40 cu + sau - (cap.16)
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
noemi marian spune:
Va pupic.
Craciunitza,io tot cu tine am treaba si nu ma las pina nu-mi spui pt ca ,pe mine,m-a socat chestia aia cu 'noi n-avem nici o sansa sa adoptam copil'.De ce? Pt ca legea zice clar ca orice cetatean roman cu domiciliul in Ro are dreptul.Si nu poti daca ai in cazier o infractiune legata de copii.Ceea ce nu e cazul la voi.Ca dureaza pina iei atestatul,ca dureaza pina-ti gasesti copilul asta e alta poveste.
Sincer eu sint mirata si,tre sa recunosc,usor speriata de ceea ce vi s-a spus.Pt ca ,din septembrie,incepem si noi alergatul si poate avocata voastra stie ceva ce eu nu stiu si-as vrea sa aflu.Daca nu poti aici pe forum,scrie-mi,te rog din tot sufletul,pe privat.Iti dau adresa mea de mail: ghiompirica@yahoo.com.Dar numai daca poti.Si,daca vrei,iti spun eu cum se poate sa adopti un copil de 3 zile.Tot pe privat.
Si-ti doresc spor la munca.Da' scumpe rau is la voi menajerele.Ce-au de cer atitia bani?Ca mie mi se pare mult.
Iuliana,cum stai cu fatza?Sper ca esti mult mai bine.
Liliana,acei oamenii au facut cel mai frumos lucru cu putinta:au dat o sansa.Ceea ce e mare lucru.Sa le dea Dumnezeu numai bucurii.Are un prieten de-al nostru o vorba pt asemenea cazuri:Dumnezeu va-mburde-n Rai!
Mik,haios copilu'.Se pregateste pt mai tirziu?
Tronu' e locul meu preferat de citit.
Kuki,spor la munca si nervi de otel.
Soni ce faci?
Mie m-o ramas vin de ieri.N-am fost deloc harnice!Ce ziceti?
Am si cafea.Asa,de dupa-masa,mai moale.Si-acu' am terminat de fiert porumbu'.E dulce si bun.A!Si dau si-o inghetata.Hai,ca va astept. Nomi
adrienne12 spune:
Buna dimineata fetelor. Sint si eu prezenta la apel cu o cana mare de cafea. Craciunitzo ce poza frumoasa. Nomi ma scuzi ca l-am facut pe ghiompirica catel desi trebuia sa-mi dau seama dupa cum ai descris comportamentul ca e… ghiompirica. Pe mine ma cam supara alergiile si asa ca stau si stranut, imi curg ochii si nasul caci mi s-au terminat pastilele si tre sa sun la dr sa-mi dea altele. Cind ajung acasa diseara neaparat mi-am propus sa fac aerobic.
craciunitza spune:
Noemi, azi si maine sunt acasa, in concediu, prinsa pana peste cap in treburi urgente, da' vineri, cand ajung iar la firma, promit ca-n pauza de cafea iti dau detalii in e-mail.
Am mancat o ciocolata intreaga si ma pregatesc sa beau o bere
KUKI? Ai legatura
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
monagan spune:
Gata, sint fericita ca am net. In sfarsit, ca tare mi-ati lipsit fetelor.
Acum mi-am dat seama ce intr-adevar DC-ul da dependenta.
Am ramas in urma cu povestile, dar va citesc eu, asa mai incet. La mine toate sint ok, n-am ninik interesant de povestit si in plus aici ploua de le rupe si n-am nici un chef. Toata ziua as dormi.
Va pup pe toate.
soni spune:
saluuuuuuuuuuuut! S-a deschis magazinul?
Craciunitza saru mina am sa incerc da nu acu.
Noemi ce fac??? Incerc sa-l imit pe Rocambole!!! Jos in beci sus in casa et 4 cu scara ;jos in beci sus in casa cu varu .mi-a fost rau vreo doua ore de la tensiune din nou 70 max nik min da acu e mai bine . Dupa ce termin cu beciu incep mutatul. Pai? Sint eu cu mitza care se ascunde ca sefu care --- a plecat!! N-a inteles niciodata ca dac tre sa faci ordine tre sa faci si dezordine. Deh norocul lui ca dupa doua italience care l-au jupuit a gasit o moldoveanca ...Sentimentala ca sa nu zic proasta de da prin gropi! noemi.Mik se zice ca vinu rosu ridica tensiunea! dar pe mine ma ustura stomacul !! Nu-i nik beau o bere sau vin alb da nu acu ca chic de pe scara! Am mai chicat de doua ori da fiinca a veam scara cu trepte numai pe o parte si am pus piciorul pe partea opus !!!Cred ca ma sta oleaca acolo ca am batut capul de frigider ca era ziua cind am cazut si cind m-am sculat era noapte!!!! hihi cap de sublocotenent! Cred ca de acolo mi se trag muuuuulte !!!!Pup ma duc dupa var si ma intorc . am lift (pt cine nu stie)
KUKI spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Am mancat o ciocolata intreaga si ma pregatesc sa beau o bere
KUKI? Ai legatura
Mie-mi era rusine sa recunosc ca mi-a lasat englezul ala o punga cu jeleuri si o ciocolata de 250g. Da' am fost cuminte: de jeleuri nu m-am atins, iar ciocolata am mancat numai jumatate
![](radtare.gif)
Deci, Craciunitzo, ai legatura inapoi
![](cool.gif)
Sunt franta de oboseala...psihica. Deja m-a terminat de cap laboratorul asta si nebuneala abia a inceput. Azi noapte dupa ce ca am adormit greu de ganduri si de oboseala, am visat numai probe de tractiune...care nu ieseau
![](bang.gif)
craciunitza spune:
Incredibil!
Si eu am fost cuminte si am mancat doar jumatate de ciocolata si nici bere n-am baut
Da' imediat plec la chef... KUKI, hai cu mine, sa-mpartim fripturile si tortul
Doamnelor, da' aia mica pe unde umbla? Mi s-a parut c-o vad la mine in cartier, la magazinul de paine
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
adrienne12 spune:
Kuki eu azi dimineata visam ca eram la servici si ca vreo 2 sefi imi trasau sarcini urgente. Si cind colo, chiar asa si era: era ora 9 dimineata cind m-a trezit telefonul din vis asa ca m-am imbracat in 5 min si am sarit in masina. La 9:30 eram la job unde intr-adevar ma cautau vreo 2 cu treburi urgente. AM alergie la praf si mucegai/igrasie. Praf am la servici girls pt. ca desi sterg biroul meu pe toate partile, lucrind intr-o hala birourile colegilor sint pline de praf, in special in spatele monitoarelor. Doar n-o sa ma apuc sa le sterg eu…. Avantajele politicii lor de darimare a peretilor separatori: comunicarea e inlesnita si virusii se plimba liber…. Daca stranuta unul ne imbolnavim toti.