Noi membri ,nu?

Noi membri ,nu? | Autor: alipiticot

Link direct la acest mesaj

Buna,am si eu o intrebare,ce se intampla cu mesajele de confirmare pt noi membri care vor sa se inscrie?
S-a inscris prietena mea,si nu a mai primit mail de confirmare,au trecut cateva saptamani,saraca a si uitat cu ce nick....
Iar eu am inscris-o eu tot de pe calculatorul ei iarasi, am crezut ca a gresit ea cu ceva si bineinteles tot degeaba....Ce se intampla?
ea citeste de mult pe forum,eu am mai intrat de pe calc ei cu nick-ul meu,dar ar vrea si ea cont ca are un bb de 6 luni si poate mai scrie cate ceva....

Paula 29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

cand te inscri de la un PC de mai multe ori, cu nume diferite atunci apare in baza de date aceeas adresa de IP si nu primesti mail de confirmare, se considera ca vrei sa faci 2 conturi ...
scrie la admin un PM daca nu ti se va raspunde oficial la intrebare aici.
Toate cele bune

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

eram si io curioasa ..daca se poate..am o prietena care si'a facut cont pe DC..oare cat dureaza pana i se da acceptul?
Gabriela poate ma ajuti tu

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Liana, trebe sa apara admin sa dea drumu la conturi, poate un moderator poate sa iti dea mai multa info. eu nu am acces la baza de date, am stiut numai cateva info si ata.
1. trebe sa nu fi lucrat nimeni la acel Pc pe Dc ca IP-ul ramane inregistrat
2. adresa de e-mail sa fie valida

Poate un Moderator apare si va da mai ulte info.

Toate cele bune

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu am facut cont comun pt. mamici de martie aprilie 07, dupa acelasi calculator dupa care intru si eu. Nu cred ca asta e problema... ca's mai multe conturi dupa acelasi IP
Nici eu n-am primit email de confirmare, insa a doua zi am putut sa ma loggez pur si simplu cu numele si parola...
Ati incercat sa va logati la forum cu noul nick? Fara sa mai asteptati confirmarea? Poate merge si la voi...

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna ziua,

Sper sa treaca pe aici si vreun moderator care sa raspunda la aceste intrebari. Ca noi ne dam cu presupusul...

Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Un cont inchis la cerere poate fi reactivat (la cerere)?
a) daca da, cum se procedeaza si cat timp dureaza?
b) daca nu...
2. Se poate crea un nou cont de pe acelasi post de pe care s-a facut prima inregistrare?
a) daca da, cum se procedeaza si cat timp duraza?
b) daca nu...
3) Ce posibilitate are un fost utilizator (plecat la cerere) de a reveni pe forum?
4) Administratorul acestui site este in vacanta? Daca ii trimit un email, in cat timp pot spera un raspuns?

Multumesc.

..............................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne ». Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by lu.more
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Un cont inchis la cerere poate fi reactivat (la cerere)?
a) daca da, cum se procedeaza si cat timp dureaza?
Da(in anumite conditii).Se contacteaza administratorii;depinde de timpul liber al adminului de a se ocupa de asta.

2. Se poate crea un nou cont de pe acelasi post de pe care s-a facut prima inregistrare?
a) daca da, cum se procedeaza si cat timp duraza?
Da,cu o motivatie serioasa.Ideal ar trebui anuntata moderatorilor/adminilor de creearea acestui cont;durata-la fel ca mai sus

3) Ce posibilitate are un fost utilizator (plecat la cerere) de a reveni pe forum?
Depinde de motivul plecarii;posibilitati exista.

4) Administratorul acestui site este in vacanta? Daca ii trimit un email, in cat timp pot spera un raspuns?
Da.Nu stiu.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput