Magic English-cine are?

Magic English-cine are? | Autor: scarmanus

Link direct la acest mesaj

Buna seara!

Ma intereseaza daca are sau cumpara cineva in mod regulat Magic English. Acuma, eu cand am vazut-o in Romania aparea sub forma de cartulie de colorat cred pentru pici si cred ca si DVD, daca nu, era in orice caz un CD in pachet. N-am reusit niciodata sa aflu ce contine pachetul ca era intotdeuna sigilat la chioscurile de ziare. Nu stiu, asadar in ce format apare in Romania. La scoala une lucrez se gasesc sub forma de casete video, dar numai casetele 1-6, iar eu tocmai am gasit in Italia de cumparat (de la DeAgostini) numarul 13 si 14. In total sunt circa 32. Ma intereseaza cat costa in Romania si cum apare, ca sa stiu cand sa-i spun mamei s-o caute.

Multumesc frumos.

pisici, flori si jucarele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Eu o cumpar, ultimul numar luat a fost in iunie ceva cu incepe scoala si de atunci astept sa inceapa am uitat sa mai trec pe la chiosc , multumesc ca mi-ai amintit.
E o cartulie cu jocuri si personaje Disney si daca cumperi si filmele Disney copilu' pricepe tot, apare lunar si costa 8 lei.

Edit pentru www.egmont.ro/romana/listbooks.asp?category=54" target="_blank"> mai multe amanunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Aha, am priceput, vasazica nu-s filmele pe care le am eu, sunt ceva colateral. Pe mine ma intereseaza filmele, stii cumva de unde le pot procura? Sunt filme tematice, ca si cartuliile de care povestesti, si prind foarte bine la piciulici.
Spune-mi, te rog, CD-ul ce anume contine? Cantece, poezii, dialoguri? Se foloseste in tandem cu cartulia, ca un fel de manual?
Multumesc frumos, Zana .

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

CD-ul este audio si se foloseste impreuna cu cartea... La genul... deschide cartea la pagina cutare si iti spune ce este acolo... Dureaza cam 30 de minute si sunt destul de antrenante.... doar ca incearca sa acopere cat mai multe varste...Ar fi bune pentru copii de 9-10 ani, care nu au mai facut engleza pana atunci...
Adi are 5 ani... nu stie sa citeasca, le ascultam impreuna, dar tot sunt pasaje care il depasesc... desi ca noutate nu prea prezinta mare lucru...
Cred ca niste filmulete ar fi mult mai bune, dar de unde s-ar putea lua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Ideea acestor CD-uri este sa te puna la lucru, vrei nu vrei intri in dialog, cand vocea inregistrata iti spune e randul tau sa repeti... copilul pronunta, ceea ce n-ar face daca as intreba eu .
Dintotdeauna i-au placut filmele Disney clasice si imaginile din cartea ajutatoare sunt cele care o atrag.
Invata strofa din poezie, tot e ceva ...pana ajungem la scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fetelor, sa va explic cum funcioneaza casetele, eu am lucrat cu ele la o clasa de gradinita anul trecut, au mers foarte bine si copii au fost foarte incantati. Cum v-am spus, casetele sunt tematice, de exemplu My Food, au partea de prezentare a item-urilor nou introduse, compusa din colaje din scene diferite de desene animate, toate alese pe spranceana si arhicunoscute de copii (Chip si Dale, ratoiul Donald, Ariel, etc.) care este unul din putinele inconveniente ale casetei, ca fiind atat de cunoscute de copii la fiecare 5 minute auzi "eu am asta acasa ", dar se poate depasi faza. Pe urma urmeaza partea de repetat, apoi este un cantec cu subtitlurile in engleza (de fapt orice cuvant sau fraza nou introdusa este scrisa pe ecran). Mai este apoi un gag, o secventa umoristica de desen animat si totul dureaza cam 20 de minute. Caseta se poate exploata in diferite feluri, dupa imaginatia si indemanarea dascalului. Are marele avantaj ca ii capteaza pe copii instant, ceea ce nu e lucru usor cand lucrezi cu copii asa de mici, se poate adapta fara probleme si la cei care nu stiu ca scrie si sa citeasca, au nevoie de un indrumator, evident. Cantecele sunt simple si usor de retinut. Pentru cei de 9-10 ani mie personal mi se pare usor depasita caseta, dar depinde de nivelul copilului la engleza si interesul pe care i-l starnesc denesele animate la varsta asta. Sunt multi carora le plac desenele dar se plictisesc ca-s prea usoare desenele. Daca v-am starnit curiozitatea nu stiu ce sa va sfatuiesc, habar nu am cum au aparut pe piata nici aici, nu le gasesc, m-am uitat pe internet si sunt cam scumpe (primele 4 episoade la vreo 35 de dolari), credeam ca au aparut pe piata din Romania in varianta pe care o caut eu. Ideea cu British Council imi pare buna, vedeti ce au ei.

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput