Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

roxana.c sunt scumpa si la propriu si la figurat nu???te pup....nu stiu din ce cauza s-a stricat calc....trebuie reinstalat windows-ul....dar sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa mi-l faca ..tu esti bine?

alex..pupicei..am veit la fratelo sa va citesc si sa va scriu..

dolores 23+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Mirona ce mult ma bucur ca ne-ai scris....bine ca esti tu bine....ma gandeam ca scarbiciul de tine ocupata........sau poate ai vrut sa faci un test......sa vezi daca ni se face dor de tine.......te asteptam mai des pe la noi........sa ai grija de tine ca si MIG-ul nu stii cat rezista...

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

dolores....ma bucur ca esti alaturi de noi.....si eu te pupic si sper ca esti ok....astept cu nerabdare sa revii la povesti...mersi de PM...

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu fac..mai rarutz..dar fac...este intrezis doar daca ai o sarcina cu probleme..e bine sa intrebati medicul ginecolog fara rusine despre asa ceva..e voie sau nu??? pe mine ma intreaba la fiecare control cum satu la capitoul asta si ii zic..mai batraneste asa.....nu prea..la care ea...de ce nu e???asa ca...

quote:
Originally posted by alexandra_25

fetelor am tot vrut sa va intreb ceva......voi mai faceti ........oare exista interdictii?.....sau numai in caz de ceva probleme?.....

alexandra 26+ cu
poze

dolores 23+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

de dimineata am luat-o cu stangul.m-a enervat cineva atat de tare ,si dezamagit si toate la un loc,si m-am simtit atat de aiurea incat am tinut-o numai intr-un plans .imi tot spun ca nu se merita sa ii fac rau copilului pt oameni carora nu le-am facut decat bine de cate ori am putut,si care cand au ocazia imi dau in cap.dar nu ma pot oppri.
AZI AM MANCAT DOAR O PARA,NU POT SA MANANC NIMIC,DESI NU IMI E RAU.

am intrat sa vad ce mai scrieti,poate imi trece.

despre haine:
am iesit ieri in final si am ajuns cu greu unde voiam.drum pe care il fac de ani si ani de zile,l-am facut varza,ieri,singura,am incurcat toate iesirile si nu mai stiam sa ma intorc...in finla am reusit,am probat pana nu mai puteam de burta si de picioare,blugii toti oribili,cu burta lor cu tot,am gasit doar unii de velura,si o fusta de in,si vreo doua bluze normale,nu de gravida, cu burta,un pantalon tot cu elastic sus,dar l-am luat fix si deja ma strange si bineinteles ca i-am rupt si eticheta.o bluzica mai de ocazie,ca mi-a luat ochii.
si nu m-am putut abtine si am luat o pereche de butusei si doua palarioare roz!pt alianul din burta.
la intoarcere,zic ha! nu ma mai incurc,ce naiba,drumule drept,e asa simplu.de undeeeee ,am facut ce am facut,ca m-am rasucit si am ajuns iar la magazin! si iar am iesit IN DIRECTIE OPUSA! Si am mers,si am mers si am mers de nu mai stiam unde ajung,ma uitam :benzina am?? dupa mers si mers m-am intors pe undeva,am luat eu o carare ,am taiat fatza unora ca am vazut cam tarziu iesirea...of,a fost un chin,si nici macar nu am venit asa satisfacuta cum veneam eu de obicei de la cumparaturi .ca tot nu imi place ce am luat...parca nu mai gasec nimic .asiza,Chinico,eu cand am probat hainele alea m-am vazut cea mai urata femeie din lume! nu mai vreau ! m-am vazut deformata si groaznica . de obicei ma simteam asa bine la cumparaturi!
acum stau si ma intreb,chiar sunt hainele de vina,sau chiar arat groaznic?

Donia
,bine ai revenit!

dandusa,nu te supara,scumpo,ca doar nu le_ai scris tu cartile! pot sa placa sau nu,faptul ca tu le recomanzi nu trebuie sa te implice emotional. stii tu cu gusturile :) madaluta
chris,opreste-te si respira linistita! cum sa nu fie bune analizele?? fii cuminte!

Laura e in concediu,i-am zis la plecare,dar ii mai zic si acum,ca azi e defapt ziua ei:LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI !!! SI UN BEBE SANATOS!
DIANAV,BINE AI VENIT! FELICITARI PT BURTICA!
atudor si eu optez pt natural cu epidurala.
Cleomoni,lasi omul fara haine?vezi sa nu ii inapoiezi tricourile cu burta!
alexandra cand nu fac alea alea e ca nu am chef.interdictii nu sunt!
kokorina,vernil si galben sunt cele mai potrivite pt un baietel si o fetita.si apoi,mai vezi tu,le pui coltisorul fiecaruia,un cosulet roz,un cosulet bleu...chestii din astea.
se mai faceau niste spalaturi cu bicarbonat.erau recomandate de medic in caz de candida si alte chestii.
dolores,bine ca ai de unde sa ne scrii,altfel ne faceam griji pt tine!! ma bucur ca esti bine!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Atudor, eu de-abia pe 30 august la 16.30 mai ajung la T. Ce ti-a spus? Ne putem vedea oricand, sigur. Scumpa, nu face greseala asta, cu incetatul sa fii femeie, dupa parerea mea este cea mai mare greseala pe care o fac proaspetele mamici. Barbatii au nevoie de aproape la fel de multa atentie ca si inainte, din toate punctele de vedere :) stiu ca ne vom descurca, nu am nici o indoiala.
Donia, bine ai venit!
Laura, M_monique, LA Multi Ani! Multa sanatate, fericire si iubire!
Dianav, bine ai venit! Ai aceeasi data a ultimei menstruatii ca si mine :)
Alexandra, eu am avut interdictie vreo 2 luni, dar cand am plecat in concediu ne-a dat verde, asa ca DA, noi facem ca mosii, asa, este adevarat, dar macar avem voie :)
Ref nastere, eu as opta pt cezariana cu peridurala, dar inca nu sunt hotarata.

Si ca sa va tin la curent cu starea suroare mele, a fost azi la dr si merge la cezariana vineri, la 11.00. I s-a deschis colul, deci pitica este gata sa asa, ceea ce este minunat. Noi de-abia o asteptam.

Pupicei, Ingeras 20+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetele din bucuresti nu are nmeni chef de balaceala. eu am abonament la hotel Majesctic si as vrea sa mai merg cu cineva a mai am intrari si singra nu prea imi vine.

haideti ca va face bine eu ma simt mult mai bine mai ales cu durerile de spate dupa aquagym.

va pup si astept propuneri.

dolores tu ce faci draguta umbli dupa internet? ne e dor de tine pe aici, hai reinstaleaza-ti calculatorul. eu am patit la fel si la un moment dat am invatat sa il reinstalez singura ca sa nu mai depind de altii.

miro las-o mai moale cu munca si hai pe aici ca ti se simte lipsa.

aka pe unde umbli draguta ca nu ne-ai scris de mult. am incercat si sa te sun dar nu raspunzi. esti bine?

cleo tu nu ai mai ajuns azi la munca de nu ne scrii?

cristina tu ce mai faci ca nici tu nu prea mai dai vesti. sunteti bine?

va trimit multi poate vi se face dor si ne scrieti.

Raluca 26 + si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

am scris cu o multime de greseli
dar voi ma iertati nu-i asa?

Dianav, bine ai venit!
Laura, M monique, LA Multi Ani! Multa sanatate, fericire si iubire!

Kokorina galben cu verde cred a e foarte frumos. o sa le paca mult. si mie imi place mult combinatia asta.

Raluca 26 + si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antonia23 spune:

buna ziua la toate mamicile,am o intrebare pentru RuxMax,cat te-a costat ecografia morfologica fetala?k trebuie sa o fac si eu si nu stiu ce pret are.apropo unde ai facut-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi13 spune:

Buna fete cu burtici! Ma bucur sa citesc ca toate sunteti bine si ca burticutele sunt in crestere.....se apropie toamna si in curand o sa ne numaram bobocii...
In primul rand La multi ani si un bebe sanatos si mancacios pentru Laura13
Sunt tare invidioasa pe fetele care muncesc pentru ca eu sunt o fire tare activa dar de la sfarsitul lui mai dr mi-a interzis sa muncesc, asa ca va inchipuiti ca mi s-a urcat plictiseala la cap....Noroc ca mai plec din cand in cand la mama (unde am fost si saptamana trecuta). Ea sta la casa asa ca pot sa stau la umbra mai toata ziua. Mai mult sta cineva cu mine ca saracul barbatul meu a muncit de zor toata vara ca sa aiba concediu cand vine baiatul pe lume.
Draga dianaveu mi-am luat tot felul de concedii pana acum. Medicul de familie iti poate da concediu medical pana la 45 de zile pe an (cu adeverinta de la serviciu ca nu ai mai avut cm in ultimele 12 luni, sau daca ai avut...cate zile). Eu te sfatuiesc insa sa vorbesti cu ginecologul. Chiar daca e vorba de clinica privata, cred ca te poate ajuta.
Acum am si eu o intrebare la voi: de la cate saptamani se poate lua prenatalul? Trebuie sa-i duc medicului de familie vreo hartie de la ginecolog?

Mergi la inceput