Mamici din Arad...??? (51)
Raspunsuri - Pagina 28
alinamoro spune:
Sunt CALIN si va multzumesc in numele familie mari ptr "agitatzie". Fetele mele sunt bine asa cum s-a spus pe aici. Am facut upload la cateva poze in WEBSHOTS. Daca nu le gasiti in link-ul pe care vi-l dau incercati cu cautare ca nu ma pricep prea bine.
Inca o data multzumim ptr ca ne-ati sustinut si incurajat.
http://family.webshots.com/album/553671855uAYXyr
Alina (38+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
alinamoro spune:
Am uitat sa specific: fotografiile sunt in albumul meu. Deci, daca nu merge link-ul cautati la "MORODAC".
flavia ramona spune:
Calin, sa va traiasca minunatia de fetita. Mi se pare mie sau seamana cu Dragos???????? Oricum e o dulceata.
Clau, eu sunt de acord cu mersul la spital, daca nu nasc cumva, dar nu vom fi cam multe pe capul ei? Poate ar fi bine sa vorbiti cu Alina si sa vedeti ce zice, face fata la atata lume?
Eu sunt singura, al meu sot e plecat si cine stie la cate ajunge la noapte . Poate poate vrea Bogdan taman in noaptea asta sa iasa ... .
Claudelu spune:
Calin, mii de felicitari
Fata voastra toata e Alina! O scumpa si jumatate!
Multumim de poze!
Dragos ce zice?? a vazut-o?? Mai e suparat??
Flavia, ai grija mama ce faci Vorbeste cu Bogdan sa stea cumintel acolo la caldurica ca tata nu e acasa
Am sa o sun maine pe Alinush si vorbim dupa! Parerea mea ca decat sa mergem pe rand mai bine toate odata sau in 2 grupuri! Dar vorbim maine mai bine
Gabi, hai nu ne tine in stres, esti bine??
gabitzica spune:
Calin felicitari! e o scumpa Adelina! Mie mi se pare ca seamana cu Calin!
Clau, stai linistita ca nua am nascut inca! Mi s-a pus in vedere sa nu fac nici un efort, sa nu ridic nimic, si daca ma doare burta sau cicatrice URGENT LA SPITAL. Si eu desteapta de mine ghici ce am facut? M-am dus singura la Selgros, si am facut o gramada de cumparaturi printre care si un bax de apa minerala(12 LITRI). Vi-am zis ca am contractii de cand am venit de la spital dar erau nedureroase(cred ca am simpatizat putin cu Alina) Cand am incarcat tot in masina m-au apucat niste dureri de burta si de spate de am zis ca sigur ajung la spital azi. De abia am ajuns la Cipri la birou, unde a trecut el la volan si eu pe scaunul din dreapta pe care l-am rabatat un pic. Am mers la socrii sa il luam pe Tudor, m-am intins un pic, si mi s-a mai relaxat un pic burta. Am luat un no-spa de juma de ora si parca ma simt mai bine.
Ma duc sa ma intind ca ar fi cazul...
Si eu vreau sa merg la Alina. Sa vedem cate ne adunam si eventual sa ne impartim daca suntem prea multe. Sigur nu o sa putem merge toate odata.
Noapte buna!
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Tot Calin.
E ora 23:30. Acum am terminat cu Dragos de dus la culcare. L-am tradus putin sa nu se supere ca nu a vazut-o pe Adelina 9si i-am cumparat din partea ei 3 masinute la alegere). E fericit.
In urma cu 5 minute am vb cu Ali. O alapta pe Adelina ca dupa un somn bun normal ca urmeaza si o papa buna. Am fost pe la ora 21:30 la ele si dormea micutza ca un ingerash. Restul e bine.
P.S. O sa listez discutziile ca la Ali ii e dor de voi dar fara subiectul cu vizita. Eu nu shtiu nimic ;)
Melania 14 spune:
Calin e tare scumpa , Oana sau Adelina ? cum o sa o strigati ? mi se pare si mie ca seamana cu Dragos.
Clau eu zic ca toate odata e prea mult .Sa vedem ce zice si proaspata de 2x mamaica .
Suntem curioase ce zice Dragos de ea !
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
Claudelu spune:
Neata!
Fetelor facem cum vreti voi sau mai bine zis cum vrea Alina, dar parca ar fi mai interesant sa-i facem o supriza
Calin, ma bucur ca sunt bine fetele tale!
cristinacsa spune:
Buna,
Acu m-am uitat si eu pe poze, e o dulceata Oana Adelina.( chiar cum ii ziceti Oana sau Adelina?). Calin, azi il duci pe Dragos s-o vada?
Si eu vreau sa mergem la spital. Sa vedem cite suntem si ne hotarim...
Gabi, stai linistita....
Flavia, ce faci? Scrie-ne sa stim ca esti acasa.
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
gabitzica spune:
Calin, iti multumim ca ne ti la curent despre fetele tale. Bine ca ai reusit sa il pacalesti pe Dragos sa nu simta lipsa mamei.
M-am simtit bine in dimineata asta, asa ca m-am infipt la birou. Mai am o gramada de lucru si o sa vreau sa imi duc calculatorul si hartzoagele acasa saptamana viitoare.
Gabi 38+
www.stoc-studio.ro/tudor