Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Mona, concediu plakut si voua si vreme frumoasa La munte plecati? Si noi plecam luni la Moeciu, acolo unde ati fost voi.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 13+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Am pus si eu ceva poze mai recente in albumul de 11 luni, cine vrea sa-mi vada atomicu' e invitat.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete

Mergi la inceput

Anis si tie CO plakut, si eu treb sa ma pauk de bagaje, am zis ca fac liste, si mi-e groaza, ca sigur voi uita ceva

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Joker,Cryna-si voua! Ne-am simtit intr-adevar bine(o sa pun poze azi sa exemplific) abia astept sa mai mergem la...anul!

Mona-si multumim si de urari ! Va dorim inca un sejur la fel de placut ca primul!

Anis-eu bagajele le-am facut seara inainte de plecare si mi-au luat doar 2 ore si n-am uitat nimic,nici macar lista nu am mai facut! Stai linistita ca va fi bine !

Albinutzza-vacanta placuta si voua si vreme buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Corina-i-ati tuns bretonul lui Aris? E un scump si jumatate,cred ca are un gust tocmai bun de savurat asa rumenit la tigaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Andatudor ,chiar ia zi-mi si mie ce i-ai luat in bagaj? Ca m-ar ajuta sa ma orientez cu ce am uitat eventual

AniS 16+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

M-ar interesa ami ales medicamentele.

AniS 16+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Aldebaran, multumim frumos ca ti-ai facut timp sa ne vezi filmuletele... Ei, de stat pe paturica nu sta chiar muuult ... dar, in general e cumincior ...
Pupam si pe Aris... i-am vazut pozicile... Ce se stramba el a plans ca l-ati pus pe masina de spalat ... O fi crezand ca-l bagati la spalat !

Albinutzza, iti dorim si tie un concediu placut ! Sa ai grija si de samburika ...

Andatudor, abia asteptam pozicileeeeee ...

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE NOI
LA PADURE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

, mergem tot la mare. Sotul face un curs, e platit tot de firma, asa ca de ce nu? La munte nu cred ca mai ajungem anul asta, adevarul e ca ne-am tot propus, dar a intervenit mereu cate ceva.

Anis, iti scriu eu lista mea de medicamente, poate ma mai sfatuiti si pe mine ce sa adaug:
-pentru temperatura - nurofen, calpol, supozitoare novocalmin(nu iau fiole de algocalmin ca am auzit mai nou ca nu sunt prea indicate)
-pentru diaree - hidrasec, smecta, biotics, saruri rehidratare
-pentru tuse - Stodal(de la tine stiu de el, de data trecuta)
-pentru muci - doar ser fiziologic, pompita de nas
-pentru alergii - aerius, nidoflor(pentru bubite de la caldura)
-pentru julituri - baneocin pudra
-pentru ochi - maxitrol (stiu de ele de cand mi-a facut Sara asta iarna conjunctivita)
Cam asta ar fi tot la noi, daca mai aveti adaugiri, va rog...
Eu astea le-am avut cu mine si in Croatia si multumesc lui Dumnezeu ca n-am avut nevoie decat o singura data de Smecta(imi facuse kk mai moale, dar nu diareic, insa bea la apa din piscina de ma-ngrijorasem).

Aldebaran, Aris e frumos ca o fetita si e extraordinar de lung.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Mona, mi-am adus aminte ca ai zis ca plecati cu tati la mare. F bine, asa si treb, ca doar n-o sa lase fetele acasa.
Lista e super buna, o salvez si eu acasa, si sa bag in bagaj.

Fetelor, m-a tras curentul si ma doare o masea si o ureche. L-am sunat pe dr si a zis sa iau algocalmin, dar intreb si eu, daca mai stiti, cam cate pot lua???

Azi dim am fost si la control, am facut echo, dar normala, asa ca nu s-a vazut si sexul. E in limite normale, are 60gr si e bine. In schimb am o micoza urata, si mi-a dat niste ovule, pser sa scap si sa nu mai revina

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput