Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Azi,la Constanta se naste finutza mea!
Sper sa nu avem surprize si sa se transforme in finutz (nu ca i-ar displace taticului care mai are o fetita acasa).
Si tot azi merg la medicul meu din Cta (la Buc am fost sapt.trecuta) sa vad daca-s ok bebeii si sa vad daca e ok cerclajul.Maine intram in sapt.26 si burta se face din ce in ce mai mare,m-am masurat si are 118 cm.
Miro cred ca ai uitat sa ma treci la sarbatoriti dar sunt si eu o leoaica ce o sa faca scorpioni,si-s nascuta pe 16 august(stiti ca si sotul imi e leu,ca l-am sarbatorit pe 2 aug). Nu stiu ce o sa ne facem cu 2 scorpioni,sper sa nu intzepe prea des!!

veronici
25+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

buna dimineata fetelor.....aseara am fugit in patut ca sotiorul meu s-a suparat pe mine....ca am stat tarziu....
Dolores....ce ma bucur ca ai reusit sa iti faci calculatorul....aseara nu am vazut ca ai scris....poate eram prea somnoroasa.......vroiam sa te intreb si tie tot asa umflate iti sunt picioarele?....mie dimineata cand ma trezesc sunt desumflate dar dupa o ora sunt la loc....
Asiza eu am circumferinta abdominala 108.....asa e notat in caietul de gravida...
Adinazot la mine secretia e mai galbuie...dar asa a fost de la inceputul sarcinii...si ultima data cand am facut controlul ginecologic nu a vazut doctorita nimic...poate difera de la caz la caz...atat ca nu e mirositoare....
Mirobanuiesc ca esti mai libera un pic daca ai reusit sa na scrii....
Va pupic pe toate

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by veronici
Miro cred ca ai uitat sa ma treci la sarbatoriti dar sunt si eu o leoaica ce o sa faca scorpioni,si-s nascuta pe 16 august(stiti ca si sotul imi e leu,ca l-am sarbatorit pe 2 aug). Nu stiu ce o sa ne facem cu 2 scorpioni,sper sa nu intzepe prea des!!

am remediat greseala - sorry - mi-a scapat.
si pentru sotul tau.

nu-ti fa probleme cu scorpionii - au suflete de aur. Nu-s greu de strunit - si mai gandestete ca vei avea 2 scorpioni - se inteleg de minune intre ei si vor tine foarte mult unul la altul. 2 lei contra a doi scorpioni - tre sa va urmaresc in-de-aproape. Al meu se tot intreaba ce o sa se faca el cu doua scorpioance in casa ... hi hi hi si io rad pe sub mustatza.

Alex astep corecturi la ceea ce am facut ieri ... dar se pare ca mai dureaza nitel ... asa ca profit.

asiza gatat sabloanele - pun acum pe mail. Daca mai gasesti si mai vrei ... da alarma.

am uitat sa va pove - alaltaieri a puscat si compu de la lucru. Astia isi fac deja griji - acasa tot hardu mi-a puscat - tot eu eram la calc - la lucru iar hardu - faceau deja prognoze ca am magnetism in degete si cand ating vre-un comp - il distrug.
Acu m-au mutat la compu unui coleg ce e in deplasare in germania. Poate-l distrug si pe asta.
Oricum - ce-mi pare rau e ca aveam multe date pe celalalt - si de-ale listei noastre, ce melodii am trimis si ce nu pe mailul comun - acu ... daca pun dubluri ... sa nu ma injurati, mai aveam diferite salvari cu atelierul piticilor ... etc. Ma rog - le voi reface vre-odata.

pupi la toate.

Miro27+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Miro, , multumesc mult, iti raman datoare...
Chinico, nu-ti adaug alt "stol" la cele pe care le ai deja pentru ca nici eu nu stiu mai nimic despre asta...cat e normal sa ai circumferinta abdominala sau inaltimea fundului uterin...mie daca nu mi s-a spus ca e in neregula am zis ca-i de buna...si din cate mi-au trimis fetele pana acum, pare a fi ok...am vrut doar sa am un termen de comparatie pentru ca e pentru prima data cand ma masoara la medic...
Chris, nu-ti face probleme...la 21 de saptamani/93 cm...e o valoare apropiata de a mea, insa eu mai am si ceva grasime pe burton...
Multumesc si pupicei celor care mi-au raspuns...

Oana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Buna fetelor! venim cu vesti proaspete de la dr. Bebe e in grafic, are 1.100 kg s-a asezat cu caputul in jos si e vesel nevoie mare. In ceea ce priveste analizele mele mi-am facut griji aiurea. Se pare ca este normal in sarcina ca unele valori sa oscileze..mai ales la cat isi ia bebe. Cica are un fel de bufet suedez din care se serveste . Medicatie nu mi-a prescris (calciu nici atat - se pare ca ar provoca contractii), asa ca trebuie sa reglez totul din alimentatie. Am baut deja jumatate de litru de lapte, mai am in plan azi niste iaurturi + la pranz (printre altele) o salata de sfecla rosie. Vai cum trece timpul...ne apropiem de 7 luni
Pupici

Ana 27+ si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ce chestie si cu telepatia asta...sau ce-o fi...??!!!Cand am deschis calculatorul aveam de gand sa va intreb 3 lucruri:despre secretia alba si cremoasa pe care o gasesc o data de doua ori pe zi pe chilot, despre impartirea concediului pre si postnatal si despre hainele de gravidute...Si surpriza! Cand incep sa va citesc , vad k tocmai aceste subiecte s-au discutat ieri aici.Va multumesc pt k ati anticipat ce vreau sa intreb si mi-ati raspuns....Inca odata constat k imi sunteti indispensabile si nu stiu ce m-as face fara voi.
Ieri cred k a fost zi de cumparaturi pt multe dintre noi, sau ma rog, zi de umblat prin magazine.Eu nu mi-am cumparat nimic. Am vrut sa imi iau pantaloni cu marsupiu , sau cum s-o numi banta aceea de bumbac ce tine burtica, dar nu m-am putut hotari ce marime, caci mie nu mi-a crescut burtica prea mult(am 90 cm la inaltimea de 1,65)si acum imi venea cea mai mica marime. Dc as lua urmatoarea marime , probabil imi va veni doar inca o luna de-acum inainte, iar dc luam marimea 3 , acum imi cadeau de pe mine, deci nu avea rost sa ii iau.Voi cum ati procedat? Va luati ce va vine acum, sau va ganditi sa luati ceva care sa va incapa si in luna a IX? La noi un astfel de pantalon costa 120-150 ron si nu as vrea sa dau atatia bani in fiecare luna.Salopeta nu mai imi iau pt k am primit deja doua(una din blug, alta din raiat)de la niste prietene care au nascut anul trecut.
Legat de pretul echografiei morfologice , la medicul meu costa 3 mil.Cred k sunt cele mai mari preturi din tara, din cate vad eu pe aici. dar asta e....O simpla echografie costa 800.000.
Va pupic pe toate!

Madalina 22+

Mergi la inceput

Madaluta, e groaznica treaba cu hainele...mai ales pentru cele care trebuie sa se imbrace "business" la munca. Eu una nu stiu ce o sa ma fac...am 3 fustite cu banda din bumbac pe care le tot schimb, si 5 bluzite. Norocul meu ca mai stau la munca pana la jumatatea lui septembrie. Sper sa nu fie f frig pana atunci. Oricum, o salopetica si niste pantaloni tot trebuie sa-mi iau caci pana la inceputul lui noiembrie (cand e preconizat bebe sa isi faca aparitia) mai este.
In ceea ce priveste secretiile cu care toate ne confruntam, se prea poate sa fie normale. La ultima analiza pe care mi-am facut-o nu mi-a iesit nimic anormal, desi schimb Carefree-ul de 4, 5 ori/zi. E cam stresanta, asta e, trebuie sa rezistam.
Bebe iar ma apasa pe ficat; trebuie sa ma intind mult pe spatarul scaunului ca sa se mai diminueze durerea...
Va pup

Ana 27+

Mergi la inceput

atudor ma bucur ca sunteti ok amandoi si ca bebe e in grafic....si eu maine merg la controlul ginecologic asa ca am ocazia sa vad de ce scurgerea mea e un pic galbuie....poate am pierderi de urina...sper sa fie totul ok...hai ca mi-au venit mie acum pitici pe creier......
Eu...care dadeam sfaturi si eram calma ...
Asiza ai vazut ca si eu ti-am dat circumferinta mea abdominala.....108 cm acu 2 saptamani...

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

fetelor.....eu sunt cea cu probleme cu imbracamintea "bussines"....seara stau cate o ora in fata dulapului si nu stiu ce sa mai pun pe mine....
Madalutasi mie imi prind asa de bine discutiile cu voi si de multe ori...adica de fiecare data ma linistesc.....ma bucur ca am gasit acest site....
Nici nu v-am povestit cum l-am gasit....cautam la inceput ceva pentru calcularea ovulatiei....preconceptie si asa am decis dupa atatea cautari ca asta e cel mai bun.....
Si de abia dupa vreo 6-7 luni...am ramas insarcinata si v-am gasit pe voi....va citeam in fiecare zi dar nu stiam cum sa va scriu si eu si cu ajutorul lui Miro uite ca sunt aici.....

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Fetelor, pe mine nu m-a masurat niciodata dr mea de familie, sub nicio forma. Si nici med ginecolog. Ne rezumam doar la ecografii. Banuiesc ca si-ar fi dat seama pana acum daca era ceva in neregula.

Ana 27+

Mergi la inceput