Fecioare DC(8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Dragele mele feciorici m-am intorsss,imi era dor de voi
Gata mini-vacanta mea la mare,cam scurta,de doar 3 zile jumate ,dar macar e bine ca am plecat un pic pe undeva sa ma relaxez
Vremea a fost foarte buna,temperaturi intre 38-41 C
Preturile foarteeee piperate,mie mi s-a parut bataie de joc
Am fost bolnaaavaasaa,am racit in gat,am luat antibiotice din primul minut pe litoral,mi-a iesit o masea de minte,nu pot sa zic ce dureri insuportabile am avut,nu puteam sa mananc,serveam doar sucuri si mancam doar pireu,nu puteam sa mestec sau sa strang dintii de durere.Pana la urma am fost la o farmacie si mi-am luat un gel pentru calmarea durerilor,cel pe care mamicile il folosesc la bebei cand le cresc dintii
Aaaa,cum sa fie doar atat?M-am umplut de niste bube pe corp.Si eu si o prietena.Sa fi fost vreo alergie sau ceva de la mancare,nu stiu.Mi-am luat Claritine ,am baut si tot n-au disparut.Si ma mananca de groaza,imi rup unghiile de la atata scarpinat.
Acum sunt terminata,am mancat o inghetata si am dat la o alta masea cu probleme,Ma doare de mooooorrrrr.Trebuie sa merg la dentist ca nu mai rezist.
Ma simt rau de tot
Cred ca v-am plictisit,nu?
V-am lasat
Vb maine fetele
Pupici

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

25 august
Poti avea mici intarzieri, cauzate de evenimente neprevazute. Iti recomandam sa nu-ti pui mari sperante intr-o afacere, ca sa nu fii dezamagit(a). Amana deciziile importante si pastreaza-ti calmul! Spre seara, nemultumirile din prima parte a zilei dispar si, odata cu ele, starea de iritare.

albumele noastre

Mergi la inceput

Am revenit !

Alayna imi pare tare rau ca nu ai avut o vacanta de vis . Sincer , cred ca a fost tare nasol ca nu ai putut manca ca lumea , nu te-ai putut rasfata ... Referitor la bube stiu cum e , ca ambele fete ale mele sunt alergice si umblam cu ketof , claritine si aerius dupa noi , peste tot pe unde mergem . Eu le mai pun mixtura mentolata pe bubite sa nu le manance si sa nu se scarpine ...

Maine plec la Oradea la o nunta .
De saptamana viitoare incep sa impachetez. Deci nu stiu ce timp voi avea sa intru pe la voi , asa ca va rog sa tzineti " fecioarele " in TOP !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Alayna , bine te-ai intors , imi pare rau sa aud ca nu ti-a priit vacanta. Nu fi suparata , data viitoare va fi mai bine, ai sa vezi.
Pana una-alta fugi fuguta la medic si vezi ce-i cu bubitele alea ca nu-i de glumit.Si la dentist , chiar daca ti-e frica .
Va pup

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Anacezara , daca nu mai intri pe la noi pana pleci , atunci concediu placut, sa te bronzezi , sa vizitezi tot ce poti si te asteptam inapoi cu forte proaspete.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Fetelor, eu astept ziua de marti. Atunci o sa nasc. La ceas de seara, prin cezariana. Acum am primit ordin de la medic sa ma odihnesc si sa nu mai fac nimik, drept urmare dupa doua zile de repaos mai am putin si turbez.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Fetele va multumesc pentru sfaturi
Maseaua nu ma mai oare asa tare,am dormit doar 3 ore noaptea trecuta,am plans de durere,imi vinea sa tip si la un momentdat simteam ca lesin,pur si simplu mi se punea un junghi in piept si ma panicam.Cine a avut dureri de acest gen ma intelege,cine nu a avut,nici nu-i doresc sa stie cum e
Inca iau antibiotice,mi-am mai luat azi niste aulin si dentocalmin.
Sper sa nu ma ia la noapte iar durerile ca mor
Vroiam sa merg azi la dentist,dar a venit nepoata-mea in vizita si asa s-a dus ziua.Maine sigur va fi mai bine si sa vedeti cum aman eu de pe o zi la alta sa merg la doctor.Mi-ar trebui acum
Bubuitzele de pe corp nu ma mai mananca.Nici in ziua de azi nu stiu de la ce le-am facut.De la apa,de la mancare,poate aveam astia purici in hotel,habar n-am
E prima oara cand am asa ceva pe corp.Sunt ca niste piscaturi de tantar si de culoare rosie.Mai iau cate un gat de Claritine asa din cand in cand
Vremea prin Iasi s-a mai rocorit.Era si timpul.Ma saturasem de inaduseala.
In seara asta cred ca iau somn devreme,avand in vedere ce-am avut de tras noaptea trecuta........

Anacezara,distractie placuta maine la nunta.Cand pleci in concediu peste 2 saptamani cine ne mai scrie horoscopul?Sa vii bronzata si sa te distrezi.Sa nu patesti nimic din ce-am patit eu

Irlandeza,ce mai zici?Ceva concerte?Vacante?Ti-e dor de .ro?

Devylla,pe unde-ai disparut mama?Am o nelamurire cu traditiile de la nunta.De ce e imbracata mireasa in rochie,de schimba in kimono si iar mireasa sa arunce buchetul?Oare de nu l-a aruncat inainte de a se imbraca in kimonou si gata,sa nu se mai schimbe.Cum e la noi in .ro,dezgatitul miresei.

Ana Mariaaaaaaaaaaaaaaa

Celelalte feciorici unde-au disparut?

Cine e prima fecioara din clubul nostru care-si sarbatoreste ziua?

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Adameasca,a inceput numaratoare inversa?
Iti tinem pumnii
Ce chestie,ai sa ai bebe tot in zodia fecioarei
Uite-asa ne inmultim in grupul nostru
Ai fetita sau baietel?
Nastere usoara daca nu mai intri pe forum si bebele sa fie sanatos si mancacios

Mergi la inceput

Adameasca , nastere usoara, chiar daca-i cezariana. Ce-o sa fie , baiat sau fata ? Sau nu sti ? Oricum sa fie sanatos/oasa.
Uite iti trimit si niste si niste ca-s prea departe ca sa-ti fac o vizita.
Cand o sa poti sa vi sa ne povestesti mai multe si sa ne pui poze cu
Oare cand o sa pot spune si eu ca nasc in 2 zile ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

salutare fetelor !!!

Bravo fetelor ... vad ca va e frica de mine si tineti fecioarele in TOP ... ma bucur , tineti-o tot asa !!!

hai ca va iau in ordine :

Adameasca tzinem pumnii ca totul sa iasa OK . Fruntea sus , gandeste-te ca totul va fi bine ... vorba cantecului ...
Eu am 2 nasteri la activ , aman2 natural , ultima cu epidurala . Ma simt bine dupa ambele nasteri , mai putzin cu Ca si Mg , imunitatea ... in rest nu am avut si sper sa nici nu am probleme .

Irlandeza daca te pui pe treaba acum peste aproximativ 40 de saptamani poti spune si tu acelasi lucru , adica " voi naste peste 2 zile " , totul e sa treci la fapte ... Eu iti doresc spor !!!!
Poate ne mai auzim luni dimi ca maine plec in Oradea la nunta si nu stiu daca mai reusesc sa intru sa va salut .
Asteptam destainuirea povestii nasterii si poze cu BB !!!
Mersi de urari , sper sa fie totul frumos si sa ne odihnim !!!

Alayna ma bucur ca totul revine la normal si ca te simti mai bine . Ai grija de tine . Dute la dr. chiar daca trece durerea sa nu patesti si tu ca si tipul de la stirile TV ... Doamne fereste !!!

Mai am 6 zile pana plec in vacanta mult asteptata . Pe cine insarcinez cu scrierea horoscopului zilnic ???

Va doresc tuturor un week-end placut !!!

albumele noastre

Mergi la inceput