Fistula perianala - interventie cu infrarosii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaxz spune:

[Draga Winnie, iti sciu in legatura cu raspunsul tau pentru Winnie, in legatura cu fistula. Sora mea a fost operata dar nu eok, si ne gandim sa mergem la cei de la proctoline. As dori sa vb cu cineva care a fost la ei.
mersi si daca poti scrie-mi la maria_xz@yahoo.com
mersi inca o data, Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dygeza spune:

Va recomand cu incredere un altfel de tratament decit cel "recomandat" de medici: operatia, etc. Personal am fost afectat de aceste fistule mult timp. Puteti sa va tratati cu Bitter suedez dar original nu copiile nereusite de la noi. Ungeti locul cu crema de galbenele, apoi aplicati un tampon (vata pe care picurati bitter) si lsati l sa actioneze citeva ore. In citeva saptamini bitter ul va "trage" infectia si dvs. nu veti mai avea probleme. In cazul meu vinul rosu facilita aparitia acestor fistule.
Ar fi interesant ca medicii sa se ocupe de cauza care genereaza acest efect, nu sa trateze efectul.
Pt. informatii: dygeza2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

feriti va de proctoline!bunica mea a murit in ianuarie,dupa ce a fost tratata de hemoroizi la proctoline.in decembrie a fost la control si a fost asigurata ca totul e bine.pe 24 decembrie a facut o hemoragie masiva,iar dr care a operat o i a spus ca atunci cand i s au legat hemoroizii,i s a atins un vas de sange.plus ca mai avea o gramada de hemoroizi,desi dr de la proctoline i a spus ca toti au fost legati.
din cauza pierderii masive de sange,dupa 2 saptamani de stat in spital,inima i a cedat...i am sunat si mi au dat banii inapoi[22 milioane lei vechi costase tratamentul],dar m au pus sa semnez ca renunt la orice fel de litigiu.am semnat,pt ca oricum n aveam bani sa i actionez in judecata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iuliana69 spune:

Buna seara!
Ma confrunt cu o problema:o fistula perianala operata (chirurgical) ce credeti se poate rezolva printr-o alta metoda in afara de cea de sus? Ce stiti despre clinica Proctomed?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motoreta spune:

buna sotul meu are problema cu o fistula tu cum te simti ai rezolvat problema?id meu crist_cris2007 te rog sa vb

Mergi la inceput