Mamici din Arad...??? (51)
Raspunsuri - Pagina 17

pufymic spune:
Alinush nu stiu ce poate fi...la enteroviroza ne-am gandit si noi ca a avut diaree aseara....
Dar i-am dat aseara Smecta si acum dimineata a facut kk normal(si o singura data!), are doar febra(creste pe la 39,5....)i-a iesit si o mica eruptie pe piele(cateva bubite de parca l-au piscat tzantzarii), nu vomita, nu mai are diaree.....Gatul nu e rosu, la plamani nu se aude nimic, nu tuseste....
Deocamdata a acceptat Panadolul fara probleme....dar dupa 2 -3 ore de la administrare iarasi incepe sa-i creasca temperatura...asa ca i-am pus Novocalmin sup.
Edit ca am uitat: a si mancat dimineata paine prajita si ceai de menta(ca am zis ca-l tin la regim pana vedem ce are)....
Mergem oricum la medic cand vine Ovi...Dar sunt ffff necajita!
Pupici!
Ioana(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

DianaR spune:
Am pus poze de la intalnire aici
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)

flavia ramona spune:
Ba da fetelor, s-au atins si de o parte din scutece si aveam si detergent si l-au luat si pe ala, dar de ce imi pare cel mai rau e toata bautura aia. Acum va trebui sa cumparam din nou sau nu mai fac niciun botez.
Ca poate fi cineva din bloc nu stiu ce sa zic, ca s-au spart si 2 boxe in scara vecina acum vreo 2 zile, cand probabil s-a spart si la noi. Ce mi se pare mie ciudat este ca au spart doar la cei care chiar aveau ceva acolo si acum vreo luna s-a facut deratizarea cu o firma, iar eu nu am coborat in pivnita din cauza mirosului si a fost doar administratoarea cu cheia mea. La cei din scara venica au furat haine ca ei cu asta se ocupa, vand haine pe piata, deci au mers cam la sigur dupa parerea mea.
Asta e, invatatura de minte sa nu mai tin nimic acolo in afara de borcane goale, dar cine s-ar fi gandit ...
Ioana, imi pare rau de Alesio. Sper sa nu il tina mult.
Mi-ar placea sa nastem cam in aceeasi perioada si sa ne intalnim la matern toate, poate chiar in acelasi salon, ce ziceti?
Ma duc sa ma intind putin ca m-am cam obosit azi. 38+

pufymic spune:
Flavia nasol....sper sa-i prinda pe nemernici!Voi nu banuiti pe nimeni?
Diana faine pozele de la intalnire!
Eu am maine programare la Popa Adrian(medicul tau, Flavia).....si daca nu mai ajung in Cluj, sau dc nasc dupa ce pleaca dr. meu de acolo voi naste aici cu dr. Popa.
Acum merge Ovi cu piticul la dr.
Pupici!
Ioana(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

gabitzica spune:
Ioana, imi pare rau ca Alesio e bolnavior. Asta va mai lipsea acum!
Ioana, nu ai reusit sa ajungi la FURAU?
Flavia, daca sa sta treaba sigur hotii au fost incombinatiie cu vecinii sau firma de deratizare.
Alina, nu stiu daca ne intalnim la spital... daca tu nasti in 31 , fiind la a doua sarcina nu te tine mai mult de 3 zile, deci probabil luni in 4 sept iti da drumul. Oricum vin la tine la spital si daca u nasc pana atunci.
Noi deseara mergem la circ.
Diana acum ma uit si eu pe poze.
Gabi 37
www.stoc-studio.ro/tudor

pufymic spune:
Gabi prietena care ne-a "pus pe felie" cu dr. Popa e prietena cu ambii(si cu Furau si cu Popa), dar a zis ca ni-l recomanda pe Popa din mai multe motive, si mai ales ca Furau pleaca in concediu...
Maine seara la 7 am programare la Laser.
Pupici!
Ioana(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Melania 14 spune:
Flavia nasol de tot, siiiiiiiiiiiigur cei de la deratizare au " ciripit" cui treuia despre continutul boxelor.Asa ceva numai la noi se poate intampla,La maica-mea in bloc i-au furat borcanele cu zacusca si sticlele cu bulion .
Diana super pozele de la intalnire !!! am avut si eu acum ocazia sa vad care pitic cu cine seamana : Vladut cu Vasile, clar ; Dragos cred ca e o combinatie sau oricum nu ma gandesc la tine Alina cand il vad ; Tudor e si el combinat dar aduce cu tine Gabi;Ana Maria la prima vedere cu tine Claudiaiar Raul e varianta masculina a ta Clau
Ioana nasol cu Alesio, cum ai reusit cu cresa/gradinita ?
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze

Claudelu spune:
Diana, super faine sunt pozele de la intalnire!
Flavia, nasoala faza! Sper din suflet sa va recuperati paguba!
Nico, Raul nu e varianta mea masculina ci e tacsu in talpi Aici ai cam bat-o in balta
Ioana, multa sanatate lui Alesio! ce are pana la urma?
Am fost si eu la medic si am faringita Asa ma enerveaza ca am scapat de muci dar tusesc ca un magar, ma doare si cosu pieptullui
Semneaza
o STELISTA pana la moarte!

alinamoro spune:
Toata lumea se imbolnaveste pe aici? Si tu ai fost la dr. Clau, ce ti-a dat?
Ioana, la Alesio ce ia dat?
Diana, super pozele, ati facut o gramada!
Nico, Dragos seamana cu Calin de cand era mic, am vazut si noi in poze. Multi ne intreaba pe cine seamana, mai ales ca e blond cu ochi albastri!
Alina (37+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Claudelu spune:
Neata!
ALina, mi-a dat Azitrox si ROfedex! Cred ca fac o reactie adversa la Rofedex, ca de cand l-am luat am diaree dar ma si simt mai bine! Cu fara diaree eu continui sa iau siropu ca-mi face foarte bine
Semneaza
o STELISTA pana la moarte!