CIRESE de mai-iunie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
CamiM spune:
Salut ciresici si ciresele si mamici cu tatici de ciresici!!!!![]()
![]()
Diana79 si Virgi multumesc frumos pentru urari .. sunteti tare dragute ca ati observat, povestea este.. si aici o sa dau vina pe creierul de femeie gravida pe care il posedam la ora respectiva, (adicatelea cand am trecut datele pt listuta).. anyway..fara sa imi dau seama am trecut data nasterii ca aici adica luna si pe urma ziua.. asa ca de fapt ziua mea este pe 8 sept..(08.09) cam peste vreo luna.. oricum urarile sunt foarte, foarte apreciate..asa ca 

la amandoua de la noi!!
Virgi merci si de aprecierile la adresa micutei mele printese!! Cat despre cat de scumpa e Luana ta nu are rost sa mai repet si o sa zic doar..olalala!! Am vazut si poze din Singapore.. super!!
Am gasit apartament sa ne mutam acum ramine sa semnam contractul de inchiriat, si cred ca si companie sa ne mute am gasit.. e putin mai complicat ca ne mutam in alt stat(acum suntem in NY si ne mutam in Pensylvania).
Diana79 la 2 luni aici se fac 4 vaccinuri dar noua pediatra ne-a facut 2 ( in fiecare piciorus cate unul) si am facut urmatoarele doua la 3 luni ca sa o nu o intepe asa de multe ori de la inceput. A plans asta mica, si tresarea asa de surpriza cand simtea acul dar dupa 2- minutele gata i-a trecut, si nici reactii adverse nu a avut. Iti tinem pumnii sa mearga bine!! si sa nu doara asa de tare!!
Sa stapaniti sanatosi casuta sa fiti fericiti in ea si papusica voastra sa creasca mare si cuminte si mai ales destepta!!ca frumoasa este deja ne-am lamurit!!

Papadie si acum tot pe coasta de est stam( in Bufalo- in statul New York langa cascada Niagara..) si intr-adevar toamnele sunt de vis..culori de te innebunesc si o vreme placuta.. este cel mai frumos anotimp aici!!
cat despre New York ca oras este de vis( un vis cam scump dar..) si eu m-as muta acolo oricand,dar in Philadelphia a primit al meu sot job asa ca.. in lipsa de Times Square ne multumim cu Washington Square..
Felicitari pentru Sofic mancacios si sanatos!!
Cami & Sofia
poze Sofia
camelia.t spune:
Ama, daca mergi in partea de sus a paginii o sa vezi ca ai posibilitatea de a evalua intre 1 si 5 subiectul pe care te afli. In functie de evaluarile primite, fiecare subiect apare pe prima pagina cu 1-2....5 stelute.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
CamiM spune:
26 octombrie.. poza cu "doua bobo roz" este a noastra ...daca la poza asta te referi..
caz in care iti multumim inca o data de aprecieri!!
Cami & Sofia
poze Sofia
camelia.t spune:
Luana, la CamiM ai vazut poza cu "doua bob roz". E super intr-adevar.
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
camelia.t spune:
Cami, cand la gand cu poza!
Frumoasa galushcuta!
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
CamiM spune:
Camelia.t.. da ce potriveala..!! Multumim frumos de aprecieri!! Tu in schimb ai doua comori!! Nici nu stiu care este mai simpatic!!
pentru tine de la Sofia!!
Cami & Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Fetelor daca aveti timp si chef uite ceva dragut(si posibil interesant): eye color calculator

Cami & Sofia
poze Sofia
papadie spune:
ama, pescu papa combinat ca in urma unor evenimente neplacute ramasei cam in pana de tzatza.
Cami haha bestiala doo bobo roz. Doamne ce ochioasa eeeeeeee! Mi-am dat seama p-orma ca stai in Buffalo pe coasta de est (nu stiu de ce ma gandeam la Texas
). Dupa care mi-am amintit brusc ca Buffalo e orasul cu un taur de (gips?!) alb turcoaz
urat animal:)))))))))))) Frumos la Niagara. Impresionant. Insa toamnele sunt cu mult mai spectaculoase in PA decat in NY.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by CamiM
26 octombrie.. poza cu "doua bobo roz" este a noastra ...daca la poza asta te referi..caz in care iti multumim inca o data de aprecieri!!
Cami & Sofia
poze Sofia
dadada!!! e incredibil de dulcica!
lume, lume, ia poza cu doo bobo roz!!Luana si
Hora - 14 Mai 2006Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
mirage spune:
Oaaaa, traiasca cele doo bobo rozzzzzz! Super !
Noi am fost azi la vaccin. Am ales pana la urma Pentaxim. Stiu ca nu aduce beneficii extraordinare fatza de schema, insa mi-am batut cateva zile capu' cu ce sa aleg si am mers pana la urma pe varianta cea mai purificata, mai sigura, cu mai putine efecte secundare. Deh, daca acu' ai de unde alege...
Efecte secundare n-avem, suntem ca de obicei, nici locul de la intepatura aproape ca nu se mai vede.
Ioanaaa, Magyyyy, scuze ca devin pisaloaga, ce mai fac wrapurile mele portocalii?... tare mult as avea nevoie de ele
Dati de veste cand is gata sa fug sa pun banii la banca!
Dana cu Codrin
29 aprilie 1999 si Calina
12 iunie 2006
Calina
Vrei sa vezi ce mare sunt?