Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 5
MONAI spune:
, ma bucur ca mergeti la Moeciu, ai sa vezi ca va fi super. Iti recomand sa urcati la stana, tare va va placea. Noi am mai fost in cheile Dambovicioarei(pe culoarul Bran-Rucar-peisaje ce-ti taie respiratia), la cetatea Rasnov - nu m-a impresionat prea mult, dar merita cei care au investit acolo suportul nostru si cheile Rasnoavei, la castel la Bran (s-au facut multe in ultimul timp, e frumos), la Moeciu de Sus si cheile Gradistei(este acolo un complex turistic foarte fain, restaurantul e deosebit, dar chelnerii deloc amabili, chit ca meniul nu e dintre cele mai ieftine). Si sa nu mancati la restaurantul Popasul Doamnei, daca nu ma-nsel(e chiar in Bran), mancarea a lasat de dorit, am avut probleme dupa.
Concediu placut sa aveti, va doresc din suflet.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Albinutzza spune:
Mona, merci frumos pt sugestii, eu cunosc zona fff bine. Am fost 12 ani inainte de revolutie, in vacante, in Moeciu de Sus. Pt mine e o revedere a locurilor si o reamintire a copilariei. Plus ca eu sunt "muntoman" cum se spune, deci am cutreierat ceva prin munti. Intr-adevar Rasnov nu e cine stie ce, dar a aratat si mai rau. As mai adauga Plaiul Foii (Piatra Craiului) unde te lasa fara suflare. Pacat ca nu pot sa si urc, ca tare dor imi e.
fetele scuze, ca suntem off-topic, dar m-a "provocat"
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult 13+ Samburika
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
MONAI spune:
, deci m-am gasit cui sa dau sugestii, macar cele despre restaurante sa-ti foloseasca.
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi
Dianami spune:
La multi ani, Tudor Andrei!
La multi ani, Al Gabriel!
Sa fiti sanatosi, cuminti si iubiti de cei dragi!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by MONAI
, deci m-am gasit cui sa dau sugestii, macar cele despre restaurante sa-ti foloseasca.
Sunt foarte bune si sfaturile despre restaurante . Zi-mi de stana, ca nu stiu unde e? Eu le stiam pe cele din Moeciu de Sus, dar or mai exista??? Stiu ca am vazut poze la tine...
Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
MONAI spune:
, la stana se urca din Bran, sunt multe indicatoare. Se poate ajunge cu masina pana la un moment dat si apoi mai urci putin pe jos.
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi
Dianami spune:
Fetelor, ma bucur ca v-au priit concediile, iar celor care plecati va urez sa aveti vreme frumoasa si copilasi cuminti, sa nu aveti probleme de nici un fel.
Nu mai nominalizez ca nu am timp acum, a venit mama pe la noi .
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
ema.nu.ela spune:
monai,
da ai luat ceva medicamente.
eu cand am fost la mare am luat doar spray Humex de nas si Calpol.
anis,
ultima oara cand am fost la pediatra si i-am zis ca vreau sa plec din nou in concediu mi-a dat si reteta de antibiotic (amoxicilina). mi-a zis ca daca plec din tara e mai bine sa iau in caz de doamne-fereste chiar e cazul. bine mi-a zis sa-i dau doar la indicatiile ei (adica dupa ce vorbesc la tel). ideea era ca pe-acolo nu gasesti fara reteta ca si pe la noi de altfel si o consultatie particulara te costa 50 euro daca n-ai chef sa te duci la nu-stiu-ce amarat de spital pe care ti-l acopera asigurarea medicala. acum depinde cred si de tara.
apropo de bulgaria: banuiesc ca te duci la 4-5 stele ca la 3 am auzit ca e mancarea tare proasta. a fost sora mea cu copiii si zicea ca a murit de foame si ea si aia mica (numai mancare piperata). am vrut si eu initial bulgaria insa au preturi f mari la 4-5 stele asa ca am preferat grecia unde ne ducem 5 masini la vile asa ca o sa fie distractia maxima.
concediu placut fetelor!
si eu ma pregatesc din nou am de facut pasaport si de pus si copil in el. dar abia astept mai ales c-o iau si pe soacra-mea de data asta asa ca n-o sa mai trebuiasca sa-i dau mariei toate mesele.
mamica de maria, 1 an
Albinutzza spune:
Fetelor, m-a tras curentul si ma doare o masea si o ureche. L-am sunat pe dr si a zis sa iau algocalmin, dar intreb si eu, daca mai stiti, cam cate pot lua???
Parintzi de bondarici
MONAI spune:
Ema.nu.ela, asa-mi place mie, sa le am pe toate la-ndemana , dar pe bune ca-ncap toate intr-un rucsacel mic.
, sorry, dar nu te stiu ajuta.
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...