Mamici din Arad...??? (51)
Raspunsuri - Pagina 27

gabitzica spune:
Feliitari Alina! vai nu imi vine sa cred ca am vazut-o acum doua ore cu burtica inca si arata foarte bine. ma bucur ca a nascut asa repede!
Calin, asteptam poze!
www.stoc-studio.ro/tudor

DianaR spune:
Aina, felicitari, sa va traiasca minunea mica, Adelina! Bine ai venit pe lume Adelina!
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)

DianaR spune:
Clau, asa pe scurt iti raspund, nu stiu de nimic de semnat la notar, contractul se semneaza cand iti inmaneaza cheile si dupe ce iei apartamentul in primire si verifici ca-i totul ok.
Intretinerea iarna la noi care suntem recordmani e undeva 2- 3 milioane dar vecinii nostri mai economicosi platesc si 1,5 mil cand noi platim dublu. Avem contoare de caldura restul de contoare erau din start puse din constructie. voi aveti izolatie mai buna ca a noastra, va fi mai putin la voi.
Anuntul cu admisii s-a facut pe la sfarsitul lui mai, peste o luna s-au tras la sorti apartamentele, cei de langa voi au putut merge imediat sa-si preia apartamentul, noi abia la inceputul lui august.
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)

Claudelu spune:
Doamne, ce ma bucur ca a scapat Alina asa de repede!
Gabi, ai mare grija de tine, odihneste-te
Diana, mersi mult de raspuns
Magda, multumim de veste!
Gata, ma duc acasa

Melania 14 spune:
Felicitari pentru minunea Adelina !!!!!
Alina si Calin sa va traiasca si sa creasca sanatoasa ! Dragos sa-ti iubesti surioara si sa ai grija de ea !
Bine ca s-a terminat totul cu bine !Fetelor alte amanunte despre salonul unde e nu aveti ?
Clau am priceput acum despre ce e vorba .
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze

gabitzica spune:
quote:
Bine ca s-a terminat totul cu bine !Fetelor alte amanunte despre salonul unde e nu aveti ?
Nico, cred ca e prematur acum sa stim exact. Eu cand am fost la ea ara in salonul de travaliu 2, acum cred ca e in salonul de lauze unde trebuie sa stea 2 ore dupa nastere, abia dupa o sa o mute probabil la et 2 la rooming.
www.stoc-studio.ro/tudor

flavia ramona spune:
ADELINA!
ALINA
Felicitari si taticului Calin. Abia asteptam poze.
M-am enervat ca nu mi-a mers net-ul exact azi ...... Abia acum am reusit sa intru sa vad noutatile.
39+

pufymic spune:
Acum am vorbit cu Alina, zicea ca a nascut fff repede si usor(spre deosebire de experienta traita cu Dragos care a fost lunga si dureroasa..), Adelina e bine, peste 2 ore o muta in salon cu rooming-in si atunci o va putea studia mai bine(asa a zis ea).
Si mai zicea ca i-a facut epidurala care e o "adevarata minune"!
Radea la telefon....cred ca e foarte fericita!Ma bucur mult ca a nascut cu bine si ca sunt ok si ea si bebelina mica!
Pupici!
Ioana(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

alinutza13 spune:
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Felicitari Alina,ma bucur sincer chiar daca nu ne cunoastem inca.Abia astept sa vad poza cu .Ce bine ca ai scapat!!!Inca o data FELICITARI!!!
Va pupam!!!

Claudelu spune:
N-am mai apucat sa va zic, vorbisem si eu cu Calin, pentru ca telefonu Alinei era la el...mi-a zis ca a fost totul foarte bine si foarte rapid, un lux chiar pe langa ceea ce a avut cu Dragos!
Eu vin cu o propunere pentru cele care vor sa mearga la spital: mergem toate odata?? sambata sau duminica, cand preferati voi!
Gabi, tu cum esti? te-ai mai linistit?