Vacanta in Tunisia

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Leliutza tu ai mai facut scufundari?Eu am incercat in Turcia si n-am reusit.N-am suportat nici presiunea apei si n-am putut respira prin tubul introdus in gura.Imi crea senzatie de voma.In concluzie, pentru mine a fost o zi ratata si 50E aruncati pe geam.Nu sint foarte convinsa ca am avut cel mai bun instructor,insa incercati sa stati la fundul apei cit va tine aerul in plamini si abia apoi achitati taxa.Nu stiu cum e in Tunisia insa in Turcia se organiza o zi cu cu vaporas pe mare si aveau 2 locuri in care faceau scufundari.Intii la vreo 5 metri si apoi la 25 m.Faceau si poze subacvatice cu bancuri de pesti,absolut superbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

din pacate nu eu sunt cea dornica de scufundari ci sotul din dotare . si eu tot in Turcia am incercat si nu am reusit decat sa cobor putin sub apa si am crezut ca voi muri de frica, spaima si lipsa de aer . am iesit urgent afara si de atunci m-am limitat doar la snorkeling. de banii dati mai bine mi-as fi luat o bluzita sau vreun suvenir, dar in vacanta aia m-am dat io Xena printesa razboinica si am zis sa vad cum e cu adrenalina (mi-a placut totusi zborul cu parasuta, desi m-am ales cu vanatai la maini dupa ce am strans taaare sforile parasutei si mi-m facut in gand testamentul socotind cui si ce las ).

dar sotul a facut o adevarata pasiune pentru asta si cand am fost in Egipt a stat numai pe sub ape . eu am avut noroc de recif aproape de mal pe plaja hotelului si inarmata cu vesta de salvare, tub si ochelari ma avantam curajoasa in explorarea minunatiilor subacvatice.

acum el voia tot egipt da nu am mai gasit locuri in perioada dorita asa ca am ales tunisia.
sper sa fie frumos si sa avem un concediu placut.
din cate am citit voua v-a placut.

va pupam
lelia si maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by indu

Fetele, ce sa aleg intre Marhaba Club si Marbout?
Amandoua sunt de 3 stele, despre ambele am citit numai referinte bune... si nu stiu pe care sa-l aleg. La Marbout sejurul de 15 zile e mai ieftin cu 50 de euro decat la Marhaba Club.
Daca se merita diferenta de 50 de euro, ii dau si pe astia, nu-i problema, dar daca nu?..[:d]

Sper sa ma puteti ajuta.
Multumesc,
Indu

Marabout e foarte frumos, eu zic ca e o alegere buna. La Marhaba nu am fost asa ca nu stiu ce sa-ti spun.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ava27 spune:

Salut!

A mers careva in Tunisia prin agentia de turism Mervani din Sinaia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by ava27

Salut!

A mers careva in Tunisia prin agentia de turism Mervani din Sinaia?

MIM

Exista trei tour-operatori pentru Tunisia si anume, Kartago, Tunisiana si Best Reisen. Prin urmare, orice agentie de turism care ofera sejururi in Tunisia este partenera acestor tour-operatori.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput