40 cu + sau - (cap.16)
Raspunsuri - Pagina 16

craciunitza spune:
craciunitza spune:
 soni, vrei sa stai cu mine? Hai la nani ca am terminat, nu-mi vine sa cred, mai am de pus covorul pe care l-am spalat acum trei saptamani, asa de frumoasa e camera copiilor ca-mi vine sa ma culc acolo :)))
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze

polux spune:
polux spune:
 Hei nu e drept...voi beti cafele , capucino etc fara mine, caci la mine ieri, adica sambata nu a mers DC. Nu stiu de ce, de cate ori intram nu gasea pagina...si nu era netul meu, caci alte pagini deschidea fara probleme. Noroc ca este weekend si nu sunteti asa de vorbarete.
Craciunita, stiu ca si in Romania sunt aparate de cumparat, eu ii spuneam Laurei ca sunt aparate pe care le poti folosi in magazin, adica iti bagi mana intr-un tub, apesi pe un buton si intr-un minut iti spune ce tensiune ai. Si banuiesc ca zilnic trece printr-un magazin, deci poate sa-si verifice zilnic.
Apropo Laura nu ia decat un minut, sau mai putin, si nu e complicat deloc.
Hai ca ma intorc sa citesc ce ati scris...si sa mai vad o data  felicitarea lui Soni, caci tare mi-a placut. Pupici Soni pentru ea.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi

KUKI spune:
KUKI spune:
 Buna dimineata
Unde e cafeaua aia, Craciunitzo? Ne-ati mai lasat si noua sau ati baut-o toata tu cu Soni si cu mama soacra?
Ce relatie de invidiat, sa bei cafeaua de dimineata cu soacra, ca intre fete! 
Cat despre ursitoare, zi-le sa nu mai vegheze prea mult, sa treaca la treaba. Parca nici linistea asta nu-mi place. Mi-e dor sa-mi fie dor...
Cum ramane cu intalnirea de gradul III Nomi-Craciunitza-Nema ? Vad ca Nema nu mai da nici un semn. Oricum daca se intampla, de data asta vrem poze. Am zis !
Mik, sanatate mamei tale, sper ca se simte mai bine. Si tu bucura-te de mini-vacanta, chiar trebuie sa lucrezi si acasa?
Kim, bine ai revenit, iti spun si eu mai tarzior, asa...Cum e in trei?
Azi iar am program de voie...

polux spune:
polux spune:
 Hello fetele, ce faceti nu veniti la cafea.
Eu sunt fericita caci ieri am primit oferta de bani de la college...si am avut o surpriza placuta...adica vreo cateva mii de dolari pe an mai mult decat ma asteptam.
Si acum zambesc caci am vorbit acasa si m-a induiosat inocenta copilei mele. Normal ca este asa ca doar are doi ani...dar ideea de inocenta. Vorbeam cu mama mea la telefon si-mi spusese ca au fost la cumparaturi si au luat bobo, paine ,inghetata. la intrebarea mea catre Adela daca ia luat mamaie inghetata fata raspunde, niu nenea. Hehehe un prieten de familie s-a intalnit cu ele la alimentara si ia luat Adelutei inghetata...si ea a turnat-o pe mamaie.Bineinteles ca maica-mea a inceput sa rada...caci o dadease de gol zana. O, nu sariti, ca nu umbla mamaie brambura, era doar un vecin si prieten cu noi.
Hai ca va pup si va doresc o zi buna.
Olivia sigur ai fost ocupata...astept impresiile luni...si ptr prima zi de gradinita.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi

soni spune:
soni spune:
 Neata, Acu m-am sculat  hai la canoaie ca am stat la povesti pina la 2 de noapte. Ce poveste trista are Micutul Denis.A fost dat afara din spital in juma de ora????!!!!!! fara sa i se termine chemio! In ce lume traim fetelor? L-au trait acasa cu intre 2 si 6 luni de viata!  
Hai ca mai revin ca ma duc sa le fac cafea.Pup 

monagan spune:
monagan spune:
 salutare fetelor dragutelor.
Iar am fost absenta, sa nu ma certati.
Am fost plecata putintel la plaja sa mai prind culoare ca maine vreau sa fiu sexoasa rau , chiar daca am 40+, acum ori niciodata.
Soni, intr-adevar e trista povestea.
Va pup pe toate......ca meritati.

cius22 spune:
cius22 spune:
 Hei,buna seara,
cam liniste,cam liniste!
bag sama c-ati tremis somnul cela la mine,ca azi am dormit de am rupt...in rand cu fi-miu...sau o fi fost "something in the air"?
Asa MG-fa-te fromoasa si sexoasa!...cum adica? 40+ n-au voie? de unde pana unde chestia asta? ca de-abia acu' suntem mai coapte...(hihihi)
Felicitari Liliana pentru marirea de salar(banuiesc ca asta inseamna oferta de la college)...iar Adelutza e o scumpa...(mi se  rupe sufletul pentru tine,ca stai departe de ea...va mai dura mult situatia asta?)
Soni-cine a zis ca traim intr-o lume drapta?...tot ce putem face este sa intervenim pe unde putem,iar TU o faci din plin,mai mult decat oricine pe care eu il cunosc!

Kuki-ia zi? cum ai profitat de programul de voie? ce-ai facut cu el?
Craciunitzo-super! ai terminat camera baietilor si ti-ai baut cafeaua de dimineata cu soacra...cred ca azi ai fost multumita toata ziua!
Nomi-io cetesc in cartea asta a lui Osho si nu-sh de ce,da' mi fuge gandul mereu la tine in timp ce cetesc...ce-ai zice daca dupa ce-o termin ti-as trimite-o?
Pe frontul de...-oops era sa zic "vest"-da' aici e "centru",asadar,pe frontul de "centru" nimic nou...liniste si pace,ceea ce va doresc si voua!

gabibarta spune:
gabibarta spune:
 hoops am ajuns si eu acasa dupa 24 de ore de drum... mai intru maine, ca acum sunt rupta de oboseala....
Va pup!