40 cu + sau - (cap.16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hi.hi..uite ca nu m-am gindit..puteam sa spun ca toata garderoba mea era acolo:))) si sa fac ceva shopping...Nematics..unde pleci?
Liliana multumesc de urari..este intr-adevar ....un we in trei...Luca se acomodeaza repejor..chiar mai repede decit ne asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Pe 11 august 1976 am cunoscut o fiinta care si azi este prietena mea! Au trecut 30 de ani!
I-mi urez si va urez din suflet la toate sa ne intilnim si sa ridem impreuna peste alti 30 de ani!!
Restul ,din partea mea ,la o cafea amara, v-o spune:http://www.e-felicitari.net/felicitari/769-un_prieten_adevarat.php?id=1123338502296444&reply=
Neata'somnoroaselor! si un pupic dulce ,personalizat in functie de ....starea de somnolenta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Liliana , pe cel mic il cheama Mihnea, cei de aici il striga Micnea asa ca daca il intreaba cineva pe fiu-miu cum il cheama, el raspunde Micnea (cu accent pe cn), ca la quebecosi.
si aici gasesti aparate de luat tensiune la orice farmacie (Pharmaprix, Jean Coutu) insa de cate ori am fost nu am avut si timp (zic eu, ca o scuza) sa stau sa vad cum functioneaza, insa cred ca zilele urmatoare chiar o sa o fac si p=asta.

somn usor la toata lumea,oriunde ati fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata, sunt cea mai harnicuta?
La cafea aduuuunaaaarea !

Ah, ce bine e sa fie week-end si sa fii libera si sa lenevesti cat vrei in pat...

Pup, o sa fiu mai vorbareata dupa o gura-doua de cafea. Deocamdata nu prea-mi pot lega gandurile intre ele

Mergi la inceput

Nu, Eu v-am facut cafeaua pe la 2si ceva azi noapte s-o gasiti gata . Kuki dute oleaca mai sus si toate celelalte.Aveti si un dind frumos la cafea
Bebitu si tie ti-am raspuns mai sus dar ai postat fara sa vezi. Acu va pup si va pov dupa tre sa fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Buna dimineata, sounds like a melody

nema si noemi, si eu vreau, bat din picior: vreau, vreau, vreau!
Poate asa ies in evidenta si-mi raspunde si nema, ca de trei zile astept raspunsul ei si nu ma baga in seama.
KUKI, asa ma bucur pentru tine, sa fii sanatoasa si faloasa in casa ta cea frumoasa, sa vezi tu ce vremuri interesante te asteapta
kim, bine-ai revenit! Poze?
polux, sunt si aici aparate de luat tensiunea si de cate ori mi-e rau imi promit ca voi cumpara urgent unul, nici nu sunt scumpe, dar bineinteles uit si tot asa.
soni, ai terminat curatenia?

Ieri am definitivat curatenia in camera baietilor, cred ca din nimic nu-ti dai seama cum este un copil asa cum iti dai seama din lucrurile pe care le arunca, am desfacut fiecare hartiuta aruncata si mi-am adus aminte momentul in care a mazgalit-o, am gasit si cateva poezii scrise de cel mare, cred ca mi s-a facut dor de ei ca am plans de sarea camasa pe mine

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Baaa da chiar nimeni nu se uita pe la sfirsitul pag 9 ca azi noapte v-am pregatit cafeluta si un gind frumos!!! Sa-l aduc pe pag 10???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna dimineataaa!
mersi de cafea Kuki-ca tare-mi prinde bine...si io,ca Adrienne,pan'la 12 bag la cafea in mineee

Ca tot s-a vorbit aci de zugraveli si modele si culori...ia ghiciti cine a zugravit la noi in casa?...nooo...ashe-i ca n-ati ghicit?...VICTOR!...ieri,pe cand Roxy se muncea cu matura,vroia si el sa dea o mana de ajutor,si ca sa nu planga ,i-am dat si lui o matura si isi tot facea de lucru cu ea,da' cum coada maturii depasea cu mult inaltimea lui,normal ca ...s-a petrecut un mic accident...a atins o cana cu cacao(uitata pe un suport,tocmai ca sa nu o verse)si...s-a imprastiat toata cacaoa pe peretele din sufragerie...acum am un super model in dungi si picatele maro pe fond galbui(asorte-nu?)

Iaca o sa pun si poza cu Roxi harnicutza(in stanga jos,se poate observa peretele patat)

Da' noi ne gandim ca inca nu e cazul sa ne gandim la redecorari,pen'ca Victor tocmai desopera placerea pictatului si scrisului...ce-o sa fie pe peretii nostri...

Liliana(polux)-da' voi cat aveti acolo vacanta? asa scurt?...Tati e mai bine si...io am scapat! uraaa! s-a facut frumos afara si kupii sunt la joaca!(acu'mi fac de cap pe DC!)

Soni-la multi ani inainte cu prietena ta!...cred ca astea sunt cele mai mari valori pe care le putem detine:prietenia,dragostea...Foaaarte frumos!

Bebitzu-sa-ti traiasca MiCNea!..e haios numele asa.

Olivia-frumoasa vacanta..acu' ti se pare obositoare,da' sa vezi in timp cand o sa te hranesti cu amintirile,cum nu-ti mai pasa de oboseala...

Aoleu-Adrienne,da' unde tii atatea pisicoase?...io am avut o singura data,multe,cand o fatat una din pisicile mele...imi aduc aminte cum le cautam "gazde"...si ce haios era,ca erau mici,stateau in cutie,si sareau peste marginea cutiei,io si pisica-mama,adunam unu-doi pisoi,ii puneam in cutie,plecam dupa altii,da' primii ieseau iar si..era o nebunie intreaga...

LauraB-chiar iti recomand macar una din carti...asta pe care o cetesc acu' m-a prins cu totul...e super faina!(Libertate,iubire,solitudine)

Nomi-te plimbi la Bucuresti?...daca te vezi cu fetele-baga si un gand la mine,da?...9ai dreptate,aia mica-ma rog,cea mare- a patimit multe la viata ei si de unele dintre ele,stiu si eu)

Hai ca nu vreau sa scriu un roman...ma duc sa mai bag o tzira de cafea!(si o pipa...uuf)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by soni

Baaa da chiar nimeni nu se uita pe la sfirsitul pag 9 ca azi noapte v-am pregatit cafeluta si un gind frumos!!! Sa-l aduc pe pag 10???

Ba daaaa, nu vezi cum ne grabim s-o bem?

Chiar mi-e dor de Baietii mei

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Buna dimineata , dragelor !

Soni , iti multumesc mult pt. felicitare ! Mi-a mers la suflet ! Si pt. cafea ! Iti urez spor la treaba , ceea ce-mi doresc si mie .

Cius , super decoratia ! Dar ma gandesc ca daca nu vrei sa-ti redecoreze toti peretii , mai bine cumpara o bucata mare de tabla , sau tapeteaza peretii cu hartie , si sa deseneze asa...zic si eu...Pup Roxi harnicuta !

Craciunitza , si eu ma emotionez cand vad diferite chestii de cand era Andrei mic , desene in special...Of ! Timpul trece ...

Kuki , leneveste si pt. mine , te rog !

Bebitzu , bine ai venit ! Cumpara-ti aparat de tensiune , intr-adevar , nu se glumeste cu asta .

Pauza ! Iar trebuie sa fac pe judecatorul de pace! Se pare ca baietii mei au norma pe zi !

Revin !

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput