Mamici din Arad...??? (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Gabi, eu zic ca e ok daca rezervi o masa cu 10 locuri. Nu stiu daca ai fost atenta la ce am scris eu mai in urma, daca se poate tot la prima masa sa-i putem supraveghea mai bine pe pitici.
Sa vedem cine vine sigur: Clau, Flavia, Nico, Gabi, Alina M.,Magda,deci suntem 6, mai vine Calin cu Cipri mai tarziu...si cu ? :Ioana, Claudia, Alina33. Sper ca n-am uitat pe nimeni.
Copiii oricum nu vor sta la masa.

Alina (36+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, am retinut ideea cu prima masa, nici nu ma gandeam in alta parte. Si data trecuta am cerut sa fie prima masa . oara care a ramas? 18 sau 18.30?

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, cred ca mai repede e 18:30 ca Clau stiu ca vine de la lucru si pana ajunge acasa, pana il ia pe Raul ... Sper sa nu gresesc. Poate mai intra ea azi. Si cred ca 10 locuri e ok.

Cristina, da, la Sanatate e mereu coada la orice ghiseu. Organizarea e proasta ce sa spun ...

Clau , te invat eu sa conduci atunci pe loc, ce zici?

Nico, daca lumea nu se sesizeaza eu nu fortez nota, doar daca mi-e rau. Da oricum a fost foarte cald si nu stiu cat mai rezistam. Lumea e rea, nu prea are treaba ca esti sau nu gravida indiferent unde esti. Prea putine persoane s-au sesizat in diverse ocazii cand am mai stat pe la cozi.

Ma duc sa fac curatenia de care v-am zis sa mai transpir si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am facut rezervare pentru luni la 18.30. Am zis o masa de 10 persoane langa locul de joaca.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Salutare

Ne-am intors si noi de la Beliu nu pot sta prea mult la calculator ca mai am o gramada de treburi,venim si noi la intalnire daca nu apare ceva nepravazut,deci abia astept sa ne vedem.

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

No bine pe luni atunci, probabil ca vine si Ovi sa ne duca acasa , deci 2+1 tatici .

Acum incerc sa dau de Diana sa vedm daca vine si ea.Pana acum nu am i-am spus nimic pt ca nu era concret ce si cum.

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Am vorbit cu Diana dar nu stie sigur daca va veni.oricum daca da , atunci vin cu totii :parinti +copii

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

cati o sa fim...superrrrrrrr!!!!!!!!
Flavia, mutlam fain ca te-ai gandit si la mine Am vrut sa intru de la servici tocmai ca sa va rog sa ne intalnim pe la 18.30 dar n-am avut cum!
Abia astept sa ne vedem!

Ma tot puneti sa va povestesc de Raul, lasati ca vedeti luni sau poate o sa fie rusinos, cine stie

Magda, sa nu faci cumva sa nu vii, da?

Ce super ar fi sa vina si Diana

Alis, lasa curatenie pana dupa ziua de luni ca stii tu foarte bine, tot asa ai facut si cand l-ai nascut pe Dragos...sper ca n-ai de gand sa muti dulapuri??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Alis, lasa curatenie pana dupa ziua de luni ca stii tu foarte bine, tot asa ai facut si cand l-ai nascut pe Dragos...sper ca n-ai de gand sa muti dulapuri??

Clau, azi am mutat aragazul si un dulapior in bucatarie sa sterg faianta si gresia pe sub ele, de fapt le-am impins eu cum am putut, nu le-am ridicat.

Fetelor, abia astept si eu sa ne intalnim, chiar ca vom fi multi.

Alina (36+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Draga Alina,
te rog din suflet nu mai muta dulapuri, nu mai impinge duapuri pana dupa ziua de luni Poate vrei sa patesti ca mine...noi la intalnire si tu in spital Repetam istoria??

Mergi la inceput