Mamici din Arad...??? (51)
Raspunsuri - Pagina 16

pufymic spune:
Flavia poate sta si bb tau cum a stat Alesio pana la 41 de sapt ...si 2 zile....atunci ai mai avea ceva de asteptat
!Tu in final te-ai hotarat unde nasti?
Spor la gasit cadouri!
Pupici!
Ioana(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

alinamoro spune:
Salutare!
Acum am ajuns de la lucru, mai merg 2 zile si gata!
Gabi, da, imi induce nasterea vaginala, nu cu cezariana voi naste, doar daca vor fi ceva probleme, sper sa nu.
Nu as vrea sa astept pana se intoarce in 9 septembrie ca poate nasc pana atunci si ce fac...
Fetelor, nu-mi vine sa cred ce putin mai e, voi avea aproape 39 de saptamani atunci, in 31 august. Aseara abia am adormit, ma tot gandeam, faceam planuri...
Ioana, Flavia zicea la intalnire ca va naste aici in Arad cu dr. Popa Adrian.
Alina (37+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2

pufymic spune:
Alinush cred ca ai niste emotii....
Merci de lamurirea in legat. cu Flavia!
Pupici!
Ioana(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Melania 14 spune:
Maaiiiiiiiiiiiiiii dar eu cu cine mai vorbesc pe forum daca nasteti toate ????? Magdda cu turele ei, florile si Akira nu stiu cand o sa mai aibe timp , Clau sa zicem ca mai des, Claudia probabil ca o sa-mi tina de urat si ocazional restul :Veronica ( intre aerobic , san si sot ), Alina 33 si Cristina.Am uitat pe cineva ? daca da trageti-ma de maneca.
Gabi eu nu as suprapune evenimentele, cu cat mai mult de sarbatorit cu atat mai bine
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze

gabitzica spune:
quote:Nico, asa ma gandeam si eu, ca nu imi place nici mie sa suprapun evenimentele, dar as fi vrut sa aman cat mai mult posibil momentul.
Gabi eu nu as suprapune evenimentele, cu cat mai mult de sarbatorit cu atat mai bine
Fetelor nu am nici o problema cu Tudor la gradi, in schimb e un chin pana reusim sa plecam din casa. Azi o ora a durat pana am reusit sa-l convingem sa se imbrace si bineinteles nu cu hainutele care i le pregatisem

www.stoc-studio.ro/tudor

flavia ramona spune:
Din pacate eu sunt cam cu nervii intinsi. Cum necazurile nu vin niciodata singure ieri am fost anuntata de vecini ca mi s-a spart boxa din subsolul blocului si mi s-au furat o gramada de chestii, la o estimare ajungand pana la 9.500.000. Aveam acolo toata bautura pt botez, plus inca alte chestii. Ce ma enerveaza este ca pivnita are o cheie, cat si boxa mea avea lacat, dar cu toate astea uite ca s-a intamplat. Un vecin a vazut ieri ca erau o gramada de lucruri imprastiate pe afara, dar a crezut ca facem curatenie si nu a spus nimic. Si mai rau este ca unii dintre ei (si suntem doar 10 pe scara) lasa intentionat usa deschisa la pivnita. Si doar de la noi s-a furat.
Am chemat politia, am facut o declaratie, dar cred, sau mai mult ca sigur, ca cu asta vom ramane.
Partea care ma irita este ca mi s-a furat si un geamantan de voiaj si pe spate aveam trecute toate datele mele, asta de cand mergeam cu avionul in caz ca se pierdeau bagajele. Asa ca trebuie sa am mare grija acasa.
Ieri, pana la intamplarea asta deja imi faceam griji ca nu am simtit copilul, dar dupa nu se mai oprea, am crezut ca vrea sa iasa de agitat ce era.
Ioana, asa cum a spus Alina eu nasc aici.
Plec acum la mami ca am ceva de lucru, dar sunt chiar cu nervii la pamant de suparare. 38+

maggda spune:
Flavia imi pare rau.
Fetelor nu-mi vine sa cred ca acusi nasteti!
Ce ziceti de http://www.bofunk.com/video/2654/smartes_dog.html
Magda si
Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965

gabitzica spune:
Flavia, imi para rau pentru ce ati patit. Asta iti mai lipsea acum. De scutece nu s-a atins?
www.stoc-studio.ro/tudor

pufymic spune:
Ceau fetelor!
Flavia nasoala intamplare!Sper totusi sa-i prinda pe nenorocitii care v-au jefuit!
Tu incearca sa nu te mai necajesti ca nu-i face bine la bb!
Gabi ma bucur ca s-a acomodat asa bine Tudor la gradi!
Eu sunt suparici ca e putin bolnavior Alesio. A facut aseara ndigestie cu diaree si temperatura....toata noaptea a facut temperatura(dimineata avea 39,3)...acum nu mai are diaree dar inca are un pic de febra(dupa Panadol i-a scazut la 38,3 -dupa o ora)....sper sa nu-i cresca iarasi...!
Pupici!
Ioana(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

alinamoro spune:
Flavia, imi pare rau de ce vi s-a intamplat! Oare nu o fi cineva din bloc?
Chiar la scutece ma gandeam si eu ca si Gabi, ziceai ca ai foarte multe acolo.
Gabi, posibil sa ne intalnim pe la Matern daca nasti in prima saptamana din septembrie, poate si cu Flavia.
Ce bine ca s-a acomodat Tudor la gradi!
Ioana, sa stii ca foarte multi copii au facut enteroviroze si merg foarte urat cu gatul rosu, febra, diaree, varsaturi...
Vezi sa nu-i provoace si Panadolul diaree acum, noi am patit-o o data, eu de obicei ii dau la Dragos Nurofen pentru febra.
Nico, las' ca nastem pe rand sa nu te lasam singura, oricum o ai pe Magda, pe Clau, Alina 33, Cristina vine de la mare...
Alina (37+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2