Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 135

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor nu am mai rezistat si am facut un test.Ziua 12 test negativ si sper din suflet sa nu fie asa!!!!Stiu ca trebuia sa mai astept dar nu am mai putut!Deja a inceput sa-mi fie frica ca va iesi si celelalt negativ(ca mai fac unul la o zi intarziere adica pe 16)dar io ma uit la sanii mei si vad ca am mameloanele sint ce in ce mai marite iar aureolele mai inchise la culoare dar nu toata portiunea,doar pe margini.Pana acum eram optimista iar acum nu mai sunt deloc!
Va pup pe toate si sper sa fie cu ochisoriiiiii

Mergi la inceput

Nimeni pe aici!Io sunt singura acasa da se vade ca voi sunteti in familie, si va bucurati de Duminica.De fapt nu sunt singura sunt cu "fimiu" cum zice el un brac german de 40 si ceva de kile!Poate mai tarziu sau maine apareti voi!
Io voi avea 3 zile groaznice pana mai fac un test!Sper sa fie caci io asa simt!Se pune si daca io asa simt pana ce vadem rezultatul? Stie cineva la cat timp apar poftele?CA io am zis ca mor alaltaieri daca nu mancam o shaorma si de mult i-am declarat razboi, apoi ieri am vrut neaparat o prajitura cu ciocolata iar io nu mananc cu ciocolata ca nu prea imi place.Foarte rar ca nu mi-a placut de mica!Sau poate acum mi se pare, nu stiu fetelor ce sa mai zic!Asteptarea ma omoara!!!
Va iubesc pe toate si va urez o Duminica superba langa cei dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

doxinu: io sunt pe-aici Nu te mai gandi la simptome ca, din ce-am vazut la odisee, de obicei apar pe la 6 saptamani. Deci tu acum esti Z12 DPO?? Sigur, sigur? Pentru ca la test ar fi trebuit sa iasa macar o liniuta palida...hmmm ce test ai facut?

bubuleana

Mergi la inceput

Testul era cheek sure si io asa zic ca sunt in ziua 12 de la ovulatie!Pe test scria ca se face la 14 ziel de cand se banuieste ca a fost ovulatia!Acum nu stiu ce sa zic! Poate mi-l doresc prea tare da io nu am mai avut sanii asa!Ca sunt fff mici si mameloanele nici nu se vedeau(erau ffff inauntru).Acu ti-am zis ca s-au schimbat sunt umflati si mameloanele se vad(ca la o femeie cu sani)Nu stiu ce sa zic da nu ma speria!!!!Io am CM de 29-31-34 de zile neregulat asa ca mai astept.Si ovulatie nu am in fiecare luna...Deci io nu pot zice ca astept CM celalalt daca nu reusesc, io astept ovulatia cealalta daca nu reusesc acum !
te pup si sper sa fie de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

bubuleano, posibil sa fi ovulat mai devreme eu, in ziua 12, si usoara scadere pe care am avut-o in z.17 sa fi fost la implantare, ca cica se mai intampla..asta ar explica si pozitivarea testului de sarcina ata de devreme, pentru ca daca as fi ovulat in z.17, slaaabe sanse la un test clar pozitiv in z.26, cum a fost la mine

doxinu, simptomele nu prea apar chiar asa rapid, decat in masura in care le ajutam noi putin, autosugestionandu-ne..oricum iti tin pumnii, orice e posibil, ABSOLUT ORICE!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Cat trebuie tinute in urina testele de ovulatie? Am avut doua zile la rand teste Dr sigur de culoare roz inchis. Fac eu ceva aiurea?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Doxinu, ii pare rau ca nu ai mai avut rabdare si ti-ai pierdut optimismul... poate o sa fie bine totusi... cat despre simtome, eu zic sa nu incerci sa le cauti cu lumanarea, ca s-ar putea sa existe, dar sa nu fie decat rodul autosugestiei...
Chichita, scrie pe prospect, de obicei nu se tin decat cateva secunde... tu probabil ca le-ai tinut prea mult...
Bubule

Poze1Poze2

Mergi la inceput

S-ar putea sa aveti dreptate fetelor! Da ce sa fac nu ma pot abtine sa nu speculez!
Am tot stat si m-am gandit daca socotesc bine ziua ovulatiei si s-ar putea sa nu. Sa va spun ceva dar sa nu radeti !!!Daca m-am tot gandit mi-am adus aminte ca dupa ce am terminat de am vazut cum ii atarna de..... un mucus lungsi abia acum ma gandesc ca daca atunci a fost mucusul buclucas si apoi venii ovulaita calculul meu e gresit, a fost ca acu mi l-am schimbatdeci nu am avea chiar 12 zile ci mai putin!!!!
Cred ca m-am tampit asa ca voi astepta si voi vedea!Imi fac 1000 de scenarii in loc sa mai astept cateva zile. Intotdeauna mi-a fost greu sa fac socoteli si sa astept!Va pup si va multumesc pentru tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

magdutza,,tie si la bebeul tau;m-am gandit la tine in ultimele zile si se pare ca telepatia a functionat;sanatate maxima mai departe,sarcina usoara si tot binele din lume(si asta intre noi doua fie spus:ti-am zis eu ca totul va decurge perfect de data asta????)pusica dulce de tot

bubu meu,marti vin acasa,sper sa am ceva vesti bune de dat pana atunci,te iube mult de tot

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna fetele!
Am facut 6 teste de ovulatie Dr Sigur. Primele 3 au iesit clar negative. Urmatoarele 3 au avut si a doua liniuta dar nu 100% clara, nici stearsa dar nici clara...Inseamna ca nu ovulez? Ce se face in cazul asta? Analize hormonale sau??...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput