Fecioare DC(8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Salutare din nou feciorici

Sabina,gata luna de miere?Vreau sa te vad si eu mireasaSi la noi e cald,foarte cald.De cateva zile e cam innorat,zici ca va ploua,dar nici o sansa.Sa stii ca si anotimpul meu preferat e tot toamna.Chiar sunt curioasa cum sunt celelalte fecioare.Oare sa iubim toamna ca suntem nascute toamna?Mie-mi place ploaia la nebunie,dupa mine as prefera sa fie non stop,dar sa nu fie inundatii si probleme.

Anacezara,mi s-a potrivit horoscopul.Chiar dupa amiaza am facut curatenie bec in casa si am facut niste mutari.Cand am citit horoscopul si am vazut ce ai scris am inceput sa zambesc.

pupici

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by alayna

Salutare din nou feciorici

Sabina,gata luna de miere?Vreau sa te vad si eu mireasa
[
uite aici niste poze de la nunta

Cat despre ploaia si toamna...am zis...raman preferatele mele.DAr sa fie amandoua impreuna.

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

18 august
Starea de confuzie iti poate afecta relatiile pe plan social si situatia financiara. Te sfatuim sa nu te implici in afaceri, chiar daca ti se pare ca poti da lovitura. Dupa-amiaza, iti revine cheful de viata si reusesti sa comunici cu cei din jur. Pe plan sentimental, traversezi o perioada favorabila.

Mie nu prea imi plac ploile , nici caldura foarte mare , dar nici frigul mare ... La mine e Ok daca totul e intre !!!
Cat despre anotimp , da pot sa yic ca toamna e frumos ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Sabina am vazut pozele !!!!

Astept explicatiile... acuma !!!!

Vreau sa-ti spun ca nu am vazut in viata mea o miresica atat de frumoasa si atat de naturala . Mi-a placut totul incepand de la rochie,coafura,aranjamente si terminand cu .... mirele .
Acum vreu sa te intre este el inalt sau esti tu mai miniona ? Ca , de obicei , japonezii sunt micutzi de statura , nu ?
Te apreciez pentru curajul care l-ai avut de a merge intr-un loc strain si a incepe minunata ta viata in calitate de sotzie acolo .
Cel mai mult mi-au placut pozele cu " tarancutzele " .
Dar cum ai reusit sa ajungi tocmai in Japonia ? Unde l-ai cunoscut pe sotzul tau ? Ziceai ca lucrezi acolo , inseamna ca te descurci destul de bine cu limba .
Felicitari , inca o data , casa de piatra si multa , multa sanatate si fericire !!!

Intr-adevar cred ca ai avut o nunta de vis !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Mai fetelor la mine iar nu se potriveste horoscopul . Partea cu " dupa masa iti revine cheful de viata .... " e aiurea rau , eu sunt super obo de la munca , morcovita , abia astept sa vina seara sa ma pun la nani ...

Acum plec in parc cu fetele , dar dupa ce revin intru sa vad care ce mai faketi , pe unde plecati in week-endul acesta , asta daca nu ati si plecat deja ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Sabina,am vazut si eu pozele acum...N-am cuvinte,ai fost superba,totul a fost minunat,se citeste pe fatza ta ce fericita ai fost/esti.
Rochia e mortalaaaaaaa...de coafura nici nu mai zic,e super,totul a fost superb.
Mi-au placut si mie "tarancutele"
Dupa o anumita ora,in timpul nuntii,v-ati schimbat hainele in cele traditionale japoneze?Si apoi iar mireasa sau cum?

Casa de piatra !

Mie nu mi s-a potrivit horoscopul...

Fetele eu mor de cald,nu mai pot si nuuu maaaiii pooootttt.As vrea sa plous un pic sa mai racoreasca,ca e de jale.

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Alayna , daca mori de cald hai aici ca-i mai racoare si merg eu acolo la caldura.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Irlandeza,nu e prima oara cand imi faci invitatie,sa stii ca plec spre aeroport Deja mi-e rusine sa te mai refuz

P.S Cam rarutz dai pe la noi

Fetele,haideti sa ma plang la voi
Am facut o comanda de pizza la domiciliu si intr-o cutie am gasit o aripa de gandac de bucatarie.Mi-a trecut si foamea si tot.Mi s-a facut rau instant.Sor-mea radea de mine,a mancat linistita si zicea ca daca ar fi ca mine ar muri de foame
Voi cum sunteti?Mie mi se face greata foarte repede.Nu stiu cum se face ca numai mi se intampla sa gasesc care un fir de par,cate o musca sau un gandac in mancare

Mergi la inceput

' neatza , ' neatza !!!

Alayna asa sunt si eu . Un-doi mi se face greata , nu mananc de oriunde si orice , daca stiu ca oamenii sunt mai neingrijiti refuz chiar si o cana de apa . De gasit am mai gasit si eu prin mancarurile din localuri cate un fir de par , in rest nu am avut " norocul " de muste si gandaci . Iar daca gasesc , clar , nici nu ma mai ating de mancarea respectiva .
Eu zic sa sesizesi OPC -ul sa ia masuri ...

Si acum ... horoscopul peacest week ...

19-20 august
Sambata, in cursul diminetii, afli ca vei pleca intr-o deplasare in interes de serviciu. Chiar daca aceasta veste iti da planurile peste cap, nu este cazul sa te indispui. Dupa calatorie, se intrevad schimbari importante in relatiile sentimentale. Te poti baza pe intuitie. Duminica, esti putin descurajat(a) de numarul problemelor pe care le ai de rezolvat. Cu calm si rabdare, vei reusi. Ai sanse sa faci schimbari in casa, spre bucuria partenerului(ei) de viata. Fii mai atent(a) la cheltuieli! Nu este un moment prea bun pentru investitii. Te sfatuim sa te odihnesti mai mult.

Prima parte nu mi se potriveste deoarece eu nu lucrez sambata si duminica . Pentru maine ne-am propus sa iesim la un lac , sper sa nu am acolo probleme ...
In rest vom vedea ce se va intamppla !!!

Va doresc tuturor un week -end placut si fara probleme !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by alayna

Irlandeza,nu e prima oara cand imi faci invitatie,sa stii ca plec spre aeroport Deja mi-e rusine sa te mai refuz

P.S Cam rarutz dai pe la noi

Hai ca plec spre aeroport , sa te astept, e cazul sa onorezi invitatiile pe care ti le-am tot facut.Sper ca ti-ai luat umbrela?

Chiar asa rar ti se pare ca sunt pe topic? Am sa incerc pe viitor sa intru mai des.
Avem niste probleme cu calculatorul si sotul meu e mai tot timpul la calc. incercand sa-l fixeze , cred ca v-a trebui sa stergem tot si sa reinstalam din nou. Forumul si netul merg foarte incet, ma iau tot nervii pana reusesc sa intru pe vreun topic.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput