Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Laura, , sa ai numai impliniri si bucurii!!!!!!!!!
Chris, vorbeai de depresii...nu-mi aspune, cam prin asa ceva trec si eu de vreo 2 zile incoace. Avem casa in renovare ca de... vine bebe si nu-l puteam primi asa oricum; am senzatia ca nu se mai termina, apar tot soiul de probleme, mai cu meseriasii, mai cu lipsa de materiale, mai cu lipsa de bani. Vreau sa va spun ca aseara nu stiu daca am schimbat 5 cuvinte cu sotul meu. Parca si el ma scoate din sarite, nu mai are timp sa ma rasfete, nu mai intreaba de copil sau de mine daca ma simt bine, etc ; Sper sa treaca, sa ne mutam odata la noi acasa si sa mi se dea si mie mai multa atentie...probabil ca de aici si starea mea..
Va spuneam ieri parca ... mi-au revenit starile de greata de la inceputul sarcinii; si aseara si azi dimineata; cel putin azi dimineata n-am putut manca nimic; acum ma delectez cu niste prune.
Va pupic pe toate!!
Ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Neata fetele.

Chris si eu am avut o noapte..de mai bine nu dormeam deloc. Am avut un cosmar ingrozitor, plangeam in somn atat de tare de mi-am trezit mosul de sot si grasul de caine. Cu chiu cu vai am adormit la loc, dar asta numai ca sa reiau firul povestii exact de unde il lasasem. Groaznic.Asa ca iar m-a trezit jumatea, si m-am hotarat io la 5 dimineata ca mai bine nu mai inchid ochii, ca precis iar ma intorc de unde tocmai venisem. Asa ca am iesit cu porcul=caine la plimbare. Cred ca m-a injurat de toate cele ca o pun cu noaptea in cap sa se miste. Am citi eu ca in timpul sarcinii apar vise ciudate, dar chiar asa...Doamne ajuta a venit si dimineata.

Am uitat sa-ti spun ca am ras cu lacrimi din cauza iepuroiului socrilor tai, desi stiu ca nu e amuzant deloc. Daca ar pati potaia ceva..as sta si eu cu inima in gat.

Asiza io vin mai des la voi sa ma plang...M-a auzit bebescul-gandacescul si mi-a tras aseara niste suturi de le-am simtit pana in oase!! Pacat ca al meu sot nu era inca acasa..Oricum am fost in culmea fericirii.
Cat despre masuratori..asa zic ei, ca e bine. M-am enervat insa si mi-am facut o programare la un 3D in 21 la sefa lor de ginecologi,si mi-au spus la telefon ca nu pot decat la sf. programului sa faca asa ceva, pentru ca dureaza mai mult..or fi 7 minute....Asa ca acum strang din dinti si nu mai scotocesc pe net. Astept.

Donia ma bucur ca te-ai simtit bine in concediu! Cica e important in perioada asta sa ne relaxam. Ii place lui bebe..De parca noua nu!

Gata cu cearceaful de dimineata. Ma duc sa muncesc.

Inainte sa uit, Dandusa fiecare are propria lui viziune asupra religiei, asa cum fiecare are propriul lui cap sa judece si sa decida. Imi pare numai rau ca au aici nu o sa gasesc cartea nicaieri, o sa o caut cand ma duc acasa.

Suntem la jumatea drumului azi..20 in cap..uau!

Miro nu te cufunda in munci. Statuie nu primesti.Dar asta stii si tu. Cand ai timp, mai da cu "logoreea" catre noi!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Laura La multi ani cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna dimineata fetelor!
iaca m-am trezit si eu,imi beau cafeluta sa ma trezesc de tot,si ma gandesc ce sa pap. Va dati seama ce preocupari am...Il simt pe bb mai puturos azi ,mai vag,sper sa fie bine.Saptamana viitoare ma duc la dr.,imi doresc sa treaca timpul asta mai repede...Voua,care inca lucrati ,va trece timpul normal,dar eu ,ca stau toata ziua,mai greu...M-am ingrasat cam mult fetelor,13 kg la bord pana acum,vaii ce mult.Mie inca nu mi s-au umflat picioarele,tensiunea e 11 cu ceva,SPER CA E OK.
PUPICEI

Adina 25+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LAURA13,la multi ani,un bb sanatos sa ai!!!
CHRIS,ATUDOR,starile astea de depresie sunt destul de frecvente in timpul sarcinii,si eu le resimt destul de des,daca mai sunt si motive care le genereaza,chiar nu avem cum sa le evitam,din pacate.Si noi am avut casa in renovare ,dar cand eram la inceputul sarcinii,a fost groaznic pt mine mai ales ca aveam stari de greata si varsaturi neincetat.DAr acum s-a mai linistit atmosfera,si sunt mai bine...cat se poate...
ALEXANDRA,si eu am junghiuri noaptea,cand imi schimb pozitia,e urat...Acum ,ca creste burtica din ce in ce mai mult,simtim tot felul...

Adina 25+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

apropo de visuri.....chinicoeu cred ca sunt un caz fericit...de doua zile eu am visuri hazlii....daca le pot numi asa.....ma trezesc razand...dar asa cu pofta.....sotul meu se amuza cand ma aude dimineata.....asta e bine....decat cosmaruri....

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna dimineata fetelor,
si eu sunt azi super somnorici. dar mai am putin si ma vad cu bebicu ca merg la control .abea astept.
sper sa fie asa cum a zis doctora de familie ca e mai mare decat masuram noi dar asa zicea si ginecologul meu data trecuta. abea astept. ca asa poate nu mai imi spune ca m-am ingrasat prea mult ca el ma tot cearta ca m-am ingrasat cam mult. de parca asa am vrut eu. daca asa a fost...
sa imi tineti pumnii sa fie scumpicu bine. dar cred ca e ca e tare miscaretz. cica atunci cand misca e fericit asa mi-a zis doctorul data trecuta.
va pupicesc pe toate si revin dupa masa cu vesti. sper ca din cele mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Fetelor si eu am junghiuri noaptea cand mam intorc de pe o parte pe cealalta. Si ziua, in partea dreapta sub san, mai ales daca stau mult pe scaun. Azi am inceput ziua prost cu un client care mi se scandaliza la telefon ca a fost purtat in 10 parti si redirectionat la o gramada de oameni...totul doar pt ca vroia sa isi ia o masina. Mi-e si mila de el, dar eu sunt cu nervii la pamant si numai de n-am chef. Sefii sunt in concediu si greul va dati seama pe cine pica ... dar suntem 2 cica tre sa facem fata.
Abia astept sa ajung azi la dr sa-mi ies din pareri si cu analizele alea ciudate. Offffffff

Ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Buna fetelor,
Si eu sunt o viitoare mamica, data nasterii undeva in jur de 20 decembrie. Nu stiu sa ma inscriu in lista aceea care apare la inceputul topicului....adevarul e ca sunt cam agitata la serviciu si nu am rabdare sa caut.
Eu as avea o intrebare pentru voi..Eu imi doresc ca prenatalul sa il iau dupa nastere astfel incat sa pot sta acasa mai mult. Concediul de odihna pe anul acesta intentionez sa il iau in iarna, in loc de prenatal. Insa sunt obosita rau si simt nevoia de odihna.
Voi in caz ca va simtiti rau sau pur si simplu aveti chef de liniste cine va da concediu medical?
Mie doctorita de familie mi-a zis ca nu imi poate da mai mult de 5 zile pe luna si nu vreau sa apelez la ea acum ca ma gandesc ca voi avea nevoie mai tarziu.
Medicul care supravegheaza sarcina din cate stiu nu poate da concediu decat cu internare, iar eu merg la o clinica particulara unde banuiesc ca nu pot sa ii medicului concediu...sau poate nu stiu eu cum se procedeaza?
A, CHRIS80, am vazut mesaje postate de tine pe topicul acesta. DIn cate am vazut eu aici, sper sa nu fie o confuzie, intentionezi sa nasti la Euroclinic. Si eu la fel. As fi interesata sa schimbam pareri.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

fetelor din bucuresti care va renovati casele, unele de voie, altele de nevoie-respectiv subsemnata, imi trebuie musai un parchetar si un tamplar, si parca nu as lua pe oricine din ziar. aveti vreo sugestie?

chris 22+

Mergi la inceput