40 cu + sau - (cap.16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!1 durere !!! Crap de ris nu alta!! Da kuki satu bine ca sefu a zis asa iau 20 pic si dupa ce a plecat am mai luat 20!!Auzit. Is murdara ca un cosmar . si imracata cu un tricou si pantaloni scurti care eraualbi. in timp ce incarcam plase si cutii intra o vecina pe usa de la boc . Ajunge la lift ma masoara ! si zice :"Buon giorno, da ce faceti??? (pe usa mea scrie dr!!1scuzati!) pai duc sus varul ca tre sa vie ala sa dea cu var!.Aha vai d--na si eu tre sa dau cu var dar mi-au cerut 300€ pe camera !!! Doamne , al d-stra cit cere????Zic nu stiu va spun dupa !!1hi hi hi hi daca i-mi da 250 e pe camera pun peruca si ma duc eu!!!1hhiiiiiiiiiAcu iar tre sa ma duc jos ca nu gasesc culorile 1 poate mai fac un client!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Craciunitzo, scumpa, cum te pricepi tu sa tragi omul de limba. Hai c-o recunosc si pe-asta ! Aseara la 9 cand am ajuns acasa, am oprit la cofetaria din colt dupa ce in prealabil am multumit divinitatii in gand ca mai e inca deschisa si am cumparat 2 felii de tort.
Asa ca merg cu draga inima cu tine le chef daca zici ca au si tort...io-s prima !
Mama ei de cura de slabire. Cui ii trebuie?

Chestia e ca pe mine stresul ma ingrasa. Cu cat sunt mai stresata cu atat mananc mai mult si mai dulce. Si bineinteles mai multa cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Kuki,sa-ti fie de bine!Ce-are, ca stresu' a fost mare si ce daca ai papat niste puncte-n plus?Odihna placuta.

De va zic ce-am facut io aseara.Pfui!
Am beut vin,am mincat porumb fiert,iar am baut vin,am papat o cutie de 800gr de inghetata,am baut vin,am mincat porumb.Si-apoi m-am culcat.

Soni,sazi ghinisor!Lasa varuitu' si casa mai incolo.Grija mare!Ca de te-mbolnavesti cine-mi mai face mie tate alea la fatza de ma fac bella?Dreptu-i ca nu se stie cind a fi asta,da' in caz ca...
Da' cu frigideru' ce-ai avut?
Si ai grija cum vorbesti de moldoveni ca io-s prietena lor.I-am cunoscut prin Ionel Teodoreanu si altii.

Mona,bine-ai revenit!Si la noi ploua de 2 zile,de-aia-mi pica asa bine inghetata de ieri.

Mey,da fata noastra mica unde-i? ce-i cu ea?Tot moderata e?
Vazui pt ce-a primit avertismentu'.No comment.Si no offence.

Ciuss,Porumbel si restu' lumii unde sinteti?Ce faceti?

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by noemi marian
De va zic ce-am facut io aseara.Pfui!
Am beut vin,am mincat porumb fiert,iar am baut vin,am papat o cutie de 800gr de inghetata,am baut vin,am mincat porumb.Si-apoi m-am culcat.

Tie de la ghiompirica ti se trage, da' KUKI?
KUKI are si ea ghiompirica ei
Propun sa schimbam titlul topicului, sa-l numim "cu ghiompirica, fara ghiompirica"
Am terminat de lustruit parchetul, asa luceste de mi-e mila sa-l ating, stau pe scaun cu picioarele pe birou si-mi astept sotul.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

soni, sezi blanda, ce-ti veni cu varuitul? Ce fel de moldoveanca esti, de pe unde?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Noemi doamne ferestel pe ala care vb rau de noi . eu nu-i cunosc pe aia care ii cunosti tu da eu mis moldoveanca si vai samar de cine zice ca sintem prosti! (eu is prima da asta e alta poveste legata de ....sufletul de acu 22 ani !!) Daca mama nu ma invata s dau cu var... ,sa cos , sa spal , sa calc, sa cresc copchii,si altele acu eram ...Lady!! Sefu ma bunghit , da nu e vina lui .tot voiam sa-i arat ca stiu sa fac de toate si ....s-a obisnuit !! Mamaaaa, dac invatam eu italiana mai devreme ! da cind am inceput sa inteleg cite ceva ...ma pirlisem deja. Da pot sa nu fac . nu e unul care zice fa . dimpotriva zice <.lasa .da cit ? Macar in camera unde lucrez ca au trecut 4 ani!! nu?
E adevarat ca hiiesc singura da ...gata asta este . cine cauta gaseste
.Sefu e unu cu care n-am reusit inaca sa ma cert . orice zic pt el e bine .

Mergi la inceput

Craciunitzo ,multumesc dar cineva trebuie sa o faca(tocmai ca sint moldoveanca) Tu ai lustruit parchetul??? eheheeee! mi-e imi spui! Petrecere placuta si atentie la ----dietta!!!!!!! hhihi
Cius mor de ris cind citesc numele la mitza ta .dac facem o anagrama cu Nikita ce iese?(asta e a mea)
Kuki usor cu depresia ca cu dulciurile e mai greu! Ce aveti ma de mincati torturi si dulciuri si restul? va dau un link cu culinare ? care il vrea sa ridice mina!

Mergi la inceput

http://www.culinar.ro/forum/index.php Na , faceti ce vreti. da sint niste chestiii ultra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Noemi, fatza mea e mai bine, multumesc de intrebare, am baut 2 sticle cu clorocalcin si am facut-o ca noua. Doar ca te rog eu bate bine doagele si capacul la butoi, ca prea e la indemina...

Mergi la inceput

Nema nu vrei sa targi o fuga sa-ti fac un masaj si o masca cu uleiururi esentiale si argila colorata??? Noua te fac !

Mergi la inceput