Fecioare DC(8)
Raspunsuri - Pagina 6
irlandeza spune:
Anacezara , am trecut la treaba deja , suntem la a doua luna de incercari (dupa o sarcina pierduta in februarie ).Acum mi-e teama de ce ar putea sa se intample.Sper sa nu.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Anacezara , am trecut la treaba deja , suntem la a doua luna de incercari (dupa o sarcina pierduta in februarie ).Acum mi-e teama de ce ar putea sa se intample.Sper sa nu.
Noi 2 singurei
alayna spune:
quote:
Originally posted by anacezara
Alayna .Dute la dr. chiar daca trece durerea sa nu patesti si tu ca si tipul de la stirile TV ... Doamne fereste !!!
Care tip?Ce s-a intamplat?Unde?
Nu stiu nimic si nici la tv nu m-am uitat de vreo saptamana
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
devylla spune:
Alayna bine ai revenit.Sanatate!
Adameasca gata...acu' vine bebelina.Te cred ca turbezi...fa ceva constructiv sa treaca timpul mai repede.Deabia astept sa o vad pe@mititica...Se naste si ea o feciorica.Si yo vreau pe pupilu' meu tot in ficioara.DA' asta cum o vrea Dumnezeu la vremea respectiva.
Va pup,un week-end frumos.Noi maine mergem la mare.
japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
adameasca spune:
Multumesc de incurajari, sunteti niste dragutze.
Pe fi-mea, ca e fata, o s-o cheme Ilinca Ioana. Si o sa se nasca a doua zi de ziua mea. Luni e ziua mea, marti o sa nasc. La noi august si octombrie sunt 2 luni pline de aniversari in familie.
Ana, concediu placut!
Alayna, si eu zic sa mergi la stomatolog, nu mai sta asa...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
helbi spune:
Revin si eu cu citeva noutati. Dar inainte de toate, o sa postez eu aici (desi era bine sa fie pe prima pag.) listuta cu aniversarile Feciorelor, ca deja la unele dintre noi ar fi trebuit sa le uram LA MULTI ANI![s9
Eu o fac acum pt fetele care deja sau aniversat, dar si pentru cele de azi-maine, ca nu cred ca mai intru. Asa ca:
alchrisu-24 aug
bruxinha-24 aug
DianaVig-25 aug '70
Monica-Elena-25 aug
oanadrag-25 aug
pisi ella-25 aug '75
T_Ioana-25 aug '80
bozo-26 aug '75
jourdash-26 aug
Symata-26 aug
adjadyn-27 aug
mami si george-27 aug '67
Adameasca-28 aug '77
Gabriela19-29 aug '73
georgescu oana-30 aug
puf13-31 aug
isabelele2-1 sep
helbi-2 sep
a_ancutza78-2 sep
gulshar-2 sep
Andrada-3 sep
AnaStroe-4 sep
Boeru-4 sep '75
Luizax-4 sep
Veve-4 sep
ad_rianna-5 sep
deliak-5 sep
ilinkutza-6 sep
mitub-6 sep
Alayna - 6 septembrie
Nati-8 sep
olivetti-8 sep
maaria-9 sep
devylla-10 sep
romaniaau-10 sep
Zina23 - 10 sept 1983
carmenutza-11 sep
Lona-11 sep '67
elena_ltd-12 sep
Delia-13 sep
anka1-14 sep
nanna 14 sept 1975
pyssy-14 sep
roxana1974-14 sep
val77-14 sep
LauraFlo-15 sep '75
minou-16 sep '79
Tanya-17 sep '80
violeta69-17 sep '69
annie_xtreme-18 sep
dianamaria-18 sep '74
angelina-19 sep
CataD-20 sep
LauraNicole - 20 sept. 1974
Irlandeza - 21 sept '74
philip-21 sep
ana_maria222-22 sep
crisia-22 sep
elena_oana-22 sep
nanadana-22 sep
ANDA123
dacia
dady68
dulcetica
Marina
mamicaluitheo
NinaB
rachel_owen
Ileana sa-tzi de-a Domnul o fetita sanatoasa si care, alaturi de Luca, sa va faca fericiti! Nastere uosara si refacere rapida!
Noi am incheiat ieri un capitol important din viata Biancai! A avut ULTIMA zi de gradi! Emotionant, mai ales la Party care a avut loc intr-o gradina, cind una din educatoare isi amintea primele zile de gradi ale Biancai la 2 ani jumate.
De marti incepem scoala! Cu alte emotii, dar si cu sperante si multa curioazitate! La ora 9 e o sluja la biserica pt toti copii de cl. 1, apoi la ora 10.30 este festivitatea de deschidere! Am cumparat tot, am pregatit ghiozdanul, azi pregatim cutia (pt ca le-a cerut cite o cutie gen cea de pantofi, in care sa -si puna lucrurile ce le ramin in scoala: foarfeca, culori, acoarele, pensule, etc) si Schultüte - punga scolarului, in care vom pune pe linga dulciuri, si un balon, o jucarie preferata, Yoyo, etc.........ce iti trece prin cap si-i face copilului placere! Am mai avut ca tema de vacanta, de colorat un peste pe care copii i-l vor avea agatat de git, cu numele scris pe el, in timp ce in mina vor avea cite o floricica, primita de la scoala. Bia are una albastra, si asta inseamna ca toti copii care au primit o floricica albastra, vor fi in clasa invatatoarei care va avea marti floricica albastra in mina!
Cam asta cu noi! Azi vrem sa iesim sa cautam ceva dragut de imbracat marti, si as vrea sa-i cumpar si sa primeasca maarti o !atentie! de la mine (in speta as vrea un lantisor cu un trifoi cu 4 foi), ca amintire de la mama ei, din prima ei zi de scoala!
Va dorim un WE placut si petrecere frumoasa aniversatelor!
ana_maria222 spune:
Hop si eu...iertati absenta!!!!!
Deci ne inmultim cu o fecioara eh? Nastere usoara si o fetitza papacioasa!!!!!!
Pozeeee
Mancarica
irlandeza spune:
Helbi , sa dea Domnul sa fiti premiante la scoala.
Adameasca inca o data nastere usoara.
Noi 2 singurei
Luna75 spune:
Cu ocazia zilei numelui,Anacezara,LA MULTI ANI!
Te asteptam la Adriane!Nu ai fost de mult pe la noi si concediu placut bineinteles.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
nanna spune:
Ileana, nastere usoara si LA MULTI ANI pt maine!!! si multe si mii de tie si Ilincai!!!
Helbi sunt si eu pe 14 sept 1075, daca poti adauga la listuta. Multam!!!
http://indra.designit.ro