Febra renovarii !!!
Raspunsuri - Pagina 10
codruta_grg spune:
Acuma am pus pozele cu zugraveala.
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
nemary spune:
da, Codrutza, aveai dreptate. Nu se vad prea bine culorile peretilor, dar din cate mi-am dat eu seama, ai facut ceva pe nuante de galben. este posibil sa ma insel.
multumesc pt.raspuns. noua zugravul ne-a recomdat Savana. o sa luam cu teflon pt.ca e ceva nou, iar colorant inca nu stiu daca sa iau tot de la Savana sau alta firma. si ma bate gandul ca pt.peretele pe care vreau sa il vopsesc alta culoare sa merg sa o prepare la magazin. zugravul zice ca el se pricepe la amestecat culori, dar stiu si eu cat de priceput o fi
o zi minunata,
Mari
codruta_grg spune:
Parerea mea ca treaba asta cu teflonul e o inventie. Dar cine stie?!
Azi s-a montat gresia in bucatarie si au zidit 1/2 balcon. Tot azi am chemat pe altcineva cu mobila, sa vedem ce pret ne spun ei
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
georgi75 spune:
Salutari gagici.Io acu' am venit de la santier.Maine incep zugraveala.Sper sa termin miercuri dupa amiaza sa vina la montat parchet.
In principiu noi vineri dupa amiaza vrem incepem sa caram din ele.
Am avut probleme cu un sifon la baie dar s-a rezolvat.
si spor la treaba.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
nanna spune:
Codruta, dar eu zau ca nu stiu unde sunt pozele cu zugraveala...oi fi eu, scuze.
http://indra.designit.ro
codruta_grg spune:
Nanna, uite aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cpgrigoras/album?.dir=318ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/cpgrigoras/my_photos
N-am mai dat linkul, m-am gandit ca il luati din mesajul anterior.
& Poze noi &
nemary spune:
o colega de-a mea a terminat de zugravit sambata seara. si a folosit tot Savana cu teflon. ea zice ca e buna, am vazut si eu peretii ap.ei si pot spune ca aratau bine, chiar aveau un fel de luciu fin, am inteles ca de la teflon.
ieri a fost ziua 1 de cand am inceput renovarea ap.doar au facut mici reparatii. maine mergem sa cumparam gresia si faianta pt.balcon. yuppi
o zi minunata,
Mari
nanna spune:
Codruta, scuze Eu sunt mai pe langa in de-alde din astea...
Arata bine la tine, Doamne, ce in urma suntem
Pupici!
http://indra.designit.ro
georgi75 spune:
Salutari gagici.
Beeey...am o sufragerie mov...de mor de dragul ei...
AQm folosit lavabila Savana cu teflon(pt ca azi am descoperit ca in sufragerie este lavabil, deci nu puteam da cu var).Si vreau sa va zic ca e super buna.Acopera din prima si e super.Si cel care a dat-o a zis ca-i place cum se intinde.
Gata.Pot spune ca am mai terminat ceva.
ca fug acolo.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
codruta_grg spune:
Georgi, felicitari
Eu sunt putin stresata, ca au treminat cu gresia in hol si la imbinarea cu parchetul sa nu fie montate usile prea sus si sa imi bata vantu' pe sub ele.
Ma 'nerveaza ca nu exista prize si intrerupatoare decat albe sau negre sau unele culori nashpa. Restul pe comanda-cam 1-2 luni
"Electrecushul" asta a nostru ma scoate din sarite. Nu imi pune drept nimik. Pana acum la fiecare l-am pus sa indrepte.
Mi-au treminat de inchis balconul, mai putin termopanele, care le vom pune cred ca la anu', din lipsa de fonduri
Pana la urma facem mobila cu cine am facut anul trecut si ne costa cam 30 milioane bucatraia si 25 mil dulapul de dormitor.
& Poze noi &