Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 135

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

chiqui: trebuie sa continui cu testele de ovulatie pana iese a doua liniuta la fel de intensa ca prima

melu meu: astept cu sufletul la gura vestile bune

felicia:

Eu Z27 - ce urat e sa nu astepti nimik ...uuufff...luna asta n-am prestat la ovulatie ca n-am avut voie asa ca astept rushii..uufff ce urat!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Bubule, pai pe prospect scria sa incep din ziua 15 (in cazul meu) ceea ce am si facut. Acu e ziua 18, cand naiba sa mai continui, cel mult azi ca eu am ciclu de 32 de zile... Cat se tine testu'in urina? (3 sec am tinut eu: am si numarat). Ce ma fac eu daca nu ovulez, ai? Ale avea o linie rosieeee...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Ce fac fetele mele dragi?
MEGBENG, sa iti traiasca baietelul si sa iti aduca numai bucurii.
DOXINU, stai calma. Nelinistea nu ne face decat rau. Mai stai pana vineri si apoi bagi un test. Bine? Tin pumnii sa fie bebe.
Fetelor, eu am avut un week-end plin de tot. Sambata am fost la Sinaia, apoi la Busteni si am urcat la Urlatoarea (in papuci ca ultimul idiot) si aseara sa mor cand am vazut ca dupa ce am plecat noi a venit ursul pe acolo. Ieri am fost in Bucuresti la cumparaturi, si uite asa a mai trecut o saptamana. Aveam nevoie de relaxare pt ca pe zi ce trece devin din ce in ce mai stresata si mie frica de mor ca acus se apropie septembrie. Maine vreau sa ma duc la biserica, ca doar e si ziua mea, si sa ma rog mult mult mult de tot ca totul sa fie bine.
Va pup si sa aveti o saptamana excelenta si sa ploua cu bebei.

catalina

Mergi la inceput

La multi ani pentru maine Catty!!!

Mergi la inceput

Chiquitita, multumesc frumos. Ce n-as dat sa fie bine pt toate si sa nu mai fie nevoie sa ne chinuim atata pt un bebic. Ma apuca groaza si disperarea si uneori imi este frica sa nu clachez si sa nu mai vreau sa incerc. Numai la asta ma gandesc de cateva zile incoace.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Chiqui: continua cu testele, te rog...faptul ca ovulatia se produce cu 14 zile inainte de CM suna frumos dar de foarte multe ori nu e decat un mit. Si lu' Ale testul i s-a pozitivat mult mai tarziu decat se astepta. S-ar putea ca la tine ovulatia sa aiba loc mai tarziu decat crezi. Hai continua sa faci teste

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Catty nu vei claca Aici suntem toate sa luptam pentru un bb.Nimeni nu poate claca si nimeni nu se poate gandi sa renunte!!!!! Suntem o echipa care nu se lasa pana nu reuseste! Rabdarea este cea mai importanta (chiar daca unii nu o au si fac teste ininte de vreme)si ceva mai important decat rabdarea este credinta in Dumnezeu si in gandul ca nu ne uita si ca se cam lasa el asteptat dat tot va veni odata si odata!
Io va tin pumnii la toate ca vom pleca noi la odisee foarte repede!!!

Mergi la inceput

Bubu, continui, dar spune-mi si mie cat trebuie sa il tin introdus? Ma gandesc ca ori il tin prea mult ori prea putin. Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Fetelor,

Au venit rushii... Am facut toata luna teste de ovulatie si eu le dau si eu in p.m. Mi-a iesit pozitiv in ziua 18 am prestat in z19 si acum in z 27 petete maronii... sigur sunt rushii ca la mine tot timpul asa incepe...

Chiquita nu-ti lasa sotul in pace!!!

Eu luna viitoare nu mai ascult nici un test de ovulatie, si nu se anunta nici o delegatie la sot. Pai la mine dupa 2 teste in care liniuta test era mai deschisa la culoare, in z 15 si 16 apoi test negativ total, apoi test pozitiv clar in z18.. pai eu nu mai inteleg nimic... Si inca o luna pierduta .

va pup,

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

DOXINU, mi-as dori din tot sufletul sa nu clacez insa...... acasa ma lovesc de un zid cand vreau si eu sa ma descarc si sa vorbesc despre temerile mele, iar cel mai bun exemplu este cel de sambata cand eu vroiam sa vorbim serios si el m-a tarat la munte. Nici cumparaturile nu ma mai ajuta sa ma calmez. Degeaba merg si cumpar te miri ce, ca nu imi face nici o placere.
ANDRA, imi pare rau ca au venit rushii. Poate ca luna asta ai ovulat mai tarziu si nu ai mai continuat cu testele sa vezi cand se pozitiveaza. Fruntea sus si da-i bataie in continuare.

catalina

Mergi la inceput