Impresii din vacanta...
Raspunsuri - Pagina 3
alehiam spune:
quote:
Originally posted by catutza
Voi pt cazare a-ti facut rezervare? Noi mergem si ne descurcam la fata locului.
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
si noi am vazut la fata locului unde ne cazam... oricum aveam scoase date despre pensiunile din zona in care ne doream sa ne cazam
nunta noastra 17 iunie 2005/9 iulie 2005
catutza spune:
Hai sa va spun ce traseu am facut noi acum 6 ani: am plecat din Bucuresti-Curtea de Arges-Vidraru-Transfagarasan-Agnita-Lacu Rosu-Cheile Bicazului-Intorsura Buzaului si iar Bucuresti.
A fost super dar atunci nu aveam aparat foto digital asa ca fara poze
Sau acum 5 ani: Bucuresti-Cap Aurora-Braila-Adjud-Bacau-Piatra-Neamt-Bicaz-Vatra Dornei-Borsa-Bistrita-Reghin-Targu Mures-Medias-Sibiu-Paltinis-Ramnicu Valcea-Bucuresti. Asta a fost in "luna de miere" si ne-am rasfatat si noi.
katie spune:
Ala da, rasfat, catutza!!!
Mi se par super traseele, si ce mi se pare intr-adevar exceptional este sa ai timp sa le faci...
Daca pentru o problema exista solutie, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca pentru o problema nu exista solutie, grijile sunt inutile.
catutza spune:
Katie , am avut intradevar timp sa facem aceste trasee, dar mai vreeeaaauuu!
Si anu trecut , cand eram gravida am fost asa: Bucuresti-Bacau-Targu Neamt-Piatra Neamt (sau invers ?!? , nu ma mai uit acum pe harta )-Bicaz-Gheorgheni-Lacu Rosu-Targu Mures-Campia Tutzii-Turda-Cluj-Alba Iulia-Sibiu-Valea Oltului -Bucuresti.
Dar in acest concediu a fost foarte frumos ca am fost singuri si ca ne-am oprit unde am vrut noi si am vizitat ce am vrut noi: manastiri, casa lui Creanga, Cetatea Neamtului, salina din Turda (merita vazuta , este suuper, e unica), gradina botanica din Cluj si...fiecare piatra sau colt verde care ne-a placut noua. De asta ma oftic ca noi anu trecut cand am fost in Alba nu era ca anu asta cu tabara militara ,soldati si altele...dar lasa ca mergem la anu.