40 cu + sau - (cap.16)
Raspunsuri - Pagina 4
soni spune:
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!1 durere !!! Crap de ris nu alta!! Da kuki satu bine ca sefu a zis asa iau 20 pic si dupa ce a plecat am mai luat 20!!Auzit. Is murdara ca un cosmar . si imracata cu un tricou si pantaloni scurti care eraualbi. in timp ce incarcam plase si cutii intra o vecina pe usa de la boc . Ajunge la lift ma masoara ! si zice :"Buon giorno, da ce faceti??? (pe usa mea scrie dr!!1scuzati!) pai duc sus varul ca tre sa vie ala sa dea cu var!.Aha vai d--na si eu tre sa dau cu var dar mi-au cerut 300€ pe camera !!! Doamne , al d-stra cit cere????Zic nu stiu va spun dupa !!1hi hi hi hi daca i-mi da 250 e pe camera pun peruca si ma duc eu!!!1hhiiiiiiiiiAcu iar tre sa ma duc jos ca nu gasesc culorile 1 poate mai fac un client!1
KUKI spune:
Craciunitzo, scumpa, cum te pricepi tu sa tragi omul de limba. Hai c-o recunosc si pe-asta ! Aseara la 9 cand am ajuns acasa, am oprit la cofetaria din colt dupa ce in prealabil am multumit divinitatii in gand ca mai e inca deschisa si am cumparat 2 felii de tort.
Asa ca merg cu draga inima cu tine le chef daca zici ca au si tort...io-s prima !
Mama ei de cura de slabire. Cui ii trebuie?
Chestia e ca pe mine stresul ma ingrasa. Cu cat sunt mai stresata cu atat mananc mai mult si mai dulce. Si bineinteles mai multa cafea.
noemi marian spune:
Kuki,sa-ti fie de bine!Ce-are, ca stresu' a fost mare si ce daca ai papat niste puncte-n plus?Odihna placuta.
De va zic ce-am facut io aseara.Pfui!
Am beut vin,am mincat porumb fiert,iar am baut vin,am papat o cutie de 800gr de inghetata,am baut vin,am mincat porumb.Si-apoi m-am culcat.
Soni,sazi ghinisor!Lasa varuitu' si casa mai incolo.Grija mare!Ca de te-mbolnavesti cine-mi mai face mie tate alea la fatza de ma fac bella?Dreptu-i ca nu se stie cind a fi asta,da' in caz ca...
Da' cu frigideru' ce-ai avut?
Si ai grija cum vorbesti de moldoveni ca io-s prietena lor.I-am cunoscut prin Ionel Teodoreanu si altii.
Mona,bine-ai revenit!Si la noi ploua de 2 zile,de-aia-mi pica asa bine inghetata de ieri.
Mey,da fata noastra mica unde-i? ce-i cu ea?Tot moderata e?
Vazui pt ce-a primit avertismentu'.No comment.Si no offence.
Ciuss,Porumbel si restu' lumii unde sinteti?Ce faceti?
Nomi
craciunitza spune:
quote:
Originally posted by noemi marian
De va zic ce-am facut io aseara.Pfui!
Am beut vin,am mincat porumb fiert,iar am baut vin,am papat o cutie de 800gr de inghetata,am baut vin,am mincat porumb.Si-apoi m-am culcat.
Tie de la ghiompirica ti se trage, da' KUKI?
KUKI are si ea ghiompirica ei
Propun sa schimbam titlul topicului, sa-l numim "cu ghiompirica, fara ghiompirica"
Am terminat de lustruit parchetul, asa luceste de mi-e mila sa-l ating, stau pe scaun cu picioarele pe birou si-mi astept sotul.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
craciunitza spune:
soni, sezi blanda, ce-ti veni cu varuitul? Ce fel de moldoveanca esti, de pe unde?
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
soni spune:
Noemi doamne ferestel pe ala care vb rau de noi . eu nu-i cunosc pe aia care ii cunosti tu da eu mis moldoveanca si vai samar de cine zice ca sintem prosti! (eu is prima da asta e alta poveste legata de ....sufletul de acu 22 ani !!) Daca mama nu ma invata s dau cu var... ,sa cos , sa spal , sa calc, sa cresc copchii,si altele acu eram ...Lady!! Sefu ma bunghit , da nu e vina lui .tot voiam sa-i arat ca stiu sa fac de toate si ....s-a obisnuit !! Mamaaaa, dac invatam eu italiana mai devreme ! da cind am inceput sa inteleg cite ceva ...ma pirlisem deja. Da pot sa nu fac . nu e unul care zice fa . dimpotriva zice <.lasa .da cit ? Macar in camera unde lucrez ca au trecut 4 ani!! nu?
E adevarat ca hiiesc singura da ...gata asta este . cine cauta gaseste
.Sefu e unu cu care n-am reusit inaca sa ma cert . orice zic pt el e bine .
soni spune:
Craciunitzo ,multumesc dar cineva trebuie sa o faca(tocmai ca sint moldoveanca) Tu ai lustruit parchetul??? eheheeee! mi-e imi spui! Petrecere placuta si atentie la ----dietta!!!!!!! hhihi
Cius mor de ris cind citesc numele la mitza ta .dac facem o anagrama cu Nikita ce iese?(asta e a mea)
Kuki usor cu depresia ca cu dulciurile e mai greu! Ce aveti ma de mincati torturi si dulciuri si restul? va dau un link cu culinare ? care il vrea sa ridice mina!
soni spune:
http://www.culinar.ro/forum/index.php Na , faceti ce vreti. da sint niste chestiii ultra!
nematics spune:
Noemi, fatza mea e mai bine, multumesc de intrebare, am baut 2 sticle cu clorocalcin si am facut-o ca noua. Doar ca te rog eu bate bine doagele si capacul la butoi, ca prea e la indemina...
soni spune:
Nema nu vrei sa targi o fuga sa-ti fac un masaj si o masca cu uleiururi esentiale si argila colorata??? Noua te fac !