Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mi-am adus aminte:
la multi ani,Ioana(Irinabungau)

maine nu cred k am timp de urat k avem invitatie la soacra,dimineata cica sa mancam tochitura cu mamaliga,ardei umpluti,placinta,etc.eu nu prea mananc mancare grasa de fel(ea gateste supergras).plus k vreau sa mai slabesc,iar sotul nu poate manca dim decat cafeada,cica sa venim sa ne infundamsi sigur o sa fie cu capsa pusa k eu nu o sa mananc,dar nu am de gand sa ii fac ei pe plac si sa imi fie rau iar de la mancarea ei grasimoasa.va mai zic eu de ea,am niste nervi pe ea din alte motivemama cate ar mai fi,ma duc sa ma culc,k imi piere somnul dk mai spun,deja sunt

noapte buna

de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Emaaimee, somnic usor si sa nu-ti bantuie soacra visele, ca vad ca esti in stare sa o mitraliezi!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Noi mergem, tinuta de manute, doar daca are ea chef, altfel e in stare sa plece de-a busilea si pe strada!

Dinti tot nu avem; mancam ceva mai prost decat pana acum, dar in schimb...vorbim mult si foarte mult!
Zice: tata, mama, papa, baba, da, nenea, tic-tac, ham(am), apa, huta(uta),pa-- toate bine definite si cu adresa exacta!

In general suntam foarte bine, doar ca eu am cam obosit si sunt cam nervoasa! Parca nu mai am rabdare cu ea!

Problema majora este somnul din timpul zilei, pe care il executa cu mari chinuri si insistente; somn ce uneori insumeaza doua sau maxim trei ore( asta in doua reprize). Noroc ca seara nu obiecteaza la fel de mult, ca ar fi fost groaznic!

Revin, sper cu vesti mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Tudor a avut temp. 39.2. N-au functionat sosetele cu otet. I-am pus supozitor cu Novocalmin si i-a scazut la 38.2. Acum seara insa i-a crescut din nou la 38.9. De data asta sosetele au functionat ca se simtea ca avea si talpile calde. I-am pus o compresa cu otet si pe frunte. Am facut rau? Tarziu mi-am dat seama ca nu ar fi bine otet asa aproape de ochi si nas. Acum astept sa se faca 6 ore de cand am pus Novocalminul ca sa ii mai pun unul. Ii dau in continuare Nurofen si Paracetamol alternativ la 4 ore. Are ceva ca ii pun si Novocalmin? Vad ca doar asta ii scade febra serios. Oricum sub 38 nu a scazut toata ziua.

Bubitele nu stiu ce sunt. La spital mi-au zis ca sunt probabil de la insecte sau ceva gen urticarie. Pana una-alta febra ma omoara.

Luni eram programati la vaccinul de 1 an. Credeti ca ni-l mai face daca Tudor a avut azi febra si maine nu mai are?

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Emaaimee - multumesc pt rasp. poate sa mai discutat acest subiect dar eu nu sunt de prea mult timp pe DC

Joker - mersi si la multi ani pt tatal tau.
- ma interesa acest lucru pt ca dr.noastra doar atat mi-a prescris, nu i-am dat Ferrum Hausmann pana acum. Cand i-am spus dr a zis ca nu trebuie cu toate ca mie mi se pare ca are nasucul un pic mai galben, si nici sa-i fac analize nu mi-a dat. Ba chiar a ras de mine si mi-a spus ca Sebi nu arata ca un copil anemic. As putea sa-i dau asa fara analize ?

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii

Mergi la inceput

Kasi, si Tudor doarme cam 2 ore pe zi. In reprize de cate o ora. De cand a facut 1 an (adica de 3 zile), doarme si mai prost. Daca el asa vrea, asa il las. A, si ziua doarme leganat in carut. Si pentru ca e vara si ar transpira in carut il duc in pat la el dupa ce adoarme.

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andre_ea

Tudor a avut temp. 39.2. N-au functionat sosetele cu otet. I-am pus supozitor cu Novocalmin si i-a scazut la 38.2. Acum seara insa i-a crescut din nou la 38.9. De data asta sosetele au functionat ca se simtea ca avea si talpile calde. I-am pus o compresa cu otet si pe frunte. Am facut rau? Tarziu mi-am dat seama ca nu ar fi bine otet asa aproape de ochi si nas. Acum astept sa se faca 6 ore de cand am pus Novocalminul ca sa ii mai pun unul. Ii dau in continuare Nurofen si Paracetamol alternativ la 4 ore. Are ceva ca ii pun si Novocalmin? Vad ca doar asta ii scade febra serios. Oricum sub 38 nu a scazut toata ziua.

Bubitele nu stiu ce sunt. La spital mi-au zis ca sunt probabil de la insecte sau ceva gen urticarie. Pana una-alta febra ma omoara.

Luni eram programati la vaccinul de 1 an. Credeti ca ni-l mai face daca Tudor a avut azi febra si maine nu mai are?

POZE

Sanatate multa ! Dar de la ce a facut febra?
Cat despre vaccin, o sa-l termometrizeze inainte si hotaraste pe loc daca i-l face! asa cred ca se procedeaza, nu stiu sigur!
Otetul direct pe frunte, sa nu arda pielicica!, ai grija!

Mergi la inceput

Fetelor, am pus si eu o intrebare aici. Pentru ca nu pot urmari raspunsurile de aici de la bebelusi am sa va rog sa raspundeti la subiectul deschis. Multumesc!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Andreea, otettul atat de aproape de nasuc si ochisori eu l-as pune diluat cu apa si in cantitate mica,pot aparea o serie de intoxicatii daca ii pui mai mult...desi mie mi s-a pus de micuta si a fost ok, dar mai bine nu te risti...e ok asa, mai ales daca i-a cedat si nu iti fie frica, nu ai facut rau...

Dania.NIcol, fierul de obicei se administreaza dupa analiza, doar daca nu sunt suficiente motive sa dovedeasca lipsa fierului din alimentatie...Ca sa te linistesti ia de la med de fam o trimitere si fa-i analiza...Si vezi ca apar modificari de culoare si de consistenta-pe plus sau pe minus- ale scaunelor in primele zile de administrare a fierului.

Andreea, fug imediat sa iti raspund si la celalalt subiect

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

LA MULTI ANI, IOANA!!

Multa sanatate si petrecere frumoasa

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos

Mergi la inceput