.....intrebari.......

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mersi frumos de incurajari!
Eu respect orbeste ce imi zice medicul, dar vreau doar sa fiu mai linistita cand citesc ca si alte mamici au luat tratamente similare.......:)
Stii, te ajuta psihic chestia asta, sa stii ca nu esti singura....."exceptie"......:) cel putin pe mine ma mai incurajeaza...:)
Am citit ca ti-ai cautat haine de gravida! Ce va invidiez pe voi din orasele mai mari!!! La noi nici vorba sa existe asa ceva! Nu-i cinstit!!!! :)))
Nu ma mai joc asa!! :)

Pupici! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

nu-ti face probleme sigur nu esti o "exceptie" , dupa cum vezi din pacate suntem foarte multe care avem o groaza de problemute..
trecem noi peste toate...

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Ven, uite, ca sa-ti mai treaca, pot sa-ti spun ca eu mi-am luat un sac de haine de gravida si pina la urma tot in hainele sotului m-am simtit cel mai bine :)
Cit despre acid folic, eu am luat pina in saptamina 11, si cind i-am cerut doctorului altele mi-a zis ca nu-mi mai da, ca dupa saptamina 11 e tot aia daca iei sau nu. Prenatale am luat de la bun inceput, ca ma stiam ca pot sa fac rapid caderi de una sau alta - de ex. degeaba maninc eu alimente bogate in fier daca nu maninc in acelasi timp si alimente bogate in vitamina C, care ajuta la asimilarea fierului. Oricum, pe prospectul de la vitamine zice ca-s numai suplamente si ca tot alimentatia e cea mai importanta. Ia-le si tu in functie de ce zice doctorul. Se pare ca ajuta ceva-ceva daca le iei, si nu-i bai daca nu le iei.. *In general*.. Cel mai bine tot cu medicul te conversezi pe subiectul asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Se pare ca zici ca te linistesti dar nu prea esti linistita...Normal..atunci cand sunt probleme nu prea ai cum sa fi super vesela....Ce vreau sa te intreb...durerile tale sunt chiar asa mari? comparativ cu cele de la menstruatie cam ce intensitate au?

eu te sfatuiesc( ca sunt patita ) sa te duci la eco. si in fievare sapt. daca te cheama ... este pe baza de ultrasunete ... nu are niimic nociv...vorba unei fete...mai curand este problema cheltuielilor...dar in cazul tau fa orice sa ti sarcina ..si eu zic sa stai in concediu medical pana ti se spune ca esti in regula.....

Sa ne ti la curent

Bafta!

te pup
Helen

Mergi la inceput

Eu, Helem, nu aveam dureri din alea groaznice la ciclu, cum au unele femei , de nu se pot da jos din pat. Aveam dureri "normale", zic eu......Insa acum ma doare mai tare, si permanent, si am senzatia clara , asa cum aveam si la ciclu, cand se desprindea ovulul ala nefecundat, ca trebuie sa imi iasa ceva afara, ca urmeaza sa se desprinda ceva, ca si cum cineva l-ar trage cu un cleste sau ceva......:(
In fine, acum stau acasa pana vineri, azi merg in sfarsit la dr. ginecolog la care m-am hotarat sa raman, si sper sa ne dea Dumnezeu si momente mai frumoase.....:)

Mersi de preocupare! Te pup pe tine si pe toata lumea!

:) :) :)

Mergi la inceput

Mda.
Am fost la gine. Avea un ecograf mai nasol decat ala de la spital :( si sotul meu a fost foarte dezamagit ca n-a inteles prea multe din ce a avazut acolo.....:) Mi-a zis iar ca nu vede embrionul, eu i-am zis ca la urgenta, la spital s-a vazut cu sonda intravaginala si activitate cardiaca, nu numai embrionul, asa ca l-a mai cautat un pic, si bineinteles ca l-a gasit! Ce ma enerveaza Doamne, doctorii astia i-as strange de gat pe toti. Si asta e cel mai recomandat din Bistrita!!!! Pentru ei totul e o bagatela.......:( Faptul ca ma chinui de 2 ani sa avem un copil, si ca asa da orice sa nu pierd sarcina asta e zero pentru ei......:(
Plus ca ii arat analizele, cu Ca si Mg sub limita amandoua, si zice, "Lasa, asta tratam noi mai incolo......"Bea lapte". "nu pot, zic, am intoleranta la lactoza". "Pai manaca branza si mai vedem noi". Mda. M-a chemat peste 2 saptamani. Din tonul lui, eu am inteles ceva de genul, stai un pic sa vedem daca duci mai departe sarcina asta, pe urma prenatale si altele.......de acid folic nici vorba, acum, la 6 saptamani, cand e asa de important!!! Noroc sa ma informez eu si ca exista Internetul, Doamne multzam! :)

Fetelor, eu iau 3 pastilute de acid folic pe zi. E bine oare? Voi cum luati?

Ah, si mi-a mai dat, pe langa Gravibinon, cu care a zis sa continui (1 /sapt.), si Duphaston si Vit E forte. Ati mai luat vreuna Duphaston? O sa-l iau, bineinteles, fac orice pt. binele bebeului, dar de curiozitate asa vrea sa stiu.......

Sper sa-mi raspundeti repede. Saptaman asta sunt in concediu (URAAAAAAA!!!!!!), e asa de bine, stau toata ziua pe calculator, astept sa vad ce mai scrieti!! :)

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

Ven se ia o.4 mg acid folic pe zi. Deci ai grija sa nu iei prea mult.

Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ana

Ven se ia o.4 mg acid folic pe zi. Deci ai grija sa nu iei prea mult.

Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122

Pai cum , cand o pastila de ac folic are 5 mg ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu am luat 3 pastilute de acid folic pe zi...Doi doctori mi-au zis asa. Pastilutele alea mici si rosii, nu? Nu cred ca sunt si altele, sau ca pot fi de concentratii diferite...Asa ca poti sa iei 3 fara grija...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Ven, vrei sa spui ca nu sti nimic clar de la medicul asta? Dumnezeule Mare, parca nu au pic de suflet...mdicul la care merg eu se arata mereu interest..explica pe indelete dar cu tratamentele si pastilele tot asa..parca nici nu a auzit de acid folic..(desi eu am si o usoara spina bifida) si la analize nu m-a trimis dupa ce ma pierdut sarcina...dar macar e de treaba si, la fel, e cel mai renumit de aici...dar tot am niste semne de intrebare....

Legat de acidul folic am auzit si eu diferite doze. Eu am o prietena a carei sora este medic al Tg. Mures, si la programul ala 24 din 24 de ore ptr. planing...nu stiu cum ii zice ... si ea mi-a zis sa iau 1 la 2 zile...eu zic sa iei 1 /zi, ca ajunge...dar cum vrei...nu cred ca face rau ca oricum stiu ca organismul nu il stocheaza ..asa ca...

Sti, ma simt apropiata de problema ta ptr. ca am trecut printr-o sarcina pierduata si pana acum cateva luni numai la asta ma ganeam...adevarul este ca acum ma gandesc mai mult de ce nu am reusit sa raman , ca incerc de 3 luni...(prima data mi-a iesit din prima)

Acum la eco. s-a vazut inimioara batand?

Te pup si iti tin pumnii!

helen

Mergi la inceput