Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

uite ca o ieseanca intreba de atestat! acum am vazut kriss79! Deci te duci pe Moara de Foc la Inspectorat daca te bate gindul asta. Eu mai astept un pic, costa cam mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Luna nu conteaza ce salariu ai tu in Emirate,conteaza la ce salariu din Ro vrei sa platesti tu .Adica la minim,mediu sau....
Irina iti tinem pumnii pentru banca si bafta si in instanta.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Cenia, multumesc de informatii..inca nu m-am hotarat, poate le facem impreuna. Am vazut si eu anuntul pt. Metro..Nu as renunta la avo. pt. un post decat unul bine platit, si m-as suspenda o vreme din barou.
Luna, dar cu limba cum te descurci?

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor- vorbesc despre cele care vor sa se indrepte spre HR- eu in romania am lucrat la o firma multinationala in HR si pot sa va sun ca merita-salarii bune, conditii de lucru extraordinare si plecari in afara.
aici, culmea, pot sa lucrez in domeniul juridic.
asa ca merita HR- e mult mai profitabil decat avocatura(mai ales daca esti tanar- caci am facut si eu un fel de stagiatura si nu mi-a placut- asteptai clientii ca "mortul colacul" cum se spune- daca nu aveai mureai de foame- vorbesc de bietii oamenii care sunt la inceput. dar am vazut ca si cei mai in varsta se vaitau si mai ales de concurenta- in special in orasele mici. nu stiu cum e la capitala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Am trecut si io putin p'aci sa va salut,sa stiti ca nu v-am uitat
kriss 79, mai e valabila cafeaua aia???

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Mi-Ka te asteptam mai des pe la noi

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by Mi-Ka

Am trecut si io putin p'aci sa va salut,sa stiti ca nu v-am uitat
kriss 79, mai e valabila cafeaua aia???

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Sigur ca e valabila!
Mai treci si pe la noi cand ai timp!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Eeee, io trec, dar va urmaresc din umbra

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc angela. adevarul e ca am mare nevoie de noroc luni in instanta (si bineinteles si pt credit), pt ca am mare trac. nu imi place sa sustin. as face zeci de mii de pagini de sustineri scrise decat sa sustin oral 5 cuvinte. ceea ce ma face ca teodata sa ma gandesc la schimbarea meseriei si sincer m-as reprofila pe HR.

Irina

Mergi la inceput

Irina si eu aveam trac cand mergeam in instanta,mai ales la Bucuresti.In provincie sedintele sunt mai linistite pentur ca nu sunt atatea cazuri pe rol si te simti parca mai relaxat.
Eu iti tin pumnii!!!!!!!!

ANGELA

Mergi la inceput