Vine barza? 23

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

quote:
Originally posted by oanabbb

IOANA eu n.am avut,da asa cum probabil banuiesti si tu,poate sa fie de la implantare.ceea ce iti doresc din suflet.moaaaaaaaaaaaaama daca as prinde eu un spotting,nici n.as astepta testu!!!

as tipa in gura mare ca.s !
e da nu tre sa te iei dupa mine,ca io.s sarita rau!
am facut ieri test de sarcina ca sa.l vad cum se pozitiveaza de la pregnil!!!!!!!!deci........sunt duuuuusa!

Doamne, Oanabbb ce nebunatica esti. Hai ca ai reusit sa-mi aduci un zimbet pe mutra asta a mea trista. Esti grozava!!!!!
Oricum tu ai mare dreptate, petele are pot fi de la implantare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs

Fetelor a mai avut cineva pete roz prin z19, 20??? Eu sunt prin z21, dimineata aveam TB 37.1, sani durerosi ca si inainte de CM si nimic altceva. Ma nedumeresc petele acelea, ar fi prea devreme sa vina rushii, pentru ca eu am CM de 27, 28 zile.
Doxinu bafta maine, sa vii cu vesti bune!!!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

La mine a fost roz , dar in Z28, nu stiu ce sa spun daca e mai repede.Sper sa fie cu ochi.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Ioana, eu sunt azi z19 si am avut o pata mititica bejulie spre maro, nu roz. Ma doare, dupa cum am mai spus sanul stang, da' rau de tot si nu tot timpul ci in reprize....ce-o fi nu stiu, ca ma gandesc ca e prea devreme pt semne de gravideala...

Mergi la inceput

Of ce ne mai chinuim si prin ce stres trecem. Eu sunt Z23 cu un cm de 24-25 zile. In z8 am avut spotting (probabil de la ovulatie, oricum eu nu am mai avut asa ceva niciodata). DIn cauza asta nu mai am liniste. De ieri mi s-au urcat piticii la mansarda. Au inceput sacaiturile de burta si mijloc ca atunci cand vin rusii. Da` io tot mai sper la un rezultat pozitiv ca de la ovulatie am ramas cu sanii cat casa, umflati greu si maninc ca o sparta. Daca luni nu apar rusii, dau cu pumnu in usa la farmacie sa o devalizez de teste de sarcina. Iar daca imi vin, iar dau cu pumnu, ii bat pe rusi pana pleaca si nu se mai intorc niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

moaaaaama ce va mai invidiez cu petele astea ale voaste!

pai DIDDY depinde cand ai avut ovulatia...

IOANA eu cred ca luna asta ai trantit.o de un bb!

eu singura chestie care am avut.o a fost in z 20 o scurgere alba,dar f alba,groasa si abundenta de m.am speriat ca m.am molipsit de pe la mare cu cine stie ce minune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

oanabbb,ai fost tare! Iti doresc din toata inimioara sa se pozitivizeze testul si la tine joi si nu de la pregnil!

Mergi la inceput

MILEAM..asa sa fie!sa nu mai vina!!!!sa plece scarbeleeeeee!
ufffff,toata lumea are spotting,numa eu nik!

da las eu am test pozitiv!na na na na na na....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

diddy, daca ai ovulat in ziua 8 inseamna ca luni poti sa faci test.. Sa fie II
Eu Z49 la un CM luung cum au fost toate de anul asta.. nu am mai facut test de prin Z34-35 cand am facut 3, unul slab pozitiv, 2 negative.. de atunci m-am linistit, mi-au coborat "piticii de la mansarda" si astept cuminte ziua de salariu sa ma duc la doctor sa imi dea iar un tratament.... de data asta vreau sa imi schimb doctorul, din sept vreau sa ma duc la altul, despre care am auzit ca se pricepe la "lasat" gravide...

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

ANUTZA cam asa au fost si la mine ultimele cm.uri,si luna asta m.am enervat si am inceput stimularea.
cat despre dr,eu cred ca tre sa fim noi f informate...ca ei pana se decid pana te plimba de 100 de ori pt acelasi lucru...imbatranim.
eu daca nu era forumul asta chiar nu as fi avut veci vr.o sansa sa fac un bb.l.

Mergi la inceput

Oanabb la mine a fost de la ovulatie nu de la nidareVorba ta, ce n-as da eu sa am spotting azi sau maine. Mamaaaa ce chiote as trage ce iuhuuuuuu a-ti auzi.

Mergi la inceput