Mamici din Arad...??? (51)
Raspunsuri - Pagina 29

Melania 14 spune:
Dar chiar asa , daca nu mergem azi la matern banuiesc ca nu o tine in weekend pe acolo ? Dupa cate il stiu pe Miclea ar lasa-o pe Alina acasa,de Adelina depinde restul .
No ma duc ca s-a trezit zana zanelor si ma striga .
Gabi mai stai si tu calma, gandeste-te ca daca te apuca ceva dureri ce-i nu-s pe placul lui Furau , imediat te interneaza .
Flavia ? receptie .....
Ioana , tu ?
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze

cristinacsa spune:
Nico, si eu ma gindeam ca poate o lasa acasa. Sa vedem ce ne zice Calin.
Ale mele dorm inca...
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

pufymic spune:
Buna dimineata!
Calin multumim de poze! E o scumpa micuta voastra
!....dar eu habar n-am cu cine seamana
!
Gabi ai grija de tine....sau vrei sa nasti acum?12 litri zici?Pai Ovi cred ca ma belea de faceam chestia asta....si imi si tinea morala vreo sapt....
Flavia esti bine?Nu vine Bogdan?
Na ziceti-mi si mie cand va hotarati cand vreti sa mergeti la Alinush sa vad daca pot veni si eu sau nu.
Pupici!
Ioana(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

gabitzica spune:
Eu nu cred ca o lasa acasa, astazi, iar in weekend nu se fac externari.
www.stoc-studio.ro/tudor

gabitzica spune:
quote:
Gabi ai grija de tine....sau vrei sa nasti acum?12 litri zici?Pai Ovi cred ca ma belea de faceam chestia asta....si imi si tinea morala vreo sapt....
Si pe mine m-a certat cipri, dar nu am plecat cu intentia sa cumpar atatea. Am preferat sa merg singura, ca Cipri nu are niciodata rabdare la cumparaturi, asa ca am putut sa ma uit la ce am vrut si sa imi fac cumparaturile linistita. Mie imi place sa ma uit la o chestie si sa o intorc pe toate partile, iar Cipri nici nu se uita bine pe ce pune mana si baga in cos. De exemplu , la produsele alimentare am un fix cu termenul de garantie, nu cumpar pana nu verific data expirarii.
Cristina, in sfarsit te-am prins cu calculatorul deschis sa iti vad si eu pozele. De la mare nu aveti?
www.stoc-studio.ro/tudor

cristinacsa spune:
Gabi, nu le-a descarcat Mihai inca. Oricum nu avem prea multe, ca am avut doar camera video cu noi.
Nici Mihai nu suporta sa mearga la cumparaturi si eu ma enervez, dar asta e.
Ati fost careva la Uriah Heep? Sau nu, din motive de burti? Dar la Spar?
Gabi, cum o s-o cheme pe bebelina, tot Oana sau Ioana?
In sfirsit a iesit soarele.
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

flavia ramona spune:
Ma scuzati, nu vreau sa va dau emotii, da abia m-am trezit si azi. Aseara nu am putut sa adorm decat dupa ora 1 pt ca pt prima data nu mi-a placut singura acasa. Al meu era undeva pe Valea Muresului si deja ma ingrozesc de cate accidente aud ca se intampla si am fost ingrijorata cu toata circulatia asta. A ajuns acasa abia pe la 4 si ceva si dimineata hai la lucru .......
Eu sunt ok, nimic, nimic pana acum. La ora 17:00 am programare la medic, sa vad ce zice si va scriu dupa ce vin.
Gabi, ai mare grija cu efortul acum. Si eu fac una-alta, dar nu ridic asa greutati.
Ioana, tu mai reusesti sa mergi luni la Cluj?
Nici eu nu cred ca o lasa acasa azi pe Alina, e prea repede si sambata si duminica nu se fac externari asa ca daca putem mergema maine sau poimaine??? Stiu ca orele de vizita incep la 13:30 parca.
Mai intru mai tarziu sa va spun ce mi-a zis dr.
Pupici.

Claudelu spune:
Fetelor am incercat sa dau de Alina si nu raspunde! Mai incerc.
Deci pe lista suntem cam asa:
-Gabi
-Flavia
-Cristina
-Nico
-io
-Ioana(?)
Vizitele sunt de la 13.30 la 17!
DIn start va spun ca eu maine nu pot pentru ca merg la nunta

alinamoro spune:
CALIN_
1. Sunteti nishte dragutze.
2. Pe fete nu le lasa acasa pana Luni (chiar daca Miclea a zis ca-i face azi externarea)
3. Am mai pus nishte poze "proaspete"
4. Eu am zis sa-i punem numele MOROSTES OANA ADELINA ca suna mai frumos dar la Ali i-ar place sa-i zicem Adelina iar in mod normal pe la shcoala se zice primul nume. Asa ca este MOROSTES ADELINA IOANA si-i zicem Adelina (aseara dragos mi-a spus:"Cali, noi doi barbatzii ii spunem Oana si mama Adelina, binee?"
5. Cei mai multi au spus ca seamana cu mine dar inca nu se poate sti. Oricum, asa cum a scris Melania, este leita Dragos cand a fost ca ea. Exact aceleasi trasaturi.
6. Puteti sa o sunati pe Ali ca are tf dar mai vine doctor, asistenta, etc si nu poate sa raspunda. Ieri nu prea era semnal jos.
7. SI CEL MAI IMPORTANT
Fetitza mea este o fomista. Mananca aproape la inteval de o ora(inclusiv astanoapte) si apoi doarme. Este o dulce, dulce.
Alina va pupa pe toate (chiar acum am vb cu ea).
Alina (38+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Claudelu spune:
Calin, multumim ca ne ti la curent! Ar fi mai bine sa stergi numerele de telefon ale Alinei