Fistula perianala - interventie cu infrarosii?

Fistula perianala - interventie cu infrarosii? | Autor: Winnie

Link direct la acest mesaj

Dupa nasterea fetitei mele, m-am procopsit cu o fistula perianala care din timp in timp se inchide, apoi se redeschide si supureaza.

Pentru ca am respins ideea operatiei din motive de anestezie (prea multe in ultima vreme), am decis sa gasesc alte modalitati alternative.

Una din ele ar fi tratamentul homeopat, dar pana acolo am auzit de curand de o clinica (nu cred ca am voie sa ii dau numele aici) care trateaza hemoroizi, fisuri si fistule fara interventie chirurgicala si fara medicamente.

Am cerut mai multe detalii si mi-au spus ca se intervine cu raze infrarosii.

Stie cineva sa imi spuna:
- ar putea sa aiba asemenea tratament efect, sau este o tzeapa?
- sunt infrarosiile daunatoare organismului in vreun fel?

Sper sa primesc macar vreun sfat, ca sa stiu pe ce varianta merg...

Multumiri,

Cris si -lina Balerina (19.11.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Eu nu am cunostinta de asa tratamente, dar daca e fistula...pe romaneste e o comunicare anormala intre doua chestii...care nu ar trebui sa fie...logic asta tre cusuta...nu?Cu infrarosii...ma cam indoiesc...nush mai mult ca n-as vrea ca logica sa-mi joace feste...
Poate mai sunt fete care stiu...mai asteapta si alte raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

..daca te-ai interesat la proctoline e foarte bine, se rezolva...eu am avut mari probleme cu asa ceva...e scumpa interventia dar merita,si eu la fel am evitat operatia de frica anesteziei si a durerilor de dupa...la procto nu doare, face o anestezie locala cu xilina...Nu stiu exact tehnica si cu ce au facut dar a fost un fel de cauterizare...Numai bine!

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

... eu stiu ca e bine ca s-a format fistula...e vorba de o infectie ( ex abces perianal)care iese singura, natural, la suprafata, altfel ar fi fost grav...trebuie curatat foarte bine canalul respectiv, ca si sursa...desigur , nu e de stat cu ea dar e un mod natural prin care organismul scapa de infectie...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Winnie spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri!

Arinna - da, e vorba de proctoline si chiar nu stiam daca sunt de incredere sau nu... Tu ai facut interventie tot pentru asa ceva? Daca vrei, da-mi si mie un PM cu mai multe detalii - costuri, procedura, etc.

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Winnie, din pacate nu ai optiunea PM, cred ca trebuie sa o activezi, probabil din stanga paginii de la "mesaje private", daca vrei iti trimit un email, sau scrie-mi tu mai intai sa vad ca ajunge mesajul tau si iti raspund ...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Ti-am trimis email ieri...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Uite alte subiecte despre proctoline :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71302&SearchTerms=proctoline

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54860&SearchTerms=proctoline

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81936

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Winnie spune:

Multumesc mult arinna, l-am primit si ti-am raspuns
Nu stiu de ce nu ai reusit cu PM-ul, este activat...

Pupici.

Mergi la inceput

.......

Mergi la inceput