Mamici din Arad...??? (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Draga Alina,
te rog din suflet nu mai muta dulapuri, nu mai impinge duapuri pana dupa ziua de luni Poate vrei sa patesti ca mine...noi la intalnire si tu in spital Repetam istoria??

Da, da, cand ne-am intalnit prima data tu erai la spital, vezi atunci ai pierdut tu ocazia s-o cunosti pe Magda ca a fost la intalnire (era prima intalnire a mamicilor din Arad).
Promit ca maine nu mai mut nici un dulap.

Alina (36+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor va rog din tot sufletul(stiu ca nu merit ) nu puteti sa veniti macar cateva la ora 18 ca de la 19 mergem la circ.Danut stia ca vreau la loja,pe sambata nu a gasit,duminica de la 19 intru de noapte asa ca a luat pe luni si m-am trezit cu biletele luate.Chiar vreau sa ne vedem,macar jumatate de ora sa stau cu voi .Daca nu as putea sa merg dupa circ,tot pt jumatate de ora (de la 22 intru in tura,hai sa zicem ca ajung la 22.15) daca stati asa mult ca data trecuta.Cum ziceti voi asa fac dar chiar vreau sa va vad.

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Magda, poate puteti schimba biletele pentru alta zi. Circul tine pana in 27, care e duminca viitoare. Eu o sa incerc sa vin mai repede, dar iti dai seama, ca la sapte fara un sfert cel tarziu voi trebuie sa plecati si nu apucam sa bem nici o cafea impreuna. De stat pana la zece si...ma cam indoiesc avand in vedere ca e luni si unii prunci merg la gradi a doua zi...

Gabi 36+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Dupa masa merg pana la mami(acum n-am masina) ca mi-a cumparat 15kg castraveti sa pun si o sa merg sa vad daca imi schimba biletele pe marti.Gasea si pe azi de la 19 dar nu la loja si eu doar acolo vreau,la lojele din fata.O sa va scriu deseara.

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Nu puteam sa merg la culcare sa nu va scriu.
Am fost la Cicir, am copt vinete si ardei sa punem in congelator si apoi am facut gratar bineinteles. Le-am copt afara direct pe flacara si a mers super repede.

Va pup si va doresc duminica placuta!

Alina (36+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

No ,familia mea DOARME inca .

Si noi vrem sa mergem la circ dar azi cred ca e prea tarziu si duminica viitoare avem botez.Ce sa fac ? sa ma incumet sa mergem de la 16.00 intr-una din zile ?

Fetelor mor de dragul lui Mel, i-a canat verisorului sau de 3 ani :musani, musani, taiata Bodi .Azi noapte in somn tot asta zicea

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nico, eu am retinut de pe afisul circului ca in cursul saptamanii e doar o reprezentatie de la ora 19. E totala Mel!
Magda, ai reusit sa schimbi biletele???? Sper!
Duminica placuta!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Pt ca maine voi merge la maicamea ca facem bulion intru acum sa va mai confirm o data ca vin la intalnire, sa nu credeti ca va abandonez. Pe la 18:30 voi fi acolo.

Clau, sa nu uiti, daca vrei sa te duc cu toata placerea astept sa ma suni.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Noi mai inainte am ajuns de la Craiva(obositi ca am stat la nunta pana la ora 3 -si nici n-a fost fain defel, dar atunci abia s-au dat plicurile...)...
Nu stiu daca mergem si noi la intalnire ca ma simt tot mai rau...am niste dureri infernale la oasele bazinului(probabil coboara si se angajeaza bb?) de abia ma misc...nu mai zic cum ma ridic din pat sau de pe scaun....e jale!Asa ca sper sa nasc cat mai repede ca nu mai rezist!(maine deja avem 36 de sapt....asa ca intram in perioada "sigura")...
...si ma mai chinuie si nenorocitele alea de arsuri....!
Ma duc sa fac un dus si ma culc ca pic de somn!
Va zic maine daca venim sau nu...

Pupici!

Ioana(35+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Salutare fetelor!
Wow ce caldura e afara, groaznic!
Nu mai vreau sa fie vara, vreau sa vina frigul!
Am fost pe strand acuma seara si a fost groaznic de cald, mai bine stateam acasa, chiar ii ziceam la Calin ca niciodata nu mi-a fost asa greu vara, ma gandesc ca de la sarcina e.
Marti voi merge la Miclea ca a venit din concediu, sunt curioasa ce mai zice. Ultima data cand am fost am vorbit despre nastere si mi-a zis ca-mi face epidurala daca vreau.

Ioana, si eu ma misc mai greu, mai ales dimineata cand ma scol din pat, parca sunt anchilozata. Nici eu nu mai suport, as vrea sa nasc cat mai repede, chiar daca ma cam streseaza gandul ca termenul e aproape si de aici inainte poate fi oricand, eu am 37 saptamani.
Sper ca vii maine la intalnire ca daca vine bb nu prea ne putem intalni curand.

Flavia, spor la pus bulion, tot harnicuta esti!

Gabi, ai fost dupa concediu prenatal? Eu miercuri mai merg la lucru, daca nu ai fost ti-l fac eu.

Nico, cred ca de la 16 e foarte cald la circ, mai bine de la 19.
Marti de la 19 merge si Dragos cu Calin.
E o scumpa Mel, abia astept sa o cunosc si eu maine.

Alina (37+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput