Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
alexandra_25 spune:
fetelor am tot vrut sa va intreb ceva......voi mai faceti ........oare exista interdictii?.....sau numai in caz de ceva probleme?.....
alexandra 26+ cu
poze
melinda25 spune:
Asiza,
cursurile reincep din data de 20 august, pana atunci este inchis pentru concediu.
Taxa este de 48 ron, se plateste odata, la inceput.
Astept si eu cu nerabdare sa mergem!!!
la toate!!!
Melinda 24fix Dominik
atudor spune:
Alexandra, intr-adevar, poate nu eram pe faza cand s-a discutat subiectul. Si al meu bebic era cumva transversal la ultima eco. Azi vad daca s-a schimbat. oricum mai au timp ei sa se aseze..intr-adevar cezariana e o taietura..te refaci mai greu, am auzit ca nici lapticul nu vine imediat..
Cat despre ... pe mina ma apuca groaza cand...U know... my husband saracul......Reticenta fata de sex o am inca de la inceputul sarcinii, de cand au inceput greturile si ma culcam de la 8 cu gainile. Acum parca mi-e teama, desi dr a zis ca nu e nicio probl. Singura problema e de comfort, de mobilitate..si la mine mai e si una mentala: ma transform in mamica si incetez sa fiu .. "femeie"
Ana 27+
doradora spune:
diana v
cifrele din dreptul numelor nostre reprezinta nr. de saptamani, si e o adevarata bucurie sa vezi ca au mai trecut 7 zile, ca bebe a mai crescut putin si ca se scurteaza perioada pana o sa ne cunoastem fata in fata. semnul + arata ca esti in cursul saptamanii respective.
sunt apropiata de varsta de tine, am 26, sa-mi traiesc, iar in legatura cu bebe am hotarat ca ar fi momentul, nu de alta, dar poate ne prieste experienta si o sa avem curaj si pt nr. 2, si ar fi indicat -cel putin asa vad eu lucrurile-sa fiu cat mai in forta, atat fizica, cat si psihica. soacra mea a avut destul de tarziu copilul, si mi se tanguia ca a cam doborat-o menopauza si nu avea suficienta energie sa il sprijine pe sotul meu cand avea nevoie, respectiv la terminarea facultatii si la angajare. plus ca , in principiu, cu cat esti mai inaintata in sarcina, cu atat creste si riscul de down, ca sa nu mai pun la socoteala si problema fertilitatii. sotul meu are o colega care cu greu a ramas insarcinata la 38 si comparand situatia mea cu a ei, imi dau seama ca avantajele sunt de partea mea. important in ambele cazuri e insa ca bebe sa fie sanatos, amandoua avem aceeasi preocupare, indiferent de anii nostri.
la euroclinic am fost de la inceput, la dr. herghelegiu,printr-o intamplare, marturisesc, pt confirmare de sarcina si mai incolo pt ecografii, si la usa lui m-am intalnit cu multe paciente venite la controlul periodic, nu pt nastere, si mi-as dori sa raman la el.sunt multumita de personal si de dotare, si sper sa nu intervina nimic de natura sa imi schimbe parerea.
alexandra 25
daca nu ai interdictii de ordin medical, bucurati-va de excesul de hormoni si gandeste-te ca cea mai mare spaima a majoritatii femeilor-sarcina- nu are de ce sa te sperie la ora asta . in plus, poate ca datorita burticii vei descoperi pozitii pe care nu le-ai mai incercat inca, si deci totul nu poate fi decat ok. oricum, am inteles de la o verisoara care de abia a nascut ca e voie pana in sapt. 32. cel putin ei asa i-a zis doctorita, si se pare ca s-a bucurat din plin de cele 9 luni de sarcina ...
chris 22+
doradora spune:
diana v
in legatura cu concediul nu pot sa iti raspund, eu am avut niscaiva medical la inceput, dar am stat in pat vreo 3 luni cu varsaturi intr-o fericire, si am avut noroc si cu seful si cu colegele, seful stie ca lucrez la domiciliu, dar de fapt ma acopera fetele, si imi trimit pe mail sa vad despre ce e vorba, sa nu pic de fraiera. din cand in cand mai au grija sa auda seful conversatii telefonice cu mine legate de serviciu, si pana acum a mers. plus ca pana acum nu am facut niciodata magarii si ma stie de om serios.si daca tot nu e nici o problema si lucrurile merg bine, de ce sa ma complic cu medical?nu am functie de raspundere, nu particip la sedinte decat rar, si nimic din ce fac nu e o arta necunoscuta de ceilalti.
chris 22+
doradora spune:
atudor
si noi am contactat initial firme, dar fiind in plin sezon de constructii, majoritatea sunt ocupate cu case. am dat si de unii care mai aveau niste apartamente pe lista de terminat, dar termenul pe care mi l-au dat de incepere a lucrarilor a fost 1 octombrie, ceea ce e foarte tarziu pt noi si nu ne putem permite. bebe poate are chef sa se nasca la 7 luni si nu pot sa il aduc acasa intre zugravi si parchetari. daca era planuita renovarea, vorbeam din timp, pe cand asa trebuie sa ma multumesc cu ce gasesc. adica sfarsitul lui august.
chris 22+
monis spune:
laura 13 multa sanatate, un bebic frumos si sanatos si tot ce iti doresti
m_monique la sotul tau, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii
diana v bine ai venit printre noi, sarcina usoara in continuare
moni 22+
kokorina spune:
bine ai venit printre noiDIANA V!
la multi,multi ani LAURA 13!sa fii sanatoasa,si dorintele sa se transforme in realitate!petrecere frumoasa!
MAYAIONE,multumesc ca mi-ai dat denumirea medicamentului naturist pe care l-as putea folosi in caz de disconfort vaginal.dar eu stau intr-o tara unde nu se da nici o jumatate de pastiluta fara reteta(e bine intr-un fel si asa),iar de naturiste aici,lumea mai putin a auzit.chiar vorbeam cu mama prin telefon,ea a fost aici la mine si a cunoscut o prieta de a mea care acum se confrunta saraca cu o depresie de nici naiba nu o mai scoate la liman(plus ca face facultatea de psihologie).si ii spuneam mamei,ca nu-mi dau seama cum de nu incearca niste tratamente naturiste decat sa ia in fiecare zi cate 20 de pastile.dar daca ei nu sant informati despre aceste tratamente,baga in ei pastile si innebunesc mai tare.romanie dulce romanie....din acest motiv mi-e dor de romania.te doare,te supara ceva,te duci intr-o farmacie de specialitate si-ti cumperi de acolo tot ce trebuie sa te speli pt aceste disconforturi,ca pana la doctor te mananca gaia.doctorul meu e in concediu,am sunat la clinica,de acolo mi-au spus sa-l sun pe cel care il suplineste pe doctorul meu.dar eu de unde sa-l cunosc pe suplinitor?si aici e ca la iasi,au si ei nebunii lor.pana atunci ma spal cu musetel,dar vreau totusi sa-mi fac niste analize:gen,urina,secretia...ce o mai fi.nu vreau sa fie prea tarziu si sa ajunga ceva la bebeii mei.abia saptamana viitoare am termen la doctor,dar mi-e sa nu fie prea tarziu.adevarul este ca,in ultimul timp m-am dus foarte des la baie si de fiecare data cand ma stergeam(cam dur ce-i drept),parca ma durea si mai tare din ce in ce.ma gandesc ca poate si pt ca m-am sters atat de des,m-am iritat.nu mai stiu ce sa mai zic.
ALEXANDRA,iti scrisesem un mesaj in capitolul trecut,dar nu cred ca l-ai citit.de fapt se incheiase de mult si eu scriam ca apucata.
ma apuc de acuma sa-mi varuiesc peretii din camera copiilor,ce culoare sa fac,mai ales ca am baietel si fetita?o culoare neutra,poate vernil cu galben...mai aveti voi idei?
eu am niste dureri de spate de nu mai pot.dati-va seama cat de grea e burta mea daca de acum 3 saptamani ma confrunt cu asa ceva.mai am de impins vagoane pana la inceputul lui decembrie.
bine ar fi fost sa fiu si eu mai aproape de voi,sa ne cunoastem chiar personal,cum au facut unele dintre voi care sant din acelasi oras.dar ce sa fac daca soarta m-a purtat pana aici.eu nu am pe cine sa intreb ceva,sa ma consult.va am numai pe voi si ce m-as face fara voi?
CHRIS80,imi cer scuze daca te superi,dar patania ta cu iepurele e ....durere.de ce imi cer scuze?dupa cum ai relatat-o,am ras,radeam de una singura prin casa de cate ori imi aduceam aminte ce scriai.inteleg perfect prin ce-ai trecut,dar amuzant pe de alta parte.amuzant stil de a scrie.da' bine ca totul s-a terminat cu bine.
va pup pe toate!
23 + cu si
alexandra_25 spune:
chris,atudor,va multumesc fetelor pentru raspunsuri..........vroiam pareri..
Kokorina multumesc pentru pontul cu numele....acum m-am dus in urma sa citesc....si eu am scris dupa ce s-a inchis capitolul si vazand am cautat cel nou.....scuze ca nu ti-am multumit mai repede......apropo de idei cu zugravitul...ai vazut linkurile puse de fete?...acolo sunt chestii faine....
alexandra 26+ cu
poze
Mirona spune:
salutare,
am aparut si eu - ati ghicit - iarasi MIG-urile de la scarbici ma retin departe de voi. Am reusit sa citesc cate ceva ... dar asa pe fuga ... nu ma incumet sa raspund cuiva ... sa nu va incurc intrebarile - dar va pupicesc pe toate.
Am vazut ca a aparut si Dolores dependenta asta ... am vazut ca Alex are un si felicitari, am vazut ca unele dintre voi ati revenit din concediu - bine ati revenit. Mi se pare mie sau canadiencele noastre someaza? Parca mi-e dor de discutiile lor pe acilea.
Of ca deja e fara zece - si ia tre sa fug inapoi la lucru.
Va pupez si mai intru cand mai pot.
Roxana - mesaj special pentru tine (as striga-o si pe nana72 - dar nu ne-a mai vizitat de mult) - s-ar putea ca saptamana viitoare sa fiu in Ploiesti. Vrei sa ne vedem la un suc? Poate daca venim cu masina - tragem o strigare la bucurestence si merem sa le vedem si pe ele. Ce zici? Te tin la curent cu ceea ce se hotaraste - deocamdata am doar eu concediu - Dani mai are de cautat inlocuitor pana sa primeasca liber. Mai vb. E doar o idee deocamdata.
gata ca tre sa fug la lucru.
Miro27+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită