Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

atudor eu stiu ca nu ai cum sa pierzi lichid decat la nastere ....vezi tu parerile sunt impartite...poate in cazul celora care sunt deja dilatate (stiu cazuri)...dar asa nu cred ca are cum...

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ATUDOR,situatia mea e mai delicata,eu am colul scurt si intredeschis la exterior,si am in antecedente o nastere prematura la 24 sapt,un dezastru,si de asta stau cu frica in san si inima cat un purice,mai ales daca observ vreun simptom...si lichidul se poate pierde daca se fisureaza membranele,nu trebuie neaparat sa fie colul deschis.Colul se deschide doar daca sunt contractii,dar nu contractii Braxton hicks,care sunt falsele contr.,ci daca sunt din cele adevarate care declanseazatravaliul.Bineinteles ca e prematur sa vorbim despre asta,dar sunt cazuri cand travaliul se declanseaza mult mai devreme de termen,putine ,ce-i drept,dar eu sunt unul din acele cazuri...Acum sflu si in iaurt...
imi pare rau,nu vreau sa indispun pe nimeni...

Adina 26+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Adina...n-am stiut pappusa...imi pare rau, scuza-ma

Ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fetelor ,
am trimis un email in mailul comun, daca va intereseaza mai multe dati-mi un pm si in masura in care stiu va raspund .

pupici mai burtici !

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ATUDOR,stai linistita,pe de-o parte e mai bine nici sa nu stii despre asa ceva,pe de alta parte e bine sa stii de ce sa te feresti!Ma bucur ca pot comunica aici cu voi,ca mi se mai diminueaza ingrijorarea.E tare urata starea asta de incertutudine,sper sa treaca repede...

Adina 26+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

adina .....nici eu nu am stiut....nu are cum sa nu fie de data asta bine....sa ai grija de tine.....vezi ca noi nu stim daca nu am trecut prin asa ceva si sa ne ajute d-zeu sa nici nu trecem......
Mai am o ora de stat.....va spun eu cand ma pregatesc sa plec....nu stiu daca mai intru in seara asta(asa spun acum....sa vezi ca ma tenteaza sa va citesc si sa apoi sa va raspund la intrebari....si iar se face tarziu.....
Va pupicesc pe toate......si haideti sa fim optimiste....

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

salutare fetele,

am ramas datoare de ieri cu numele gelului intim antibacterian pt kokorina - LACTACYD femina - eu sunt f multumita, e si f f fin...

alexandra draga, masa de infashat nu are nici o legatura cu ce stie bb ci cu spatele tau. Destul de repede dupa deschiderea acestui subiect pe forum a fost o discutie intreaga despre masa de infasat si argumentele erau ca este f comod pentru spatele tau. Gandeshte-te ca il vei schimba poate de 6-8 ori in 24 de ore si chiar daca mai tarziu de mai putzine ori pe zi tot o sa foloseshti scutece pana la cel putin 1,5 ani (stiu cazuri care au mers aproape pana la 4 ani, din pacate) si vai de spatele tau sa stai aplecata peste pat sa il schimbi de fiecare data. Vezi cand cumperi patutz ca sunt tot mai multe modele cu suport de infashat daca nu vrei sa investeshti intr-o masa speciala. Eu personal mi-am facut o masa la comanda, arata ca un birou mai inalt si are doua sertare unde o sa tin maruntzishuri, stiu ca Miro si-a desenat una ca o comoda (cu sertare de sus pana jos) dar eu cred ca e mai comod daca iti pot intra genunchii sub ea. Mai exista optiunea de masa de infashat si cadita pe un acelasi suport, eu daca o gaseam mai repede nu mai faceam masa mea. Mai gandeste-te.

marcela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Fetelor, voi ce stiti despre anestezia epidurala? M-a speriat acum o amica...spune ca doare ingrozitor cand ti-o injecteaza si ca ai mare noroc daca "prinde"...sa fie chiar atat de tragic?

Ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

noi suntem bine, ieri nu l-am simtit pe bb desi l-am pandit toata ziau, asha ca azi-dimineatza l-am parat lui tati, si au avut ei doi o discutie secreta (eu am auzit printre susoteli "hai sa o calmam pe mama") si ce credeti voi... mi-a si tras vreo doua suturi, asa sa pot pleca linistita la munca. Si azi dupa-amiaza a fost tare vioi

secretii am si eu, albe si cremoase, nu ma ingrijorez ca cica e normal...

redeschid subiectul cu sanii, noi suntem la 23 sapt si 2 zile... si NIMIC, nici o picatura, e adevarat ca nu i-am chinuit rau... voua cand a inceput sa va apara?

a propos de chilotei - eu inca incap in unii cu talia joasa pe care ii aveam - dar am vazut la magazinele cu haine de gravi si la unul cu haine de bbi ca au speciali, vedeti si voi. In Cluj sunt la magazinul din P-ta M. Viteazu.

si nu mai stiu cine zicea de marimea la pantaloni de gravi, sorry ca am uitat, dar va spun ca eu mi-am luat pe marimea mea de acum (corespunde si cu cea veche de altfel), doar ca au decupajul acela pt burtica din bumbac, si oricum ala se intainde f bine, a.i. nu cred ca sa am nevoie de altii - SPER! si amjoritatea au benzi elastice reglabile, chiar si la spate, astfel incat mai poti cashtiga si de acolo confort in functie de cum creshti.

cred ca cam asta aveam de zis acum, doar ca mi-e foame. dar sunt la birou, si satula de patiseriile din vecini si nici nu stiu cum sa fac sa maninc ceva

pup fetele su burtikurile

marcela 23+

Mergi la inceput

marcela nu sunt impotriva mesei de infasat....ci ma gandeam cat de utila e...vezi la aspectul cu spatele nu m-am gandit...ai dreptate....nu e tot una sa stai aplecata...si eu ma gandeam daca sa o luam sau nu.....lipseste spatiul....ca eu stau cu ai mei si nu avem camera speciala pentru bebe...
Referitor la haine....esti un dintre cele norocoase....cred ca numai burtika ti-a crescut....in rest ai ramas la fel....
Si eu abia astept sa ajung acasa sa mananc mancare gatita.....
imediat plec......va pupic....

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput