Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Mi-ka esti cu ochii pe noi adica?
totusi ce e cu linistea asta? nu va place cafeaua mea? sau poate munciti din ?!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Fetelor nu stiu daca cineva a trecut pe la Discutii Generale si daca cineva a citit subiectul cu Barbye.
Eu o sa ma duc la spital duminica ,asa ca daca vreti sa-i transmiteti incurajarile voastre astept mesaje.Eu o sa le printez si o sa i le duc la spital
Va rog sa o ajutati in aceste momente cumplite pentru ea.

ANGELA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelapriboi

Fetelor nu stiu daca cineva a trecut pe la Discutii Generale si daca cineva a citit subiectul cu Barbye.
Eu o sa ma duc la spital duminica ,asa ca daca vreti sa-i transmiteti incurajarile voastre astept mesaje.Eu o sa le printez si o sa i le duc la spital
Va rog sa o ajutati in aceste momente cumplite pentru ea.

ANGELA

Desi nu am cunoscut-o imi pare foarte rau pentru ea. ma rog la Dumnezeu sa se faca bine, sa treaca peste acest accident tragic si sa se bucure din nou de viata!
Mirela, multa sanatate, putere de a trece mai departe! Doamne Ajuta!

Abia acum am deschis subiectul de la Disc. Gen. e dureros si strigator la cer ce se intampla in sistemul medical.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Pai cum altcumva, kriss79???
Trebuie sa fac si eu ceva "util" daca sunt consemnata la domiciliu, in pat, nu?
Tocmai citeam pe net presa locala si sincer ma simt dezgustata cum unele publicatii devin instrumente politice ale lui x sau y, preferand numai sa acuze dar fara a avea vreun habar de ce inseamna totusi sa aplici o lege in tara asta. Daca nu faci pe plac cuiva incalcand legea, hop ca s-a dus la ziar si tot tu esti acuzat ca nu ai respectat legea. Cateodata imi vine sa ma iau si sa ma duc...sa uit de tara asta plina de mafioti...

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna! Ma primiti si pe mine chiar daca sunt in ultimul an de facultate? Cu cat se apropie absolvirea sunt mai dezorientata si am nevoie de sprijinul vostru pentru ca macar sa-mi imaginez ce ma asteapta. Am senzatia ca nu voi fi capabila sa valorific nimic din studiile astea, desi eu "m-am apucat de invatat deja pt INM"

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

eva03 bine ai venit printre noi.

ANGELA

Mergi la inceput

Bun venit eva03!
mult succes in ultimul an si sa iti traiasca baietelul!
te trec acusica pe listuta

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor! la mine e inca dimineata ca deabia acum am apucat sa-mi fac cafeaua. e naspa cand esti singur la birou . inca nu am intrat la subiectul de la discutii generale. incerc acum daca am timp.
bine ai venit printre noi eva03 si spor la invatat ca vei avea mare nevoie in aceasta meserie (din pacate este o meserie in care creierul nu prea poate lua deloc pauza ).
in legatura cu medierea si pe mine ma bate gandu dar inca nu am vazut ceva concret. era un proiect pe site-ul justitiei. dar conditii de admitere, unde , ce si cum, parca nu am vazut inca.
va pup si spor la treaba!
si weekend placut daca nu ne mai auzim

Irina

Mergi la inceput

Irina, s-a publicat deja legea priv. medierea.(L.192/2005 public in M.Of.441-22.05.2006)Cativa colegi de-ai mei deja au participat la niste cursuri in Craiova prin iunie-iulie. Deja sunt cateva cazuri la Iasi rezolvate prin mediere si mai sunt si altele care urmeaza.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

am zis eu ca in meseria asta nu poti lasa creierul sa se odihneasca deloc. cred ca mi-a scapat monitorul. se cunoaste ca anul asta nu am plecat deloc in CO. hai ca ma uit si eu acum . si nici codul rutier nu l-am terminat de citit . parlamentarii astia chiar nu pot lua si ei o pauza sa am timp sa ma pun si eu la punct cu toate? ca ei in mod sigur nu le citesc cand le voteaza

Irina

Mergi la inceput