Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 4
Albinutzza spune:
Mona, concediu plakut si voua si vreme frumoasa La munte plecati? Si noi plecam luni la Moeciu, acolo unde ati fost voi.
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult 13+ Samburika
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Aldebaran spune:
Am pus si eu ceva poze mai recente in albumul de 11 luni, cine vrea sa-mi vada atomicu' e invitat.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete
Albinutzza spune:
Anis si tie CO plakut, si eu treb sa ma pauk de bagaje, am zis ca fac liste, si mi-e groaza, ca sigur voi uita ceva
Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
andatudor spune:
Joker,Cryna-si voua! Ne-am simtit intr-adevar bine(o sa pun poze azi sa exemplific) abia astept sa mai mergem la...anul!
Mona-si multumim si de urari ! Va dorim inca un sejur la fel de placut ca primul!
Anis-eu bagajele le-am facut seara inainte de plecare si mi-au luat doar 2 ore si n-am uitat nimic,nici macar lista nu am mai facut! Stai linistita ca va fi bine !
Albinutzza-vacanta placuta si voua si vreme buna va doresc!
andatudor spune:
Corina-i-ati tuns bretonul lui Aris? E un scump si jumatate,cred ca are un gust tocmai bun de savurat asa rumenit la tigaie!
anis spune:
Andatudor ,chiar ia zi-mi si mie ce i-ai luat in bagaj? Ca m-ar ajuta sa ma orientez cu ce am uitat eventual
AniS 16+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
M-ar interesa ami ales medicamentele.
AniS 16+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Tethys spune:
Aldebaran, multumim frumos ca ti-ai facut timp sa ne vezi filmuletele... Ei, de stat pe paturica nu sta chiar muuult ... dar, in general e cumincior ...
Pupam si pe Aris... i-am vazut pozicile... Ce se stramba el a plans ca l-ati pus pe masina de spalat ... O fi crezand ca-l bagati la spalat !
Albinutzza, iti dorim si tie un concediu placut ! Sa ai grija si de samburika ...
Andatudor, abia asteptam pozicileeeeee ...
CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE NOI
LA PADURE
MONAI spune:
, mergem tot la mare. Sotul face un curs, e platit tot de firma, asa ca de ce nu? La munte nu cred ca mai ajungem anul asta, adevarul e ca ne-am tot propus, dar a intervenit mereu cate ceva.
Anis, iti scriu eu lista mea de medicamente, poate ma mai sfatuiti si pe mine ce sa adaug:
-pentru temperatura - nurofen, calpol, supozitoare novocalmin(nu iau fiole de algocalmin ca am auzit mai nou ca nu sunt prea indicate)
-pentru diaree - hidrasec, smecta, biotics, saruri rehidratare
-pentru tuse - Stodal(de la tine stiu de el, de data trecuta)
-pentru muci - doar ser fiziologic, pompita de nas
-pentru alergii - aerius, nidoflor(pentru bubite de la caldura)
-pentru julituri - baneocin pudra
-pentru ochi - maxitrol (stiu de ele de cand mi-a facut Sara asta iarna conjunctivita)
Cam asta ar fi tot la noi, daca mai aveti adaugiri, va rog...
Eu astea le-am avut cu mine si in Croatia si multumesc lui Dumnezeu ca n-am avut nevoie decat o singura data de Smecta(imi facuse kk mai moale, dar nu diareic, insa bea la apa din piscina de ma-ngrijorasem).
Aldebaran, Aris e frumos ca o fetita si e extraordinar de lung.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Albinutzza spune:
Mona, mi-am adus aminte ca ai zis ca plecati cu tati la mare. F bine, asa si treb, ca doar n-o sa lase fetele acasa.
Lista e super buna, o salvez si eu acasa, si sa bag in bagaj.
Fetelor, m-a tras curentul si ma doare o masea si o ureche. L-am sunat pe dr si a zis sa iau algocalmin, dar intreb si eu, daca mai stiti, cam cate pot lua???
Azi dim am fost si la control, am facut echo, dar normala, asa ca nu s-a vazut si sexul. E in limite normale, are 60gr si e bine. In schimb am o micoza urata, si mi-a dat niste ovule, pser sa scap si sa nu mai revina
Parintzi de bondarici