Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

joker bine spus!!!!
Noi o sa-ti tinem pumnii si poate ne intalnim la un pahar de sampanie la sfarsitul lui septembrie.Trebuie sa faci cinste pentru un asemenea eveniment.
Pana atunci spor la invatatura!!!!!!!!

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

iepumare, chiar nu conteaza cate locuri sunt sau cati sunt pe loc...oricum nu se ocupa decat in proportie de maxim 10-15 % - nu vorbesc de INM, ci de examenul direct pe post.
Interesul este sa se inscrie cati mai multi la examen ca deh...350 RON cat este taxa, de la cateva sute de candidati sunt niste bani...
Eu am fost de doua ori la examenul asta si tare mi-a lasat un gust amar...nici nu am chef sa va povestesc cate marsavii se fac...stiu doar ca eu una m-am lecuit, cel putin pentru cativa ani...

joker, succes la invatat si la examen si sa ne dai o veste buna !!!

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Multumesc mult de incurajari...eu sunt destul de sigura pe mine..cu exceptia civilului care nu mi-a placut deloc...si pe care nu l-am prea inteles>Poate imi vindeti si mie niste retete de "digerat"dreptul civil

...atentie, mesaj patentat...cine stie cunoaste
Joker...mama de ied zapacit

EDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Joker,mult succes la examen si din partea mea.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Va salut si eu in graba (am de mers la o nunta); sunt jurist de 3 ani, asa ca ma inscriu in club (daca ma primiti); v-am citit; interesante chestii ati scris pe aici; o sa vin si eu cu povesti mai multe, dar acum nu am timp. Am vrut numai sa va salut si sa maresc clubul cu inca un membru.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Pai bun venit in clubMultumesc de incurajari tuturor...ma duc sa mai bag la cap un contract doua

am incheiat citatu`
Joker...mama de ied zapacit

EDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Salut! bun venit tuturor! dupa cateva zile de pauza am revenit!
Angela> chestia cu 50.000E spaga la notariat e de mult, un fost coleg de facultate mi-a spus de "taxa" asta in 2002, acum cred ca e si mai mult. Iar acum colegul este notar mare si tare! Iar un alt notar din orasul nostru i-a cerut unui prieten(maica-sa e prietena cu notara) sa isi vanda mama lui apartamentul ei si gata se rezolva:)
Joker> spor la invatat!
O duminica placuta in continuare!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Tare se mai lupta impotriva coruptiei in Romania !Culmea cine ar trebui sa lupte impotriva ei,e cel mai corupt.
Rusine!
Ceea ce e dureros ca noi,cei care,in mod legal,ar trebui sa impartim dreptatea nu putem face nimic-ori intram in hora-ori ramanem pe afara.
Trista realitate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare tuturor
Vin si eu cu ointrebare.Mi s-a propus sa lucrez la o banca, dar ar i mai indicata o diploma de drep sau financte, decat cea pe care o voi obtine eu de inginer.In anu 200 m-am inscris la drept, dar venind in Spania am renuntat, cu toate ca mi-ar fi placut sa termin faculta.Acum ma bate gandul sa o fac la Cluj la particular, mai ales ca a doua faculta se plateste, prima e la stat.
Ce parere aveti?Astept parerile voastre.Am inteles bine ca dreptul e acum doar 3 ani? Si la fara frecventa?
Multumesc anticipat pentru orice raspuns.

Mergi la inceput

Eu m-as indrepta spre finante-banci,tot 3 ani.Dupa terminare eventual un master MBA (master in business administration)si esti asigurata pentru mai multe domenii de lucru.
E adevarat ca poti face MBA si daca ai licenta in drept.

Mergi la inceput