Fecioare DC(8)
Raspunsuri - Pagina 2
dianaiulie2009 spune:
14 august
Te indispune un esec in afaceri sau o colaborare care se incheie prost. In ultima vreme, ai impresia ca nu-ti reuseste nimic si ca toate iti sunt potrivnice. Nu mai fi atat de pesimist(a)! Ar fi bine sa te relaxezi mai mult.
Saptamana 14 august - 20 august
Luni si marti, calatoriile si filosofia sunt preocuparile tale principale. O conversatie cu un(o) prieten(a) pare sa dureze o vesnicie, deoarece treci de la un subiect la altul atat de usor, incat abia iti dai seama cat de productiv(a) esti. Da, discuti probleme si iti faci planuri, chiar daca neoficial. De miercuri pana vineri, pe de alta parte, faci totul cu un motiv. Esti atent(a) cand vorbesti - mai ales cu grupuri de oameni, ceea ce nu este niciodata usor. In plus, zambesti foarte mult. Buna ta dispozitie ii molipseste pe toti ceilalti. Sambata si duminica, daca ai nevoie de ceva, nu ezita sa ceri.
albumele noastre
alayna spune:
Bune fetele
Mie mi s-a potrivit horoscopul de azi
Sa vedem daca si cel de saptamana asta
Azi ma simt un pic mai bine decat ieri
Acum am venit de la servici si vreau sa pap ceva
A fost cineva la mare vara asta?As vrea sa merg sapt viitoare,dar nu stiu ce statiune si care ar fi preturile.Daca sunteti la curent cu ceva,sa-mi spuneti si mie
Va pup
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
dianaiulie2009 spune:
15 august
Ai succes la o intalnire cu persoane importante, iar cei din jur iti apreciaza ideile. Este o zi buna pentru consolidarea relatiilor si ai ocazia sa-ti faci noi prieteni. Iti recomandam sa asculti si de parerile celor din jur, pentru ca iti pot fi de folos.
Mai ieri nu s-a prea potrivit horoscopul . Poate faza cu ai impresia ca nu prea iti reuseste nimik , dar nici asta asa de mult ...
Sa vedem cum va fi azi !!!
Alayna intra la vacante,calatorii .... iar acolo michelle_usa are o vila la mare unde preturile sunt ok . Hai ca incerc sa caut si iti pun aici site--ul ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Uite aici site-ul unde a scris , dar nu am gasit exact unde descria cum e vila . Eventual trimite-i un PM . Poate au considerat moderatorii ca fiind reclama si au sters topicul , cine stie ??? !!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78948&whichpage=2
albumele noastre
adameasca spune:
Alayna, noi am fost la mare. Al treilea an la rand in Jupiter-Cap Aurora. E o statiune linistita, destul de curata, mancarea e buna si destul de ieftina. De recomandat, iti recomand hotel Camelia. E micutz, curat, linistit.
Nanna, uite acuma ma duc sa modific listutza.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
dianaiulie2009 spune:
16 august
Este posibil sa se accentueze dificultatile financiare si problemele sentimentale. Te sfatuim sa nu ii reprosezi partenerului(ei) de viata ca a facut cheltuieli inutile. Dupa-amiaza, esti invitat(a) la o petrecere. Nu te enerva daca se fac glume pe seama ta!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Intreb si aici , cu toate ca am deschis un subiect la vacante , calatorii ...
Ce stiti de agentia Tramp Travel ??? Sunt seriosi ??? ati circulat careva cu ei sau cunostiinte de-ale voastre ???
Cu ei plecam in Grecia si as vrea sa stiu mai multe ...
Pupici la mamici si la BB-ici !!!
albumele noastre
alayna spune:
Adameasca,eu n-am fost niciodata in Jupiter,e frumos? Ai fost cazata la hotel Camelia? E departe de plaja?Cam la ce pret ajungea camera?
Anacezara,am sa dau mai des pe la topicul cu vacante,calatorii.....nici nu stiam ca e deschis pe dc.Daca il zaream mai devreme,poate aveam si eu vreo idee incotro sa ma indrept.Inca n-am luat nici o hotarare.Suntem 4 persoane si inca ne gandim
Am vazut vila de care mi-ai zis,a lui Michelle,sa inteleg ca e 600.000lei de camera?Sau de persoane?Cum?Eu sunt "varza" cu preturile de la mare,n-am mai fost de vreo 3 ani si sunt pe dinafara.Am vazut niste poze din interior,arata foarte bine.
Cred ca pana ce ma hotarasc unde merg...se termina si sezonul si tot....
Cred ca ar trebuie sa intreb de pe acum despre sezonul de iarna,revelion si alea alea
Restul fecioricilor unde-au plecat?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
devylla spune:
Buna feciorici!
S-a terminat si vacanta mea...azi la munca.
E cald...f cald...deabia astept sa vina toamna,anotimpul preferat.
Va pupacesc.O zi faina sa aveti!
japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
dianaiulie2009 spune:
17 august
Dimineata s-ar putea sa fii tulburat(a) din cauza problemelor sentimentale. Poti conta pe ajutorul unui prieten. Dupa-amiaza, esti hotarat(a) sa faci schimbari in casa. Iti recomandam sa nu te incapatanezi sa faci totul singur(a). Cei din familie te pot ajuta, trebuie doar sa le-o ceri.
Mie nu mi se potriveste in ultima vreme horoscopul . Voua ???
albumele noastre