Febra renovarii !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Sunt aci.Numai ca la mine se lucreaza in nocturna.
Azi dimineatza a venit baiatul sa se apuce de reparatii si gltul final.Asta inseamna ca ne pregatim de zugraveala.Si io tot nu m-am hotarat la culori
In bucatarie mai e de pus faianta.Si de astupat aerisirea pe care am daramat-o respectiv reperat tavanul in zona aia.
De asemenea maine merg sa cumpar usa de la intrare sa o schimb si pe aia.
Deci mai e...Pe urma parchetul....
Colegu' tot zice ca saptamana viitoare ne mutam.Cand fratilor?Ca maine-i vineri si v-am zis in ce stadiu suntem.
Si io maine incep scoala...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by nanna
Eu retinusem ca e vorba de apartam cu 3 camere, dar te aud vorbind de 2 bai?! Ce bine de voi!!!
http://indra.designit.ro

Si noi avem doua bai la 3 camere.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

CHRISTEL, si eu as opta tot pentru parchet. noi de maine incepem renovarea ap. avem 3 cam si sper sa terminam pana pe 20 sept. acum doar facem mici reparatii si punem parchet in dormitorul mare. am gasit la Piritex parchet f.dragutz si preturi rezon: intre 18 si 45 ron m2 + ca iti dau folia gratuit. in baie si bucatarie este deja pusa gresia si faianta de fostii propietari iar pe hol avem marmura, tot de iei pusa. in living este pus parchet laminat de vreo 3 ani jumate si arata foarte bine mai ales ca cei de lan care am cump noi ap. au si un caine care alearga toata ziua prin casa.
verisoara mea a terminat de renovat acum cateva luni si ea are pusa faianta in ambele bai pana la tocul usii. asa m-a sfatuit si un vecin(sa respire peretele mai bine).
deci de maine dam startul

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

nemary spor la trebi.
Io am zis dimineatza ca vine un singur baiat.Dar au venit 3..Si se misca super bine..Asa ca am dat o fuga si am cumparat si usa de la intrare sa o schimbam sa repare si pe langa ea.
Oare sa fi avut dreptate colegu'?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

POZE

Mergi la inceput

georgi
e bine ca au venit 3, inseamna ca sunt sanse sa va mutati saptamana viitoare. dar stii si tu, saptamana are 7 zile si daca nu ti-a spus in care zi din sapt.viitoare va mutati !!!! bafta oricum

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Cred ca in week-end saptamana viitoare.Io acum stau la 9.Si nu merge liftul.Va dati seama cat e de carat?Trebuie sa cooptam toti prietenii.Si avand in vedere ca ne mutam in blocul vecin, la etajul 3, le caram direct acolo.Deci e de treaba.
Cu mobila si toate cele de carat nu-i bai.Dar cine le ia pe toate la mana sa le puna la loc????
Ioooo...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Aici am pus poze cu faianta si gresia din bai.
Au zugravit 2 camere (prima mana doar). Au iesit super culorile. maine fotografiez si va arat.
Georgi, nasol cu liftul. Pe noi nu ne-au lasat vecinii de jos sa spargem aerisirea. Cu toata ca ii puteam face noi aerisire din aia mica, pt gaz metan.
Nu ma pot intelege nici cuvecinii sa schimbam interfonul cu unul mai performant.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Uaaaau Codruta! Felicitari!!! Super faianta!!! Arata superb, bravo! Acum parca imi pare rau ca nu am luat si eu una mai colorata....
Toti cred ca avem problaeme cu vecinii, ai nostri sunt niste specimene...noroc cu presedintele asociatiei cu care ne avem super bine si ne tine partea...

Sambata se apuca si la noi de gresia din bucatarie, hol si balcon si de faianta din bucatarie.

Georgi din ce oras esti de pe malul Oltului???

Spor in continuare!
Pupici!

http://indra.designit.ro

Mergi la inceput

Codrutza suuuper.Si culorile sunt super.
Io am pus in bucatarie un galben combinat cu putin rosu.Mereu uit aparatul cand merg acolo

Nana sunt din Slatina.

Io nu mai spun nik.Mai am.Am amanat inceputul zugravelii pentru luni.

POZE

Mergi la inceput

neatza fetelor
in sfarsit am primit si cheile de fostii propietari aseara dupa 2 luni jumate de asteptare. dar in loc sa ma bucur si topai de fericire ca in sfarsit ne putem apuca de renovat m-a apucat plansu' si imi vine sa ma . casa goala, fara mobila in ea arata ingrozitooor! si mai ales baia in care nu vroiam sa fac nimik din lipsa de finante. dar m-am hotarat sa schimb si acolo gresia si faianta sa fie frumoasa toata casa.
Codrutza foarte frumoase gresia si faianta. ceva de genul acesta vreau si eu sa pun in baie.
Georgi, eu cred ca terminati intr-o saptamana.
spor la lucru.

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput