Febra renovarii !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nemary, schimba acum tot ce trebuie, ca dupa ce va mutati greu o sa mai faceti ceva. Iti spun eu din proprie experienta. In 2-3 zile poti schimba gresia si faianta din baie.
Am pozat culorile din camere, dar nu reflecta realitatea ..:))) Inca nu le-am pus pe net. Deseara la pun.
Acuma dimineata au tras deja sapa autonivelanta in camere si maine in bucatarie si hol. Dupamasa vor zugravi si sufrageria si cred ca si bucataria+hol.
Astept si eu poze de la voi...

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Nemary, are dreptate Codruta, mai bine faci un efort acum si renovezi si baia. Si noi initial am zis ca facem doar dormitorul nostru si al Indrei, apoi am zis ca si bucataria trebuie si vroiam sa lasam sufrageria si baia pt alta data, insa ne-au sfatuit cei care au renovat pe bucati ca este un calvar, per total iesi mult mai scump si este mult mai deranjant. Asa ca si sfatul meu este sa faci de la inceput tot ce se poate, mai usor este sa iei mobila pe bucati si in timp decat sa tot renovezi cate o parte. Spor la treaba!!!

Georgi, te-am intrebat pt ca eu am facut facultatea in Craiova si o parte din sufletul meu se afla acolo...Aveam si multi cunoscuti in Slatina.

Codruta, nu am facut poze pana acum pt ca nu am reusit sa imi iau bluetooth sa le descarc in calcuator. Azi voi cumpara cu siguranta si o sa pun poze, insa la mine veti vedea doar santier deocamdata...

Pupici si o zi minunata!

http://indra.designit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Codrutza
ai dreptate in privinta schimbatului. sper sa facem rost de banuti cat mai rpd. poti sa-mi spui ce vopsea lavabila ai folosit si ce colorant?

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Pentru camere am folosit vopsea Kraft. Am avut paletarul si am ales nuantele. E o vopsea super buna, care mi-au laudat-o si zugravii. De la un prieten am cumparat-o si zugravii erau reticenti ca e cam putina vopsea. Dar a acoperit foarte bine.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

Mergi la inceput

Neata fetelor!!! Am incercat sa ma tin de cuvant si sa pun si eu poze cu santierul, am cumparat si blue tooth, am facut poze, doar ca....sotul, minunatul, mare maestru in calcualtoare si alea, alea, nu a fost in stare sa gaseasca pozele prin calculator . A stat azi-noapte pana pe la 2 ranit profund in orgoliuul lui de IT-ist si tot nu a reusit, dar a zis ca nu se lasa

Maine se pare ca vor incepe sa puna gresia in bucatarie, hol si balcon( care acum e una cu bucataria), dar pana una-alta ieri i-am inundat pe vecinii de dedesubt...aia se spala ca la rau si rau au facut in baie...

Intre timp se pare ca m-am hotarat asupra mobilei de dormitor. Desi voiam sa iau una wenge, m-am razgandit din cauza ca spatuil este ff mic si nu cred ca ar fi tocmai potrivit ceva asa de inchis(dormitorul mare il facem Indrei si pe cel mic noua). Cum parchetul este fag deschis, am gasit o mobila draguta, votata in unanimitate de aceeasi nuanta( sau f apropiata). Mi se pare f tinereasca si placuta. Sper sa nu regret. Si ca sa imi ostoiesc pofta de wenge o sa luam in living o "biblioteca" nuanta respectiva. Am reperat-o si abia astept sa o vad acasa.
Codruta, parca si tu erai cu "pata" pe wenge, la ce te-ai hotarat? Sau am retinut eu aiurea...oooops!!!

Pupici si sa aveti un we minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza gagici.
Io la ora 11.30 ma duc sa-mi iau cheile in primire de la meseriasi.
Luni incepem zugraveala, sper sa terminam marti iar miercuri parchetul.Asa ca saptamana asta terminam.Week-end-ul viitor ne mutam..
Spor la trebi si voua.Pentru mine acum incepe ce-i mai greu.Smotru, smotru si iar smotru...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Gata Georgi, sunteti asa de aproape de final, nu imi vine a crede...Felicitari!!! Voi cand ati inceput renovarea?
Am fost si noi ezi pe acolo, au venit si parintii mei, mama a fcut o cadere psihica, probabil nu se astepta sa fie totul asa de rasturnat...
Maine am inteles ca vrea sa termine si la noi bucataria, abia astept sa vad cum va iesi...

Hai va pupic ca mi se inchid ochii de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Noi ne-am apucat acum 2 saptamani.
Daca faceam si baia ne lua mai mult.De-asta am terminat mai repejor.
Am trecut si in seara asta pe acolo.Doamne...ce mizerie este...Sper sa scot totul la lumina inainte de a strica aspiratorul

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Georgi, te inteleg ca esti ingrozita de curatenia care va trbui sa fie facuta dupa, dar mai bine vorbesti sa vina doua femei sa faca in locul tau. Asa iesi si tu in avantaj, ca nu faci toata treaba si in plus ajuti pe cineva sa castige un ban cinstit...

Codruta, nu te mai vezi pe aici! Gata, ati terminat, am tot asteptat pozele de la tine, ca al meu sot in ca nu a reusit, a zis ca maine la servici rezolva problema

Pupici!

Mergi la inceput

nanna, nu are rost sa pun pozele cu zugraveala, ca nu sunt la fel ca in realitate pe aparat. daca vreti le pun, dar se vor vedea mult mai bine cand esate si mobila.
Cred ca de mutat ne vom muta numai mai incolo, cand facem si mobila de bucatarie si dormitorul. Mai ales ca trebuie sa stea putin mobila sa se aeriseasca.

& Poze noi &

Mergi la inceput