Vine barza? 23

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

oana, ai dreptate in ceea ce priveste doctorii.. eu sunt din aplrilie la unul care m-a facut bine de anexita, dar pt bebe.. nu-mi face nimic... ma lasa asa.. m-a trimis sa imi iau temperatura 2 -3 luni... si eu stiu clar ca nu are sens sa imi iau temperatura ca sunt prea defecta ca sa functionez normal sa se vada ceva pe curba aia... asa ca m-m lasat dupa 2 luni.. am fost la altul.. ala mi-a zis sa imi mai fac o data hsg, la el.. ca el nu vede bine pe radiografiile de la primul meu hsg facut in aprilie... asa ca am sa ii las in plata domnului si ma duc la unul care stiu sigur ca are rezultate pe infertilitate, mi l-au recomandat mai multe prietene..
sper sa vina soarele si pe strada noastra!!! eu acum astept... poate am noroc si pana ma duc la dr vine si CM fara tratament...

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Anutza_26 este o scumpa, dar ovulatia am avut-o in z12 - dovedita ecografic. Asa ca...mai astept. Si oricum fetele, am citit undeva ca spotting-ul de nidatie se intampla in 25% din cazuri de gravidutze, deci daca ati trecut de termenu de implantare si nu aveti nici o pata, nu disperati, mai exista o sansa.

Mergi la inceput

Oana, diddy... la odisee s-a deschis subiect de mamici de mai-iunie 2007... poate fugiti de manuta acolo !!!

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

MILEAM eu am inteles....da chiar si asa ,eu nu am avut spotting nici de al ovulatie...oricum tin pumnii sa fie bb!

ANUTZA ce dr nebuni!in loc sa te trimita la monitorizare te pune sa.ti iei temperatura!
oricum,ca sa.ti vina iti va da utrogestan sau duphaston.eu m.am apuicat sa iau singura la un moment dat cand mie nu.mi venea de 3 luni,iar ei desi mai facusem tratamenta cu anticonceptionale,desi stiau ca vreau bb,tot asta imi dadeau...
si cu siguranta vei avea nevoie de stimulare...important e sa te apuci,sa nu mai pierzi timpul dupa tot felul de dr ciudati.
sper sa gasesti unul care sa fie super ok.

Mergi la inceput

fetelor...dau o petrecere...sa ne tine minte forumu,dragu de el,daca s.ar intampla asa............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Anutza_26, sunt de acord cu oana. Tehnica temperaturi este un pic cam...invechita, mai ales daca nu este asociata si cu urmarirea si altor simptome de ovulatie (cel putin mucus cervical, durere de ovulatie si bineinteles teste de ovulatie). Cel mai bine ar fi sa faci o monitorizare sa stii exact cum stai - ovulezi sau nu si mai ales cand. Toata problema poate fi doar timingul cateodata....

Mergi la inceput

La noi problema nu e inca foarte bine investigata, in afara de hsg nu am mai facut alte analize.. si sotul imi e dator cu o analiza la gigei, si da, urmeaza monitorizare si analize hormonale, sa stim ce si cum!

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mai fetelor, am ras de m-am prapadit, vesele mai sunteti!! Va multumesc ca mi-ati schimbat starea de apatie!!
Oanabbb ca tare ai fost cu pregnilul, as face si eu un test daca as fi facut pregnyl, cum insa nu am facut, o sa astept!!
Diddy si tu ai avut o pata in z19??? Sa fie de la implantare??? Eu nu prea cred, in ce ma priveste, pentru ca la celelalte sarcini nu am avut semne, de nici un fel! Mie mi-e frica doar sa nu vina rushii prea devreme! Va imaginati cred, ca acesta a fost primul gand: implantarea, dar pe urma mi-a trecut, cand m-am gandit ca pot fi, foarte frumos, semne ca vin rushii, asa ca nu mai stiu ce sa cred. Sunt abia in z21, va dati seama ca voi innebuni zilele viitoare, ca nici test sa fac, ar fi prea devreme

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

IOANA io zic ca e de bine!si nu de rushi!

stii,si eu ma gandesc ca la celelalte sarcini nu am avut nici cel mai mic simptom...dar nik...nu tu sani durerosi,nu tu oboseala,greata,asa ca degeaba imi caut io simptome...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

fetelor! Dupa cum vad majoritatea suntem in ziua douazeci si ceva. Va doresc la toate sa se lase cu . Si eu sunt in z23, e prima luna cand am avut ovulatie(bineinteles cu stimulare si pregnyl in z13). Sper sa fiu , sanii sunt grei si mariti,dar nu sunt durerosi ca inainte de CM si am niste stari de ameteala chiar daca stau asezata, dar pot fi alte cauze si eu ma gandesc la ce mi-as dori eu sa fie.
Va pe toate si sper sa fugiti repede la gravidutze.

Mergi la inceput