Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)
Raspunsuri - Pagina 21

kriss79 spune:
Buna si (ne)buna pentru mine am facut pana de dimineata si am chemat pe cineva sa ma ajute sa o schimb si m-am dus in service sa mi-o repare pe cea stricata si nu se poate, tre` sa imi iau alt cauciuc samd..nu vreau sa va plictisesc. Dar sunt tare suparici..
Luna> e bine ca poti munci cu ajutorul lb. engl si nu cu araba..la cat e de grea..engleza juridica stiu ca nu e grea, dar atata timp cat nu o utilizezi, se uita usor. Eu ma pricepeam binisor, dar daca nu aveam cu cine sa ma "intretin" am cam uitat termenii..
Imi pare rau fetelor ca sunteti dezamagite ca nu puteti accede inca in mediere. Oricum cred ca cei 10 alesi din barou au fost alesi pe spranceana..noi suntem in Iasi vreo 800 av. activi..iti dai seama intr-un oras de provincie, mi se par f.f. multi si inca tinerii mai sunt ahtiati de domeniul asta si dau cu sutele la facultate. Deja au venit vreo 2 tineri sa ii iau "invatacei", dar de unde, ca nu nici macar 8 ani de practica.
Daca va ganditi bine nici nu mai e mult pana in luna nov.,nu?
Acum am vazut ca ceea ce am scris pt. barbye e aici, si nu la Disc. gen..M-a miscat enorm tot sprijinul si suportul fetelor de pe forum pentru Mirela. Sper sa reuseasca sa ajunga la clinica din China pentru a fi operata. Doamne Ajuta!
POZE
Cristina S.

cenia spune:
MAi, vroiam sa va intreb daca ati mers cu centura conform noului Cod rutier?
Azi era comic ca rideam de ceilalti soferi si am oprit , am coborit uitind sa imi mai pun centura si m-am trezit ca nu aveam nici eu centura!!! Ne trebuie mult exercitiu ...

kriss79 spune:
Cenia, da, de cand cu amenzile merg cu centura..ma dezobisnuisem..
ce liniste e aici in weekend..hai ca va aduc eu pe prima pagina
o duminica placuta in continuare!
POZE
Cristina S.

Luna75 spune:
Da,foarte liniste pe la voi.Eu de ex.sunt la birou,pentru noi week-end inseamna joi si vineri-nu imi place deloc dar m-am obisnuit.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Luna75 spune:
Iata-ma si azi la datorie.Momentan,nu am nimic de facut,dau o tura pe forum,sa vad ce s-a mai scris.
Va doresc o saptamana placuta de lucru.Eu deja cu gandul la weekend,mai sunt doar 3 zile.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

kriss79 spune:
Buna ziua
Ce liniste e aici! v-am gasit pe pag. 4, dar e de inteles, e luni.
Irina, succes la dosar! al meu a fost de dimineata, toata lumea era sictirita..
Luna >ce bine de tine ca se apropie weekendu`..te invidiez!
va doresc o saptamana usoara!
POZE
Cristina S.

laura_dimitris spune:
Buna fetelor!!
ma primiti si pe mine, si pe mine.... ??
"Vin" la voi mai tarziu pentru ca de abia acum am apucat sa intru la "Prieteni dintotdeauna"...
Sunt consilier juridic de cativa ani.Am terminat la Universitatea București in 1996
De vreo luna ma bate gandul sa mai schimb ceva in viata mea profesionala... Adevarul este ca m-am saturat sa sustin chestii in care nu cred doar pentru ca asta este politica unitatii pe care o reprezint. ..
Deci, intrebare: mai este cineva care vrea sa dea examen de intrare in magistratura?
Nu vorbesc de INM..., apropo, bafta multa tuturor care vor sa incerce la INM !!
Am auzit ca va fi examen prin decembrie si, avand in vedere tematica data, cred ca nu este prea devreme daca m+am apucat deja de invatat...
Tare mi-ar placea sa pot vorbi cu cineva care ar invata pentru acelasi examen...
Laura mama lui Dimitrakis

kriss79 spune:
BINE AI VENIT LAURA!
Te-am trecut pe listuta.
Sa-ti traiasca baietelul!
POZE
Cristina S.