Mamici din Arad...??? (51)
Raspunsuri - Pagina 30
gabitzica spune:
Calin si tu esti dragutz ca ne ti la curent! E o scumpa Adelina. parca i-au mai crescut falcutzele de ieri. Si apropo...la gura seamana cu Alina.
Si eu as prefera dumninica, miine nu pot ca am muncash la spaletzi.
Ioana, Flavia, 12kg, totusi nu sunt cate 17 ale lui Tudor, pe care il mai ridic din cand in cand in brate
Cristina , pe fetita mea o sa o cheme Ioana si atat.
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Flavia poate am norocul sa nasc tocmai atunci....asa ca o sa merg...dc mai apuc
Bafta azi la dr!
Gabi ca bine zici....12 kg de apa nu-s 17 de Tudor........Si eu il iau in brate pe Alesio si are 14 kg...dar nu mi s-a parut ca e greu...si normal ca Ovi nu stie ca ma beleste!
Calin multumim mult de vesti!Ma duc acum sa vad si eu noile pozici cu frumoasa mica!
Nici eu nu pot maine ca s-ar putea sa mergem la Craiva sa facem bulion...si baiul e ca nu stiu cand ne intoarcem....
Pupici!
Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
Claudelu spune:
Ioana, da ce s-a intamplat cu masina voastra? nu mai aveti masina de la firma??
EDIT:
AM vorbit acum cu Ali si a zis ca ar prefera sa mergem toate odata! M-a intrebat cand vrem sa mergem si i-am zis ca duminica! Ce ziceti, ne organizam??
Melania 14 spune:
Yessssssss , inca o IOANA
Duminica pe la 4-5 ? e bine ? ce ziceti ? luam un buchet enorm din partea celor care merg ?
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
gabitzica spune:
Nico, asa ma gandeam si eu, duminica dupa masa, pe la 16 sa zicem.
quote:
Yessssssss , inca o IOANA
Nico, cum inca o Ioana? Pe Adelina o mai cheama Oana. Sau stii tu multe Ioane? entru mine are o semnificatie numele asta. Am vrut sa-i pun dupa tatal meu care a fost Ioan si din pacate nu a apucat sa isi vada nici un nepot. A murit acum 7 ani.
www.stoc-studio.ro/tudor
Claudelu spune:
Si pentru mine e bine la duminica la 16! Sunt de acord sa-i luam un buchet mare de flori, dar cine il ia?
Adelina e Oana si nu Ioana Am intrebat-o pe Alina ca si eu tot ca Nico intelesesem
Melania 14 spune:
Pai Calin a scris asa , cred ca era de FERICIRE ! eu am presupus ca s-au razgandit si e Ioana in locul Oanei. No las' ca ne lamuresc ei .
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
maggda spune:
Ceau la voi.Azi am fost la Alina ca am avut o zi mai libera,Adelina e super frumoasa,o gurita care de abia o vezi,un capusor mic,e tare dragalasa.Alina se simte bine,Adelina e cuminte.
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
flavia ramona spune:
Am venit si eu de la medic.
Au gresit cele de la programari si m-au programat pe vinerea viitoare desi eu le-am spus ca trebuie sa nasc asa ca am asteptat cat am asteptat pana am intrebat-o pe asistenta daca sunt pe lista si mi-a spus ca nu, da m-au luat imediat inauntru dupa aia.
BB e bine, intre 3,500-3,800 kg, colul inca inchis, placenta are deja gradul 3 de maturitate si concluzia este ca daca nu nasc pana luni atunci luni dimineata la ora 8 trebuie sa ma prezint la internare ca-mi provoaca si mie nasterea deoarece medicul pleaca de marti in concediu.
Mi-a spus sa fiu atenta pana luni la miscarile copilului si daca sesizez ca e mai lenes ca de obicei sa ma prezint repede la spital.
Asadar, daca Gabi nu se grabeste eu voi fi urmatoarea.
Ioana, daca tu vrei sa nasti aici trebuie sa vezi pana cand e dr in concediu.
Ah, era sa uit, e ok duminica la 16:00. Mai intru maine sa vedem cum ne organizam.
V-am pupat.
Claudelu spune:
Ei na Flavia, poate vizitam doua dintr-un sut Mai dar ce mare e Bogdanelu
Magda, deci tu nu vi duminica cu noi! Ce face Ali? cand am vorbit cu ea era tare bine dispusa! Multumim de vesti