CIRESE de mai-iunie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 4

abibrinza spune:
Daniela, trebuie sa faci public albumul ca sa il vedem noi.Vezi pe la setarile albumului.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Anileda spune:
Daniela, nu se vad, nu le-ai facut publice. Deschide albumul, mergi la Privacy Settings si checkuieste Public. Cred ca asta e.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelinaliliana/album?.dir=747fre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

26octombrie spune:
nicolette, cu o mana aruncata dintre tzatze iti scriu!
TOATE RETETELE PENTRU COPII SUNT GRATUITE!!!!
eu i-as trage peste fata..
Luana si Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

26octombrie spune:
virgi, iar mi-a crescut inima, si noi tot neincalzit, in 30sec e gata laptele. m-a sunat ala, a cerut cu dl. vasilache, iar eu i-am zis ca-i gresheala. maine. abia ashtept
angelica, atunci cand om reushi sa ne intalnim ai de la mine un buchet imens cu flori de camp!!
scrie si de unde le gasesti, as mai incanta si pe alti oameni frumushei cu ele!
am vazut poze, toate. sunt splendide, singura problem e ca se face asa un talmes-balmes in capulmeu... oricum, daca vad unul din bebeii nostri pe strada il recunosc imediat din poze, chit ca nu apuc sa si scriu ce mumoshi sunt.
in top continua sa fie "doua bobo roz", pe aceasta cale intreband din nou, cu scuzele de rigoare, in ce album am vazut-o??
Luana si Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

a_daniela spune:
Merci Camelia.t. Am citit, topicul sper sa ma descurc, desi sunt cam blonda si dupa ce am nascut, am ramas si fara singurul neuron, care sper sa fi migrat la Bia.
poze cu Bia[url]

camelia.t spune:
Daniela foarte frumoasa printesa!
Pt link mai incearca un pic, vezi la parantezele drepte si la ghilimele sa nu le uiti.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei

papadie spune:
azi am fost si noi la spital cu pescu. la controlul uzual pt prematuri. acum 3 sapt a avut control si vaccin la dr ei. nu are nevoie de fizioterapie dar trebuie sa urmarim palmele pt ca inca tine pumnii stransi- ceea ce stiam ca e normal inca la aceasta varsta- siiii guma cu suprise in 3 sapt a luat 400 de grame si a crescut 3,5 cm adeca la 4 luni, maine, avem suma de 57,5 cm si 4.670kg.
bun venit la mamicile cele noi si ciresele lor minunate
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

a_daniela spune:
Ciresici care ati fost la mare cu bebei vostrii, ce trebuie sa avem la noi si cum ati stat cu bebei pe plaja? Eu nu ma inteleg cu tati, care spune ca fata lui nu va sta deloc pe plaja ca este prea mica. Eu i-am zis ca vom sta pe plaja numai dimineata si seara si in plus, copilul va sta imbracat si sub umbrela. Dar degeaba...El zice ca la mare n-ai unde sa pui copilul la umbra, si ca soarele trece prin tot. Noi vrem sa mergem saptamana viitoare numai 4 zile. Ce sfaturi imi dati? Ce trebuie sa am la mine, ca sa feresc copilul de soare? Voi ati mersul cu caruciorul pe plaja?
poze cu Bia[url]

ama_kaly spune:
papa felicitari Soficului, a crescut bine si a recuperat.Papa numai san?
Aa..si rogu-te spune-ne si noua ce e cu voturile alea de p prima pagina!Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian