Vacanta in Tunisia
Raspunsuri - Pagina 5
danamiha spune:
Laura T, in oct nu stiu exact cum e, eu am fost in sept si in nov.In sept a fost ff cald, dar a fost bine pt ca si apa marii e calda, iar in nov de la mijlocul lunii vremea incepea sa se raceasca, apa marii la fel, dar puteai sa faci plaja, ziua era placut,doar seara era rece.In concluzie, cred ca oct e cel mai bine. O sa ne spuna Olivette.
Laura am vazut pozele, sunt superbe. Si se vede ca nu l-ai parasit pe nenea Monti
selket spune:
De lunile Iunie sau Mai poate spune cineva ceva? Eu anul asta sunt nevoita sa sar concediul, asa ca poate reusesc sa plec mai devreme anul viitor.
Multumesc.
Laura T spune:
quote:
Originally posted by danamiha
Laura T, in oct nu stiu exact cum e, eu am fost in sept si in nov.In sept a fost ff cald, dar a fost bine pt ca si apa marii e calda, iar in nov de la mijlocul lunii vremea incepea sa se raceasca, apa marii la fel, dar puteai sa faci plaja, ziua era placut,doar seara era rece.In concluzie, cred ca oct e cel mai bine. O sa ne spuna Olivette.
Laura am vazut pozele, sunt superbe. Si se vede ca nu l-ai parasit pe nenea Monti
Danamiha, ma gandeam la octombrie ca sa fie in saptamana de vacanta a fiica-mii, dar cum e la sfarsitul lunii, parca nu m-as risca, preferabil septembrie...la anul!!! Si pe Monty l-am tradat de multe ori anul asta
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
roxanicea spune:
laura, sf de septembrie, inceput si chiar mijloc de octombrie e super in tunisia. vremea ok ,nu arde soarele de sa faci insolatie din prima zi, iar apa e numai buna!
numai s apoti pleca...in perioada mentionata de mine...
olivette, cat despre excursiile optionale, sa nu o ratezi pe aia cu sahara! alege o agentie mai de doamne ajuta care organizeaza si propune turistilor excursiile oprtinale...ca s anu ai surprize de genul: stricat autocar in plina zi...pe caldurile alea..etc, etc
nu merita acel jeep safari prin munti. nu e nimik spectaculos. nu e nimik de vazut..decat ceva oaze in munti..3-4 palmieri si cam atat.a , da si cica: grota in care s-au filmat o parte din scenele filmului:"pacientul englez". atat.
pt vizitarea tunisului, mai bine inchiriati o masina si va plimbati rpin oras, la muzeul -singurul acre merita- si la cartagina.
ca si statiune daca poti alege port el kantaoui sau hammamet ar fi ok...restul cam nasoale.
musai hotel 5 * (alina, imi dai dreptate, cred; sper ca nu regreti ca te-am sfatuit sa iei 5* si nu 4* cum ai vrut initial) si daca se paote un hotel care apartine unui lant international: gen: melia , sol, iberostar, sofitel, novotel, sheraton....etc
daca vrei doar sa stai la soare cu copilul si sa va relaxati, neinteresandu-va excursiile optionale, mergeti in insula djerba. e mai frumos decat pe continent.
succes si drum bun!!!!!!!
pupi
noutatifoto
Olivette spune:
Roxanicea, merci frumos pentru sfaturi.
Gata, ne-am hotarat! Mergem cu Kartago, de pe 4 pana pe 18 octombrie, la hotel Marabout si vrem sa facem si toate exursiile optionale tot cu ei (eu am fost foarte multumita de ei anul trecut in Egipt, unde am facut 5 excursii optionale).
Faza cu inchiriatul masinii este o idee buna. Anul asta in Thassos am inchiriat, dar am totusi o mica retinere cu tarile astea arabe (daca se aseamana cu Egiptul atat cat am auzit eu, atunci mai bine nu). Preferam sa mergem in excursii organizate.
Ideea este sa ne relaxam cat mai mult, ca avem nevoie de odihna. Asa ca vom sta cu burta la soare (doar noi doi, ca doi porumbei) si la cateva zile sa facem cate o excursie (acum, in functie si de cum sunt planificate excursiile la agentie). Dar avem timp in 15 zile..... Roxanicea, copil inca nu avem, ca am zis ca avem timp, suntem tineri, si sa ne mai distram putin inainte sa ne "asezam la casa noastra"
Multumesc inca o data tuturor pentru sfaturi.
Laura T, si eu am obiceiul sa-mi planific concediul cu un an inainte. Deja pe cel de anul viitor il am programat (inclusiv revelionul!)
Laura T spune:
quote:
Originally posted by Olivette
Laura T, si eu am obiceiul sa-mi planific concediul cu un an inainte. Deja pe cel de anul viitor il am programat (inclusiv revelionul!)
Oauuu, deci nu sunt singura! A propos, unde mergeti la anul? Si de Revelionul 2007 sau 2008? M-ai luat, eu pe ala din 2008 nu l-am programat inca, dar daca nu mai dau aia cu bombardele in Egipt, m-ar tenta...sau oricum ceva exotic, unde se face plaja (in afara de Tenerife, unde am fost anul asta)!
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
roxanicea spune:
olivette, cu placere!
sa va simtiti bine si sa va odihniti!
luati in considerare ca e tara araba....; sa nu va asteptati la confortul si civilizatia europeana, chiar adca pana in 65 sau 68 eu fost sub francezi.....nu au reusit aia s-ai civilizeze asa mult incat sa-i europenizeze. uneori miroase, genul de comert stradal si strigat e la el acasa...etc,etc
asteptam impresii la retur
numai bine!
noutatifoto
Alynutza spune:
Rox, evident ca n-am regretat alegerea, din contra, mi s-a parut ca hotelul arata mai bine in realitate decat in pozele din brosuri, serviciile au fost ok, ne-am simtit super. Si cei care au mers la Tour Kalef au zis ca a fost bine, dar noi am mers pe ideea de rasfatz maxim, ca doar era luna de miere. Dar lasa ca ne vedem curand si ne povestim mai in detaliu.
Cat despre furatul lucrurilor de valoare de pe plaja... nu stiu ce sa zic, exista vreo plaja pe lumea asta unde sa-ti lasi camera sau aparatul foto nesupravegheat fara sa-ti faci nici un fel de probleme?
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
Olivette spune:
quote:
Originally posted by Laura T
Oauuu, deci nu sunt singura! A propos, unde mergeti la anul? Si de Revelionul 2007 sau 2008? M-ai luat, eu pe ala din 2008 nu l-am programat inca, dar daca nu mai dau aia cu bombardele in Egipt, m-ar tenta...sau oricum ceva exotic, unde se face plaja (in afara de Tenerife, unde am fost anul asta)!
La anul in iunie vrem sa mergem 2 saptamani in Corfu si apoi sa strangem bani, pentru ca de revelion vreau sa-mi implinesc visul meu si sa mergem in Thailanda. Anul acesta de revelion sau Craciun m-ar tenta Viena (am gasit o varianta de zbor cu doar 70 Euro/pers dus-intors), dar nu stiu daca va ma fi posibil pentru ca tocmai am terminat de renovat apartamentul si ne-a cam uscat la bani....Dar pana in decembrie mai e si eu cum sunt disperata cu plecarile...cine stie?
In Egipt nu stiu daca este asa placut de Revelion, cu toate ca unii am vazut ca au fost incantati. Am inteles ca este inca cald, dar problema este cu vantul, care efectiv te zboara. Noi am fost anul trecut in toamna, si deja de la inceputul lui octombrie se simtea vantul destul de puternic. Uita-te si la vremea de pe wunderground si o sa vezi acolo la istoric ce viteze a avut vantul iarna.
Roxi, nu cred ca va fi un soc prea mare pentru mine Tunisia (cu negocierea, cu saracia din afara oraselor, cu mirosurile...)...cam stiu ce ma asteapta dupa ce am vizitat Egiptul.
Va pupic.
miri_mik spune:
mai fetelor, pe mine ma ia cu emotii:) daca miercuri plecam, odata ca avionul ma dispera, plus asta mik dupa mine:) si mai trebuie sa fac si bagaje:) stiu ca trece, si ca o sa fie o vacanta de vis:) dar pana atunci ma tot gandesc, o fi bine n-o fi bine:) am facut rezervarile prin neckermann, si aici toata lumea e incantata de agentie. sper sa nu ne fi inselat:)
promit ca revin cu poze si descrieri:)
o vacanta frumoasa in continuare!
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik