40 cu + sau - (cap.16)
Raspunsuri - Pagina 15
cius22 spune:
Soni-cum sa nu vedem link-ul...io sunt acu' prea ocupata sa ma plimb printre chestiile alea frumoase...unde le gasesti mai fata? ma uit la felicitari si ma emotionez ca o copila de 16 ani...(las' ca beau io cafea..doar am zis ca beau muuulta)
Craciunitzo-ti-am vazut baietii! foarte frumosi! sa-ti traiasca...ti-e dor de ei.ha?cred si eu...
cius22 spune:
Mey-unde sunteti?...ce-i cu linistea asta p=aci?
N-am cu cine sa-mi beau capucino de amiaza? e careva amatoare?...il fac buuuun si la mosafiri pun si inghetata! na!
craciunitza spune:
Buna dimineata, care da o cafeluta amara?
cius, norocoaso, numai tu?
Doamnele petrec week-end-ul la padure, la soare.
Porumbel, asa e, ma emotionez repede, mai ales cand e vorba de copilasii mei, care au 1.80m si poarta 46 la pantof. Na, inima de mama, eu tot copii ii vad.
Fata mica, Lugojana, oare pe unde umbla? Eram sigura ca am vazut-o la magazinul de paine din cartier. Asa cum sunt sigura ca azi am vazut-o pe gabitzam. Da' daca ele nu zic nimic si trec ca trenu-n gara, eu ce sa zic?
cius, mi-am pus o cafea tare nu capucino, ca la cat am lenevit azi e cazul sa mai si muncesc si la tensiunea mea e greu fara stimulente. Dar tu poti sa bei capucino.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
KUKI spune:
De mult n-am mai avut o zi ca asta.
Pe la ora 14 am adormit in fotoliu pe balcon. M-a trezit copilul pe la 15.30 ca ii era foame. Pe la 17.00 am adormit pe canapea in sufragerie. M-a trezit telefonul pe la 19.
Deci sunt in forma maxima, ma duc in oras la o inghetata. Si de dorul unei persoane tare dragi mie (nu dau nume sa ridice ea doua degetele) am sa ma duc la o inghetata pe un anume vaporas pe malul Dunarii.
Revin cu impresii
craciunitza spune:
Se-ntampla chestii, si eu am dormit toata ziua, care-a mai dormit toata ziua? Cineva acolo sus se joaca cu noi, ne face program comun.
Speranta mea e in soni, daca si ea a dormit suntem pierdute.
KUKI, distractie placuta, cine e domnul? Vezi ca ti-am ursit de bine
Poze
KUKI spune:
He, he...stateam prin preajma sa vad daca ridici doua degetele.
Domnul...nu exista nici un domn. Deocamdata exista doar liniste si bine. Cu domnii...mai vedem, cand mi s-o uri cu binele.
Iar la inghetata ma duc cu 2 prietene. Intalnirile periodice cu ele ma duc cu gandul la "sex and the city" desi nu reusim sa fim chiar atat de open ca fetele din film. Dehh, nici nu traim in aceeasi societate permisiva. Da' ne straduim.
Gata, fug, mai vin
craciunitza spune:
Intotdeauna ridic doua degetele :)))
Bun si cu prietenele, KUKI, distractie placuta! Ursitoarele vegheaza :)
Stie cineva sa-mi spuna de ce, cand sunt copiii acasa fac curat in trei ore si, cand sunt plecati, dureaza trei saptamani?
Poze
soni spune:
Bai gagici am cuie in chiscioare!! am terminat camera unde lucrez ca era destinata oaspetilor dar pot sa stea si am oaspeti.Este mama lui Denis copilul trimis inapoi din Germania dupa 7 luni cu intre 2si 6 luni viata!!! A plecat cu unchiul si cutreiera Italia . La padova respins.Am incercat sa-i bag la vizita la spital copii luni dim sper sa-i primesca profesorul . Poate e o minune prin aer cine stie! Si ii tin la mine ca doar n-am sa-i duc la hotel la 90 € camera . m facut pirjoale, pure de cartisi , salata de vinete si acu trag o ciorba de burtaaaaaaa!!!!
fericitelor v-ati hodinit he??? lasa lasa ! pun eu mina pe voi!
Mik spune:
Salutari la vreme de seara, n-am apucat sa mai mult de 24 de ore sa va scriu.
Pup pt Soni si surpriza din pagina 9.
Mai somnoroaselor, eu va invidiez ca puteti dormi. Eu dorm numai noaptea, si atunci se mai intimpla sa ma mai trezeasca pruncii.
Azi am facut shopping cu sotzul : niste pietre ca sa decoram un perete si tot ce trebuie ca sa lipim chietrele de perete, apoi am reveni in acelasi magazin ca sa comandam tuburi pentru scos fumul pt viitoarea soba. Mama a cazut bolnava cu febra si rosu in git, miine o duc la doctor, daca nu se indreapta treaba.
Continui sa ma vaicaresc : la mine e frig, am deschis caloriferele.
Bine te-ai intors, Olivia !
Craciunitza, ai baieti frumosi tare. Sa-ti traiasca. Ceea ce mi-a placut mult in poze (sa-mi spui daca e asa in realitate) e ca baietii par foarte "complices" cum spun francezii : adica apropiati si se inteleg din priviri.
Degeba bat din picior : ca vreau si eu sa ma intilnesc cu Nomi, Nema si Craciunitza, dar nu cred ca am vreo sansa, because distanta insurmontabila.
In alta oridne de idei : am o mini-vacanta pina joi, pen'ca marti e Sf Maria si sarbatoare nationala in Fr, luni institutia e inchisa, miercuri nu lucrez ca am norma redusa. Fain. o sa lucrez nitel acasa ca am ramas in urma cu diverse chestii.
Va pup pe toate de noapte buna si pe nord-americance de dupa-amiaza placuta.
Mik.
craciunitza spune:
Buna dimineata!
Care bea cafea cu mine? Mi-e dor de o noapte lunga si alba, ca-n studentie. Poate reusesc in 2-3 ore sa termin curatenia in camera copiilor, dimineata vine soacra la cafea, e de garda in noaptea asta si am zis ca bem cafeluta de dimineata impreuna, ca fetele.
Oricum, pana marti la Sfanta Maria e musai sa termin.
Mik, cat de frig e la tine si de ce? Ca la noi iar se apropie canicula.
Multumesc pentru complimente, se-nteleg bine baietii mei, sunt amandoi aceeasi zodie si au aceleasi preocupari. Spuneam la un moment dat ca o sa fiu cea mai buna soacra, cu o singura exceptie, sa nu cumva sa nimereasca vreo mimoza care sa-i invrajbeasca, ca eu asa ii visez si las cu limba de moarte, sa se aiba ca fratii pana la sfarsitul zilelor. Si sper sa se inteleaga si sa se ajute toata viata lor asa cum fac acum. Doamne ajuta!
Poze