40 cu + sau - (cap.16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Fetelor, pacat ca nu pot sa vi-o trimit pe mama, ea ghiceste fain de tot in cafea.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Va pupic.
Craciunitza,io tot cu tine am treaba si nu ma las pina nu-mi spui pt ca ,pe mine,m-a socat chestia aia cu 'noi n-avem nici o sansa sa adoptam copil'.De ce? Pt ca legea zice clar ca orice cetatean roman cu domiciliul in Ro are dreptul.Si nu poti daca ai in cazier o infractiune legata de copii.Ceea ce nu e cazul la voi.Ca dureaza pina iei atestatul,ca dureaza pina-ti gasesti copilul asta e alta poveste.
Sincer eu sint mirata si,tre sa recunosc,usor speriata de ceea ce vi s-a spus.Pt ca ,din septembrie,incepem si noi alergatul si poate avocata voastra stie ceva ce eu nu stiu si-as vrea sa aflu.Daca nu poti aici pe forum,scrie-mi,te rog din tot sufletul,pe privat.Iti dau adresa mea de mail: ghiompirica@yahoo.com.Dar numai daca poti.Si,daca vrei,iti spun eu cum se poate sa adopti un copil de 3 zile.Tot pe privat.
Si-ti doresc spor la munca.Da' scumpe rau is la voi menajerele.Ce-au de cer atitia bani?Ca mie mi se pare mult.

Iuliana,cum stai cu fatza?Sper ca esti mult mai bine.

Liliana,acei oamenii au facut cel mai frumos lucru cu putinta:au dat o sansa.Ceea ce e mare lucru.Sa le dea Dumnezeu numai bucurii.Are un prieten de-al nostru o vorba pt asemenea cazuri:Dumnezeu va-mburde-n Rai!

Mik,haios copilu'.Se pregateste pt mai tirziu?
Tronu' e locul meu preferat de citit.

Kuki,spor la munca si nervi de otel.

Soni ce faci?

Mie m-o ramas vin de ieri.N-am fost deloc harnice!Ce ziceti?
Am si cafea.Asa,de dupa-masa,mai moale.Si-acu' am terminat de fiert porumbu'.E dulce si bun.A!Si dau si-o inghetata.Hai,ca va astept.

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Buna dimineata fetelor. Sint si eu prezenta la apel cu o cana mare de cafea. Craciunitzo ce poza frumoasa. Nomi ma scuzi ca l-am facut pe ghiompirica catel desi trebuia sa-mi dau seama dupa cum ai descris comportamentul ca e… ghiompirica. Pe mine ma cam supara alergiile si asa ca stau si stranut, imi curg ochii si nasul caci mi s-au terminat pastilele si tre sa sun la dr sa-mi dea altele. Cind ajung acasa diseara neaparat mi-am propus sa fac aerobic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Noemi, azi si maine sunt acasa, in concediu, prinsa pana peste cap in treburi urgente, da' vineri, cand ajung iar la firma, promit ca-n pauza de cafea iti dau detalii in e-mail.
Am mancat o ciocolata intreaga si ma pregatesc sa beau o bere
KUKI? Ai legatura

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Gata, sint fericita ca am net. In sfarsit, ca tare mi-ati lipsit fetelor.
Acum mi-am dat seama ce intr-adevar DC-ul da dependenta.
Am ramas in urma cu povestile, dar va citesc eu, asa mai incet. La mine toate sint ok, n-am ninik interesant de povestit si in plus aici ploua de le rupe si n-am nici un chef. Toata ziua as dormi.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

saluuuuuuuuuuuut! S-a deschis magazinul?
Craciunitza saru mina am sa incerc da nu acu.
Noemi ce fac??? Incerc sa-l imit pe Rocambole!!! Jos in beci sus in casa et 4 cu scara ;jos in beci sus in casa cu varu .mi-a fost rau vreo doua ore de la tensiune din nou 70 max nik min da acu e mai bine . Dupa ce termin cu beciu incep mutatul. Pai? Sint eu cu mitza care se ascunde ca sefu care --- a plecat!! N-a inteles niciodata ca dac tre sa faci ordine tre sa faci si dezordine. Deh norocul lui ca dupa doua italience care l-au jupuit a gasit o moldoveanca ...Sentimentala ca sa nu zic proasta de da prin gropi! noemi.Mik se zice ca vinu rosu ridica tensiunea! dar pe mine ma ustura stomacul !! Nu-i nik beau o bere sau vin alb da nu acu ca chic de pe scara! Am mai chicat de doua ori da fiinca a veam scara cu trepte numai pe o parte si am pus piciorul pe partea opus !!!Cred ca ma sta oleaca acolo ca am batut capul de frigider ca era ziua cind am cazut si cind m-am sculat era noapte!!!! hihi cap de sublocotenent! Cred ca de acolo mi se trag muuuuulte !!!!Pup ma duc dupa var si ma intorc . am lift (pt cine nu stie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Adrienne, la ce esti alergica ?

Soni, esti bine cu totul in total ?

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Am mancat o ciocolata intreaga si ma pregatesc sa beau o bere
KUKI? Ai legatura

Mie-mi era rusine sa recunosc ca mi-a lasat englezul ala o punga cu jeleuri si o ciocolata de 250g. Da' am fost cuminte: de jeleuri nu m-am atins, iar ciocolata am mancat numai jumatate
Deci, Craciunitzo, ai legatura inapoi

Sunt franta de oboseala...psihica. Deja m-a terminat de cap laboratorul asta si nebuneala abia a inceput. Azi noapte dupa ce ca am adormit greu de ganduri si de oboseala, am visat numai probe de tractiune...care nu ieseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Incredibil!
Si eu am fost cuminte si am mancat doar jumatate de ciocolata si nici bere n-am baut
Da' imediat plec la chef... KUKI, hai cu mine, sa-mpartim fripturile si tortul

Doamnelor, da' aia mica pe unde umbla? Mi s-a parut c-o vad la mine in cartier, la magazinul de paine

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Kuki eu azi dimineata visam ca eram la servici si ca vreo 2 sefi imi trasau sarcini urgente. Si cind colo, chiar asa si era: era ora 9 dimineata cind m-a trezit telefonul din vis asa ca m-am imbracat in 5 min si am sarit in masina. La 9:30 eram la job unde intr-adevar ma cautau vreo 2 cu treburi urgente. AM alergie la praf si mucegai/igrasie. Praf am la servici girls pt. ca desi sterg biroul meu pe toate partile, lucrind intr-o hala birourile colegilor sint pline de praf, in special in spatele monitoarelor. Doar n-o sa ma apuc sa le sterg eu…. Avantajele politicii lor de darimare a peretilor separatori: comunicarea e inlesnita si virusii se plimba liber…. Daca stranuta unul ne imbolnavim toti.

Mergi la inceput