Mamici din Arad...??? (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Clau multa sanatate si sa-ti treaca repede!

Nico sapt viitoare mergem sa vedem ce si cum e cu cresa....

Alesio e mai bine, a avut o forma usoara de enteroviroza. I-am dat doar antitermice si l-am tinut ieri la regim iar acum nu mai are febra, diaree n-a mai avut nici ieri....e bine...Slava Domnului!

Alinush !

Pupici!

Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, dar tu inca nu l-ai inscris pe Alesio la cresa??
Ma bucur ca e mai bine piticu

Semneaza
o STELISTA pana la moarte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Salutare fetelor

Nu am mai reusit sa intru ca a fost virusat calculatorul.

Flavia ce experienta urata,tare nasol ce nesimtiti sunt unii chiar e dubios cum au spart numai boxele unde se afla cite ceva.

A fost super la intilnire,am reusit si eu sa vad pozele eu inca nu le-am descarcat.
Marti dupa masa am fost si noi la circ si inainte sa inceapa reprezentatia Ana-Maria a vomitat saracuta bine ca nu era nimeni in fata noastra ca altfel tot il facea vaisamar,in timpul reprezentatiei a inceput sa faca febra si a adormit la mine in brate in galagia aia,deja eu incepeam sa ma agit ma gandeam ca iar o sa imi faca o chestie urata cu vomitat,diaree,febra,seara cind am ajuns i-am si dat picaturi de metroclopramid si i-am pus un supozitor de novocalmin,miercuri pe la pranz a facut si diaree dar acum vad ca e mai bine de miercuri nici nu a mai vomitat nici diaree nu a mai facut.

Dar deja pe mine ma dispera chestile astea parca prea des le face,cred ca o sa ma duc sa ai fac niste analize saptamana viitoare.

Ioana vad ca si Alesio saracutul a fost bolnavior de la noi si ai grija de tine ca am citit pe aici ca nici tu nu te simti prea grozav.

Nico da asa se pare ca Ana-Maria seamana cu mine,mai nou asa imi zice toata lumea,desi cind era mica era leita Paul.

Gabi bine ca ai place lui Tudor la gradinita.

Alina chiar te pregatesti de nastere ce repede a trecut
timpul

De fapt scuze,toate va preagatiti.

Clau multa sanatate si tie,sa te faci bine.

Ma duc sa fac bagajele ca plecam azi dupa masa la socrii.

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Azi a fost ultima zi de lucru, parca nu-mi vine sa cred ca nu mai merg 2 ani!
Nu stiu daca are legatura cu asta, dar am o stare asa nasoala, ma gandesc tot timpul la nastere si mi tare frica (probabil de ce stiu exact ziua, poate era mai bine pe nepregatite).

Sanatate multa bolnaviorilor!

Alina (37+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Ioana, ai fost la medic?
Te asteptam cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Eu am o stare tare ciudata de agitatie. Probabil din cauza ca am eliminat o secretie gelatinoasa, posibil o parte din dop...
Cand l-am nascut pe Tudor, vi-am zis ca oricum nasteam in ziuain care am fost programata pt cezariana. am avut dilatatie de 2-3 degete, elimiasem dopul(nu stiu cand) si nu am avut dureri.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi doar nu vine bb?

Alinush am venit de la dr. dar mai intai a trebuit sa-mi imbaiez, hranesc si culc piticul cel marait....

Deci am fost la dr. Popa. E ok, mi s-a parut de treaba.
Mi-a facut si control pe masa si echografie. Bb e ok, in jur de 2800 gr (+/- 200)....placenta grad I, fundica, bb in prez. craniana, lichid amniotic normal....totul ok deci.
Vom mai merge iarasi la control peste aprox. 2 sapt, adica in 11 sept...daca nu vine bb pana atunci...
Noa fug la nani....

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, sper sa fie alarma falsa.
Ma bucur ca bb e bine. Cred ca ti-a crescut inima un pic cand ai auzit ce greutate are. Te-ai hotarat sa nasti in Arad?
Claudia, imi pare rau pentru Anamaria , saracuta de ea Ar trebui sa -i dai ceva de imunizare.
Diana, nu am apucat sa spun ce faine sunt pozele.

Gabi 37+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi, nu te stresa, chiar daca elimini dopul nasterea poate fi si dupa 2 saptamani, sa nu se rupa membranele doar. Luna trecuta am avut o pacienta care a eliminat dopul (era speriata si ea, mai ales ca avea 37 de ani si era primul copil), a vazut cand a facut dus, a nascut dupa o saptamana si ceva.

Ioana, bine ca bb e ok, greutatea e bine, nu cred ca trebuie sa-ti mai faci griji ca-i mic.
Cum a fost la controlul pe masa?
Mie de asta mi tare frica ca imi va face cand ma internez.

Mergi la inceput

Ceau fetelor!

Gabi si eu iti tin pumnii sa fie doar alarma falsa.

Alinush controlul pe masa a fost....neplacut....ca de obicei!In rest nimic neobisnuit.

Flavia tu cum esti????

Ma bucur si eu ca a mai crescut bb....sper din suflet sa fie marisor(cat de cat) cand se naste....dar oricum ambii medici mi-au zis ca sigur nu va fi cat a fost Alesio!(adica nu ajunge la 3900 gr)

Ma duc sa ne pregatesc micul dejun si apoi poate reusim sa tragem o fuga pana in Teba ca stam cam rau cu pijamalele la Alesio....zici ca au intrat la apa peste noapte!

Week-end placut tuturor....si fara surprize!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput