paine,lipie de casa indiana

paine,lipie de casa indiana | Autor: sadaf

Link direct la acest mesaj

cum se face lipia indiana sau cea pakistaneza si cea persana,stie cineva plisssssssssssau cea cu cartof,cred ca exista cineva sa mi spuna pliss

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Paine indiana - Nan

Ingrediente:
6 dl faina (1 dl = 60 gr faina)
1 lingura praf de copt
1 lingurita sare
1 ou
1 dl lapte
1 dl iaurt sau smintina
1 lingura ulei de masline

Reteta:
Se pune cuptorul la incalzit la 250°. Se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se adauga oul, laptele si iaurtul / smintina. Se framinta aluatul. Se imparte aluatul in 6 bucati care se intind cu sucitorul. Se pun pe o tava, pe hirtie pergament. Se coc in mijlocul cuptorului, 6 – 8 minute. Cind se scot se ung cu ulei de masline.


Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Painea cu cartofi caut-o la topicul Masina de paine.
Am dat-o acolo plus alte cateva super reusite.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput