Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

irina multa bafta. cred ca oricine ar avea trac dar in mare parte cred ca tb sa citesti 5-10 min dupa o foaie. evident ca iti tin si eu pumnii si sunt sigura ca o sa descurci( nu stiu daca te pot ajuta intr-un fel dar daca stii ca esti o persoana m emotiva te-as sfatui sa citesti o carte despre stapanirea emotiilor sau m practic sa iei un calmant, eventual un produs natural care este exact imp emotiilor. se pun cateva picaturi pe limba- intreaba la farmacie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Si eu am emotii cateodata, la o cauza mai serioasa, dar daca te gandesti ca nu prea te asculta nimeni, caci cateodata si judecatorul viseaza, iti trec emotiile.
Mi-ka, nu ne mai urmari din umbra, ai curaj, nu suntem fioroase

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

fetelor nu mai e nimeni pe aici?Sau acum toate priviti din umbra.
Nu mai zice nimeni nimic de noul cod penal.Unde pot sa-l gasesc,sau daca il aveti va rog sa mi-l trimite-ti pe e-mail.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Pai kriss 79, iubita, nu ma sperii io asa usor si nici timida nu mi-s

Mie tare dor imi e de o instanta si cand ma gandesc ca doi ani o sa stau pe tusa......io cu cine ma mai cert??? Sper ca atunci cand voi reveni pe val, sa zic asa, poate m-o lua si pe mine cu trac...sa vedem...

angelapriboi, io aci sunt, de data asta in soare, nu in umbra

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

bravo Mi-ka sigur o sa fii tare in instanta cand o sa revii.

ANGELA

Mergi la inceput

Am ajuns si eu acasa, in fata calculatorului..
Angela, eu am C.Pen., dar la servici. trimite-mi pe pm adresa de email si ti-l trimit maine dimineata. Doar nu vrei sa il studiezi in noaptea asta, nu?
Mi-ka, daca as ramane insarcinata nici eu nu as sta departe de instanta 2 ani, cred ca m-as intoarce in cateva luni. Cel putin asa gandesc acum, sa vedem cum va fi cand va veni momentul.
Aniela, cum merge invatatul? Esti harnica ca o !
va pup

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Tot eu sunt matinala? haideti la cafeluta, ca se raceste!
La 8 am fost la Pol. Rut. pt. autoriz. de rep. a aripii dr. spate ca mi se termina Casco:) nu e mare lucru, e putin zgariata si infundata de vreun biciclist ceva, dar imi sta pe creier..
Angela, astept emailul tau sa iti trimit c.pen.
Acum ma duc la asigurari sa mi-o pozeze!
va pup

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Kriss mersi si ti-am trimis Pm.

In rest o zi buna la toate fetele si multi

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Jonika spune:

Buna dimineata fetelor!
Voi ati auzit ceva despre mediere? Cum se va intra in aceasta profesie? M-am tot uitat pe site-ul min. just. dar nu prea e clar si mi se pare de viitor.

mpopescu

Mergi la inceput